InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Απλα επειδη εχω αγνοια δεν θελω να πειραξω κατι.
InTheEnd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Η μητρικη μου ειναι σε AHCI και μου εχει επιλογη να το γυρισω σε ATA να το κανω?
gdriver Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 φιλε μου ,σα να μου φαινεται πως ο agility 3 εχει firmware μικροτερης εκδοσης απο το 2.15. μπες στην ιστοσελιδα τησ ocz και μπες στα support and downloads'' και κατεβασε το toolbox . μεσα απο αυτο το προγραμμα θα δεις το firmware του δισκου. αν ειναι μικροτερο απο 2.15 (2.11, 2.09, 2.06) τοτε θα πρεπει να πας το δισκο σε 1 αλλον υπολογιστη και να κανεις αναβαθμιση firmware. κανε backup ομως πριν απο αυτο. επισης γυρισε το δισκο σε ata δεν εχεις να χασεις κατι. εμενα με achi ειχε καποια θεματακια αλλα με το που το γυρισα σε ide ή ata δουλευε απροβληματιστα. βεβαια οταν εκανα αναβαθμιση firmware το ξαναγυρισα σε ahci μιας και αυτη ειναι πιο καταλληλη να εκμεταλλευτει την ταχυτητα του ssd.
InTheEnd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον Firmare εχει 2.2!Αν γυρισω απο το Βιοs απο AHCI σε ΑΤΑ θα θελει πουθενα αλλου αλλαγες? Εκτος απο το bios...
InTheEnd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Γυρισα την μητρικη σημερα απο AHCI σε ATA και δεν ανοιγε ο υπολογιστης μου εβγαζε Error.
Latency Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 εμμ , πρέπει να περάσεις ξανά τα Windows... μην κοιτάς τις μλκιες στο Youtube που αλλάζεις Mode από ρεγιστρυ.... ανάλογα με την επιλογή σου περνιούνται και τα αναλογκα drivers , τράβα για φορματ αν αλλάξεις Mode, αλλά ρε φίλε κάτσε σε AHCI, μην αλλάξεις...
Ntinaras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ξανακανε φορματ σε ahci. και περνα σωστους drivers στον controller της μητρικης.
InTheEnd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια μια χαρα ειναι τα Drivers "πιστευω" μηπως φταιει που πχ η mobo μου ειναι Sata II και ο SSD Sata III αλλα και παλι γιατι τοσα ερρορς?
LuNaTiC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Όχι αυτό που λες δεν επηρεάζει... Αν θες το μεσημεράκι που γυρνάω από δουλειά το κοιτάμε μέσω TeamViewer...
LuNaTiC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Κάνε add το msn [email protected] γιατί θα ξεχάσω..και μόλις πάω σπίτι το κοιτάμε
InTheEnd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχω MSN,μονο Skype/Facebook xrhstos.vagenas
InTheEnd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηγα να ανοιξω ενα benchmark και μου κολλησε ολος ο υπολογιστης
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Όλοι μας στην ηλικία σου (περίπου) έχουμε καταστρέψει έναν υπολογιστή για να μάθουμε,για εσένα νομίζω ότι θα είναι αυτός.. Έχεις μια "δύσκολη" (χωρίς καλή τεκμηρίωση) μητρική,η θα πάρεις απόφαση να βρεις τα βιβλία της και θα διαβάσεις ώστε να τα πάρεις όλα από την αρχή και να το καλοκουρδισεις (ότι θα κάναμε όλοι μας δηλαδή) η θα το πας σε τεχνικό να το κάνει και θα πληρώσεις,η θα είσαι εδώ και θα φωνάζεις κάθε τόσο βοήθεια κ εμείς που θέλουμε να σε βοηθήσουμε δεν θα μπορούμε.. τόσες μέρες έπρεπε να το έχεις λύσει,σε λίγο θα βγουν τα καινούρια παιχνίδια κ εσύ θα είσαι ανέτοιμος.. Παρτα όλα από την αρχή. δες bios,drivers,καλώδια,ρυθμίσεις καθαριότητα.antivirus.Αυτά τα 6 είναι και κανε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Ο controler σε ahci για SSD.Αν δεν τσουλάει καλά μετά τον ssd τότε κάτι δεν έκανες σωστά στην εγκατάσταση η στις ρυθμίσεις του.Καμιά φορά είναι βαρετό και χρειάζεται να κάνεις κ δεύτερο φορματ για να βρεις το λάθος και να έχεις και ένα μέτρο (τι έφταιγε)στο μυαλό σου,αλλά έτσι μαθαίνεις.. - όλοι μας. . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα