PolonosJ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Περαστικα George ναι ρε παιδια χαθηκαμε μετα την κατακτηση του κυπελλου!!!Μαλλον ο προπονητης μας μας εστηλε διακοπες μετα την κατακτηση χαχαχαχα
DJ_Duker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πολωνέ παίξαμε σήμερα το μεσημέρι μερικά ματσάκια μιας και είχαμε 4 μαζεμένους. Γενικότερα κοιτάτε όταν μπαίνετε στο παιχνίδι πόσοι είναι άλλοι μέσα από την ομάδα και ψάξτε τους στο origin για να μπείτε εκείνη την ώρα. Ειδικά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειωμό, καλό είναι κάθε φορά αν έχει άτομα μέσα να παίζουν τα ματς.
PolonosJ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγω μπηκα εχθες το βραδυ απο τοτε που πειραμε το κυπελλο δεν πολυ επαιξα γενικα!!
tpal12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 πηραμε πρωταθλημα σημερα και ανεβηκαμε κατηγορια. Θελω να πω πως δεχθηκα λεκτικη επιθεση απο τον rebellion επειδη δεν ειπα στα παιδια για πιο λογο δεν επαιζε(δεν πολυ καταλαβα γιατι μεχρι να του απαντησω με ειχε σβησει απο το origin) ( εκλαψα για λιγο)Τεσπα απλα το λεω για να ξερετε και οι υπολοιποι.Πλεον οταν παιζουμε λεμε και τις βλακειες μας και γελαμε οποτε ας πουμε και τα στραβα. Περιμενουμε και αλλα παιδια να παιξουν 2
ItsMeGeorge Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 πηραμε πρωταθλημα σημερα και ανεβηκαμε κατηγορια. Θελω να πω πως δεχθηκα λεκτικη επιθεση απο τον rebellion επειδη δεν ειπα στα παιδια για πιο λογο δεν επαιζε(δεν πολυ καταλαβα γιατι μεχρι να του απαντησω με ειχε σβησει απο το origin) ( εκλαψα για λιγο)Τεσπα απλα το λεω για να ξερετε και οι υπολοιποι.Πλεον οταν παιζουμε λεμε και τις βλακειες μας και γελαμε οποτε ας πουμε και τα στραβα. Περιμενουμε και αλλα παιδια να παιξουν μας διεγραψε σχεδον ολους απο φιλους κιολας...
tpal12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 μας διεγραψε σχεδον ολους απο φιλους κιολας... Τι να σου πω η ηλικία του με τη συμπεριφορά του δεν συμβαδίζουν. Τεσπα. Να ξέρετε ότι τρέχω με σχολη και μ είναι δύσκολο να παίξω αυτές τις μέρες αλλα θα το προσπαθω. 1
christos93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Kαι γω ειχα τρεχαματα με σχολη. Σορρυ για την απουσια τοσες μερες
DJ_Duker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Όχι ρε παιδιά τι σόρυ μη τρελαθούμε! Για να περνάμε καλά το χουμε και μαζευόμαστε, δε χτυπάμε κάρτα ούτε τη λέμε σε κανένα
tugito Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αν όλα πάνε καλά γιατί παίζουν κάποια hardcore θέματα δυστυχώς... θα γυρίσω από Τετάρτη;;; Για να δούμε... Σας ευχαριστώ όλους. Επίσης επειδή όλοι κάπου στο βάθος βλέπουμε και έργα τρόμου που και που, να δείτε το REC (2007). Έπαθα πλάκα. Σταμάτησε να μου λειπει το φιφα λεμε για 75 λεπτά που κράτησε!
tpal12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορω να συνδέθω στο origin σήμερα. Έχετε εσείς πρόβλημα;
DJ_Duker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 @George Δες και το Rec 2 αλλά ΟΧΙ το 3! @tpals μόλις με πέταξε την ώρα που έπαιζα battlefield και δε με ξαναβάζει...
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν δέχεται το password, δοκιμάστε να το αλλάξετε. Μισό λεπτό να το κάνω κι εγώ και επανέρχομαι. Edit: όντως, μόλις άλλαξα το password μπήκε αμέσως. Είναι η τρίτη φορά που μου το κάνει μέσα σε μια βδομάδα κι απ' ότι έχω δει το έχουν κι άλλοι πολλοί αυτό το πρόβλημα. Edit2: γενικά πάντως υπήρχε σήμερα θέμα με το Origin, οπότε στην περίπτωση σας μπορεί να έφταιγε και αυτό.
ItsMeGeorge Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 εμενα δν μ εχει παθει ποτε του τπτ το οριτζιν...δν ξερω γιατι αλλα δν με ενδιαφερει τοσο !
rebellion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 To Club με εχει απογοητευσει ποδοσφαιρικα..Με την εννοια οτι Δεν διασκεδαζω τα παιχνιδια μας. Ειχα καποια προβληματα και δεν μπροουσαν αν τρεξω το fifa αυτες τις μερες αλλα αποπριν που παιζαμ διαπιστωνω οτι καποια ατομα ΔΕΝ ΕΙΝΑι ΣΟΒΑΡΑ. ισως ειναι θεμα ηλικιας κλπ ομως καταστρεφουν ετσι την ποδοσφιαιρκη χαρα του παιχνιδιου με το να κανουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και στην ουσια να εχουμε ματς που εινα ΙΔΙΑ με αυτα του Drop In Match.. Χωιρις δηλαδη να καραταμε θεσεις και να Γυριζουεμ Πισω να Βοηθαμε στο Μαρκαρισμα παρα μονο με Ατομισιτικες Ενεργειες και μετα να ακολουθει το κλασικο να ειδατε τι εκανα εγω ο παιχταρας? Καμια Ομαδικοτητα δηλαδη καμια τακτικη καμια σοαβροτητα. Ειπαμε να κανουμε Σοβαρο Γκορυπ οχι να γινει ερμαιο στην ανωριμοτητα καποιων οπως γινονται και τα ματς στο drop in match. Sorry αλλα Δεν βλεπω καποαι διαφορα... Για την ακριβεια ακομη και στο Drop in Match Πολλες φορες εχει τυχει να συναντησω ομαδες που παιζουν πολυ ωραια με πδοοσφαιρικη λογικη και ομαδικοτητα παροτι ειναι η εξαιρεση στον κανονα. Στο δικο μας Club ολα τα ματς ειναι "ολοι μπροστα , να αφησουμε την αμυνα που ελεγχει το pc να κανει οτι μπορει και οτι βρεξει ας κατεβασει..." Νομιζω Tugito(georgekant) αυτα ειχα πει οταν δηλωσα συμεμτοχη και συμφωνησες απολυτα.Στα ατομα που εννοω, Εξαιρω τους Georgekant , Sarc, Polonos και Nzeppos που αν μη τι αλλο εχουν σοβαροτητα και προπσαθουν να παιζουν με ποδοσφιαιρκη λογικη. Ομως προσωπιακ επειδη δεν θελω να επιβαλω κατι απλα λεω το παραπονο μου και οτι μαλλον δεν θα συνεχισω γιατι απλα δεν το διασκεδαζω με τη μορφη που εχουν τα ματς του club (η μπαλα ολο μπροστα , οχι ομαδικοτητα οχι passing game οχι προσπαθεια για ολα αυτα περα απο ατομισμους και παιχνιδι σε Arcade Style). Φυσικα δνε αναφερομα ιστα αποτελεσματα αλλα στη χαρα του παιχνιδιου που για μενα ερχεται μεσα απο Προσπαθεια για ρεαλιστικο παιχνιδι στο μετρο του δυνατου. Αλλωστε κα ιτο Fifa με βαση το ρεαλισμο εχει φτιαχτει . Οποιος θελει Arcade το PRO ειναι κορυφη....
tpal12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 To Club με εχει απογοητευσει ποδοσφαιρικα..Με την εννοια οτι Δεν διασκεδαζω τα παιχνιδια μας. Ειχα καποια προβληματα και δεν μπροουσαν αν τρεξω το fifa αυτες τις μερες αλλα αποπριν που παιζαμ διαπιστωνω οτι καποια ατομα ΔΕΝ ΕΙΝΑι ΣΟΒΑΡΑ. ισως ειναι θεμα ηλικιας κλπ ομως καταστρεφουν ετσι την ποδοσφιαιρκη χαρα του παιχνιδιου με το να κανουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και στην ουσια να εχουμε ματς που εινα ΙΔΙΑ με αυτα του Drop In Match.. Χωιρις δηλαδη να καραταμε θεσεις και να Γυριζουεμ Πισω να Βοηθαμε στο Μαρκαρισμα παρα μονο με Ατομισιτικες Ενεργειες και μετα να ακολουθει το κλασικο να ειδατε τι εκανα εγω ο παιχταρας? Καμια Ομαδικοτητα δηλαδη καμια τακτικη καμια σοαβροτητα. Ειπαμε να κανουμε Σοβαρο Γκορυπ οχι να γινει ερμαιο στην ανωριμοτητα καποιων οπως γινονται και τα ματς στο drop in match. Sorry αλλα Δεν βλεπω καποαι διαφορα... Για την ακριβεια ακομη και στο Drop in Match Πολλες φορες εχει τυχει να συναντησω ομαδες που παιζουν πολυ ωραια με πδοοσφαιρικη λογικη και ομαδικοτητα παροτι ειναι η εξαιρεση στον κανονα. Στο δικο μας Club ολα τα ματς ειναι "ολοι μπροστα , να αφησουμε την αμυνα που ελεγχει το pc να κανει οτι μπορει και οτι βρεξει ας κατεβασει..." Νομιζω Tugito(georgekant) αυτα ειχα πει οταν δηλωσα συμεμτοχη και συμφωνησες απολυτα.Στα ατομα που εννοω, Εξαιρω τους Georgekant , Sarc, Polonos και Nzeppos που αν μη τι αλλο εχουν σοβαροτητα και προπσαθουν να παιζουν με ποδοσφιαιρκη λογικη. Ομως προσωπιακ επειδη δεν θελω να επιβαλω κατι απλα λεω το παραπονο μου και οτι μαλλον δεν θα συνεχισω γιατι απλα δεν το διασκεδαζω με τη μορφη που εχουν τα ματς του club (η μπαλα ολο μπροστα , οχι ομαδικοτητα οχι passing game οχι προσπαθεια για ολα αυτα περα απο ατομισμους και παιχνιδι σε Arcade Style). Φυσικα δνε αναφερομα ιστα αποτελεσματα αλλα στη χαρα του παιχνιδιου που για μενα ερχεται μεσα απο Προσπαθεια για ρεαλιστικο παιχνιδι στο μετρο του δυνατου. Αλλωστε κα ιτο Fifa με βαση το ρεαλισμο εχει φτιαχτει . Οποιος θελει Arcade το PRO ειναι κορυφη.... Τωρα σοβαρα? αφου δεν εχεις παιξει τωρα τελευταια πως γινεται να ξερεις πως παιζουμε? Οταν ειμαστε τρια ατομα πως λες να γινει? και αμυνα παιζουμε και γυριζουμε και εγω προσωπικα δεν εχω μπει ποτε επιθεση ο nzepos αμυνα και τα παιρνει ολα...Ηρεμησε λιγο. Νομιζω πως υπερβαλεις λιγο.Μιλαμε για ενα παιχνιδι και τιποτα παραπανω. PS Καταλαβαινεις οτι ξεπερασα το ΗΛΙΘΙΟΣ και σου μιλαω σοβαρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα