Δεσπότης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγώ λέω να εξοικειωθώ πρώτα με το online μιά-δυό μέρες, γιατί εκτός απ'τον πονοκέφαλο που μου προκαλεί το lag, το παιχνίδι μοιάζει με το Pro. Αν καταφέρω να πάω από Moderate σε Open, θα βελτιωθεί ουσιαστικά το πρόβλημα;
tugito Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγώ με restricted είμαι και δεν είχα ποτέ θέμα. Είναι bug της EA SPORTS το είχε και πέρσι το fifa 12. Ok και εγώ μέσα για παρασκευή στις 2 το μεσημέρι ας είμαστε όλοι Online και βλέπουμε πως συνεννοούμαστε. Θέσεις εγώ είμαι μέσος, οποιαδήποτε θέση. Ας γράψουμε θέσεις όσοι δεν έχουν γράψει για να μπούν στο αρχικό post να τις ξέρουμε. Σύστημα ακούμε προτάσεις αλλά νομίζω επειδή έχουμε μέσους κάμποσους, αρχάριους μερικούς και ακόμα είναι αρχή εντελώς, ένα σύστημα με δεμένο κέντρο και άμυνα θα ήταν προτιμότερο από κάτι έντονο επιθετικά. Πχ. 4-1-3-2 ή κάπως έτσι ή 4-5-1... Στην πορεία φυσικά μπορεί να αλλάξει. Επίσης κάποιος θα πρέπει να παίζει any ώσπου να κλείσουμε 11άδα, δεν έχω πρόβλημα να είμαι εγώ. Έτσι για να κάνουμε σωστό παιχνίδι και να μην είναι η cpu στην μέση η οποία δίνει πάσες ότι να ναι. Ακούω γνώμες προτάσεις ιδέες.
INDI4N0S Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 χαιρετω κι εγω τα μελη του club. Δεν ξερω αν ακομη δεχεστε μελη (παιζω μαζι με εναν φιλο τα τελευταια χρονια) και θα θελαμε να μπουμε στο club. Δεν εχουμε προβλημα με τις θεσεις. Οταν μιλας με την μπαλα παιζεις καλα παντου. Βεβαια οπως ολοι ετσι κ εμεις εχουμε αγαπημενες θεσεις, εγω προτειμω δεξια κι ο φιλος αριστερα στο κεντρο. Χωρις αυτο να σημαινει οτι παιζουμε μονο εκει. Origin ID: INDI4N0S (το 0 ειναι μηδεν) Ευχαριστω και καλες επιτυχιες!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 λοιπον και μέσα .MaGIC_ChEeTaH είμαι στο origin. οτι θέση υπάρχει ελέυθερη θα παίξω
Kapami Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέσα και εγω για παρασκευή.. Θέση κέντρο και έπειτα όπου νάναι δεν έχω πρόβλημα.
rebellion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Σύστημα ακούμε προτάσεις αλλά νομίζω επειδή έχουμε μέσους κάμποσους, αρχάριους μερικούς και ακόμα είναι αρχή εντελώς, ένα σύστημα με δεμένο κέντρο και άμυνα θα ήταν προτιμότερο από κάτι έντονο επιθετικά. Πχ. 4-1-3-2 ή κάπως έτσι ή 4-5-1... Ακούω γνώμες προτάσεις ιδέες. Αν Γινεται να βαλεις Custom Formation , Τόσοι Πολλοί μέσοι που έχουμε μαζευτει ένα 3- 6 -1 θα ηταν ιδανικο ... Τρια στοπερ δηλαδη, και στο κεντρο εχεις Και CDM , Και Εσωτερικους Μεσους ( RCM , LCM ) , Και Ακραιους Μεσους (RM , LM ) και Κλασικο Δεκαρι (CAM) και μπροστα έναν επιθετικο. Να πω ξανα οτι η Θεση μου Ειναι Εσωτερικος μεσος RCM ή LCM αλλα και Στοπερ.
ItsMeGeorge Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Πεδια εγω ειμαι δεξι μπακ που ανεβαινει αλλα γυρναω γρηγορα και αμυνα...θα εχω θεση στην ενδεκαδα?drilbur7 λεγομε εχω στιλει ετιμα στν μανατζερ
christos93 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Mόνο εγώ δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο raidcall?
tugito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 το raidcall όσοι θέλουν ας το χρησιμοποιήσουν, εγώ προσωπικά θα κοιτάω όποτε είμαι διαθέσιμος για αγώνα να συνεννοούμαι μαζί σας για ώρα, να μπαίνουμε στο club και έχει και εκεί εσωτερικό chat όπου το βλέπουμε όλοι οπότε επιτόπου κανονίζουμε και σύστημα και θέσεις. Εγώ αν δεν κλείνουμε 11άδα αν συμφωνείτε θα παίρνω any. Από εκεί και πέρα λόγο πολλών μέσων ένα custom ναι θα έπαιζε καλύτερα. Τέλος χρειαζόμαστε αμυντικούς και επιθετικούς, οπότε οι καινούριοι αν δεν σας χαλάει, φτιάξτε virtual pro παίχτη σε αμυντική ή επιθετική θέση. Υπενθυμίζω ότι το γκρουπ είπαμε εξαρχής να μην περιοριστεί μόνο σε "γνώστες" του αθλήματος, παρόλα αυτά απαιτείται ακόμα και οι αρχάριοι να κοιτάνε να κρατάνε τις θέσεις τους, να παίζουμε Passing game ήρεμο και οργανωμένο και να μην δηλαδή βγαίνουν όλοι επίθεση και τέτοια. Επίσης λόγω δουλειών και κάποιων θεμάτων , εγώ δεν είμαι καθημερινά διαθέσιμος, οπότε αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί δεν βρήκα πληροφορίες, πρέπει να είναι ο manager online για να γίνει ο αγώνας; Αν είναι θα πρέπει να κάνω και κανα δυο άλλους manager. Επαναλαμβάνω αυτά είναι περισσότερο τυπικά, η ομάδα φτιάχτηκε με σκοπό τον χαβαλέ μας αλλά με καλό gaming, δεν είμαι ο μανατζερ αρχηγός, απλά πρωτοβουλία πήρα να οργανώσουμε μια ομάδα για το φόρουμ. Τους άυπνους (καθώς όταν βγήκε το fifa 13 και είδα τις βελτιώσεις έχασα λίγο τον ύπνο μου). ¨Ετσι καταλήξαμε στο insomniacs. Όλοι μαζί θα συνεννοούμαστε, όσο είναι εφικτό τουλάχιστον... Πεδια εγω ειμαι δεξι μπακ που ανεβαινει αλλα γυρναω γρηγορα και αμυνα...θα εχω θεση στην ενδεκαδα?drilbur7 λεγομε εχω στιλει ετιμα στν μανατζερ Φυσικά. Απλά ειδικά αν το σύστημα είναι 3-6-1 για αρχή, μην την δεις Holebas γιατί δεν θα παίζουν επιστροφές, εκτός αν έχεις καλό virtual pro ήδη με stamina και ταχύτητα. Οργανωμένα και με θέσεις. Τα βελάκια βοηθάνε πολύ στο online για τις θέσεις.
ItsMeGeorge Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 το θεμα ειναι μη κανετε ενα φορμεσιον με 3 αμιντικους γτ δεν θα χοραω καν εκτος αν κανετε 3-4-1-2 η 3-5-2 και με πατε δεξια κεντρο και εκει μπορω να πεξω!!!
tugito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 το θεμα ειναι μη κανετε ενα φορμεσιον με 3 αμιντικους γτ δεν θα χοραω καν εκτος αν κανετε 3-4-1-2 η 3-5-2 και με πατε δεξια κεντρο και εκει μπορω να πεξω!!! Αναφέραμε νωρίτερα στο φόρουμ, ότι μπορούμε να παίζουμε στην γενική μας θέση για αρχή. Πχ. και CB να παίξεις δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα. Τώρα ως προς το σύστημα ακόμα το ψάχνουμε. Νομίζω 4-5-1 ή βλέπουμε. Δεξιά κέντρο που εννοείς; Τα συστήματα που ξεκινάνε με 3 έχουν 3 κέντρο αμυντικούς και οι άλλοι είναι είτε DMC είτε WINGERS συνήθως. Οι καινούριοι κάντε με add στο origin (georgekant) Και μετά μπείτε εκεί που λέει ONLINE / PRO CLUBS / ψάξτε για insomniacs και κάντε join. Τώρα βλέπω είμαστε όλοι 11 μέσα στο club, με τον Cartmangr να είναι για μελλοντικό backup καθώς παίζει H2H προς το παρόν.
DJ_Duker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Έχω ένα VP σε θέση ST (μιας και προς τα πίσω δε τα πολυπάω καλά) και ανεβαίνει σταδιακά μέρα με την μέρα. Οπότε αν θέλετε επιθετικό count me in.
tugito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Έκανα update Και το πρώτο post με την ομάδα μέχρι στιγμής. Λείπει επιθετικός και στόπερ. Οι νέοι φτιάξτε stoppers να έχουμε. Θα τραυματιστεί κανείς και θα μπει να παίξει ο Τάσος Μητρόπουλος. Έχω ένα VP σε θέση ST (μιας και προς τα πίσω δε τα πολυπάω καλά) και ανεβαίνει σταδιακά μέρα με την μέρα. Οπότε αν θέλετε επιθετικό count me in. Μόλις μπήκες. Στείλε μου add και τα σχετικά όπως είπα πιο πάνω να σε δω στο club μέσα να βάζουμε μια τάξη.
ItsMeGeorge Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 εννοω θεσεις που πεζω ειναι η εξης RB RWB RM RW σε ολες αυτες πεζω μια χαρα !
rebellion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ItsMeGeorge θα θα εισαι αυριο στις 2 το μεσημερι για ματσακια? Ετσι και ειμαστε 10 ατομα θα εχει πολυ πλακα, ο καθένας με τον παιχτης του Χωρις Any!! Τωρα αν ειμαστε πανω απο 10 ατομα , φανταζομαι μοιραζουμε τα ματς ή το χρονο συμμετοχης ε? (αν γινεται να κανεις αλλαγες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα