Προς το περιεχόμενο

FIFA 13 : PRO CLUB // "insomniacs"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ οπουδήποτε κέντρο ή any όπως προείπα. Παντού μέτριος είμαι :P

λοιπόν polonos είναι μέσος και ίσως βοηθήσει και αμυνα, γενικά τους Pro μπορείς να τους αλλάζεις (edit) ανα πάσα στιγμή χωρίς να χάνεις στατιστικά. Πχ. ως μέσος εγώ έχει ανέβει πολύ σουτ και πασα, κάτι που θα είναι εξίσου καλό αν τον γυρίσω σε επιθετικό.

Και πάει λέγοντας, μην νομίζετε ότι διαλέγεις και τέλος.

Αύριο λοιπόν μαζευόμαστε κατά τις 2, παίζουμε κάποιοι, έρχεται και μετά όποιος άλλος είναι ως τις 3. Οπότε αύριο λέμε για 2 με 3 να έχουμε αρχίσει.

Δημοσ.

να περνω τα αριστερα Η τα δεξια κορνερ?οτι 8ελετε απλα ροταω :)

τα ακραια μπακ συνηθως δεν εκτελουν τα κορνερ. στα κορνερ μενουν πισω για να καλυπτουν τα στοπερ που προωθουνται για κεφαλια!!!! :-D

Δημοσ.

Mόνο εγώ δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο raidcall?

καλό θα είναι,για να μπορούμε να μιλάμε μέσα στον αγώνα.Δεν βρίσκω λόγο, κάποιος να λέει όχι σε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας,εφόσον θα υπάρχουν 11+ άτομα.Όπως και για το meeting της παρασκευής..πιο εύκολο να τα γράφεις ή να τα λες;Άμα δεν υπάρχει η επαφή έστω της φωνής,τότε συνεννόηση δεν γίνεται .

Δεν έχει δύσκολο sign up,εκτός και αν είναι busy το site τους.

Δημοσ.

ενταξει τον αλλαξα τον παικτη μου σε σεντερ μπακ και τωρα παιζω μονο στο προ να τον ανεβασω λιγο!!!

Παντως απο αμυντικος θα προτιμουσα να παιξω και τερμα εκει ειμαι καλυτερος!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Είμαι νέος στο online gaming πριν λίγο επίσης τους δυο πρώτους αγώνες μου και έλεγα να φτιάξω ένα προ. Το θέμα είναι πως αν είστε έμπειροι που παίζεται να μην το χαλάσουμε.

Παίζω φιφα συνέχεια απλα όχι online.

Μου αρέσουν οι θέσεις του αμυντικού και επιθετικού μέσου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...