Προς το περιεχόμενο

FIFA 13 : PRO CLUB // "insomniacs"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

rebellion...εσυ εισαι ανωριμο...μιλας λες και ειμαστε στα αληθεια καμια πορτο,τοτεναμ κλπ...και αν δεν σαρεσει ο τροπος δεν θα μου λειψεις καθολου ετσι οπος συμπεριφερεσε...και πιστευω και σε πολλους αλλους...!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες αν μπορείτε να Frap/Bandicamάρετε έναν σας online αγώνα, να δω πως τα καταφέρνετε με τόσους Players. Δεν θέλω να δω ξένους στο YT, αλλά εσάς συγκεκριμένα..

..αν λέει ίσως το αγοράσω και εγώ να μπαίνω μιας και δεν έχω χρόνο για άλλου είδους Games. Γενικά δεν θα με χάλαγε να γυρίσω στα Fsim. Έχω δει και διαβάσει τα καλύτερα για το F13.

Υ.Γ: Εν τω μεταξύ τώρα παρατήρησα τα last post.. Ελληνάρες μου.

Δημοσ.

Κανείς δεν μπαίνει πλέον;

λογικό να μην μπένει κανείς,αν δεν υπάρχει επικοινωνία..

Πώς θα δεθούν τα άτομα μεταξύ τους ώστε να κάνουν ομάδα..

Είχα προτείνει την λύση του raidcall, σχεδόν όλοι το snobαρισαν...Αν νομίζετε ότι ομαδά γίνετε μέσα μόνο από κάποιες γραμμές κείμενο,τότε δεν..

Πιο καλά δεμένοι με ομιλία,παρά να χαλάσει ότι χτίσατε παίδες .

http://www.raidcall.com/v7/index.html

Insomnia.gr be a PRO club

ID: 5125086

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ λόγο θεμάτων υγείας ελάχιστα μπαίνω και δεν προλαβαίνω. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει αυτό. Να κανονίζετε ώρες μέσω εδώ ρε. Μην χάνεστε...

Koritsi gia pc, μην το σκέφτεσαι, πάρτο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και παιζω με το team μου στο 360 ,και εχουμε σηκωσει premier cup και πρωταθλημα division 1 ,θελω να ρωτησω ποσα ατομα εχετε στο team.Ρωταω γιατι αμα παιζετε 7 ατομα σε καθε παιχνιδι ειναι λογικο να μην μπορειτε να κρατατε τις θεσεις σας.Επισης παιζετε με any ή αφηνετε το pc?Δυστηχως το να παιξεις αμυνα και κεντρο με δικο σου παικτη σε αυτο το παιχνιδι ειναι τραγικα δυσκολο,δεν μπορει κανεις να εχει τισ τοποθετησεις του cpu.Αλλα μην παιζετε με cpu any,ειναι προτιμοτερο να βρειτε ενα καλο any ,γιατι το cpu ειναι ολιγον scripted ,και δεν βλεπει καθολου γηπεδο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια γεια σας!!!

Εχω μια ομαδα για virtual pro online και ψαχνω για ατομα που παιζουν virtual pro και οχι ατομιστες!!!!Οποιος θελει μου λεει!!!

Το ονομα της ομαδας ειναι SuperStarsGR

Θελει κανενας να μπει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...