InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Απο τοτε που πηρα τον OCZ Agility 3 Sata 3 120GB,ολο κατι παθαινει ο υπολογιστης. Τι ενοω? Πχ παιζω κατι και στο ξεμπαρκο μου βγαζε δεν ανταποκρινεται. Η οταν παω να μπω στο Menu "Εναρξη" μου εχει τυχει να μου βγαζει δεν ανταποκρινεται. Η οταν σερφαρω στο Internet χωρις να εχω κατι "Βαρυ" ανοιχτο παλι μου βγαζει δεν ανταποκρινεται! Τι λετε να φταιει? Ο Υπολογιστης μου: CPU: Amd Athlon x2 245 στα 2,90 GHz Ram: 4x1GB Mobo: Dell 04GJJT GPU: Ati Radeon 6450 1GB DDR3 PSU: Nitrox SL-750 Case:Dell Inspiron 570(Mini Tower) HDD: Western Digital 1TB SSD:OCZ Agility3 120 GB Os:Windows 7 Ultimate x64 Τωρα που εγραφα τα στοιχεια του υπολογιστη κολλησε 3 φορες το Chrome και δεν ανταποκριθηκε για κανενα 2λεπτο το dxdiag και το "Οι ιδιοτητες του Υπολογιστη μου" Any Idea?
Heatspreader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο Firmware έχει ο SSD; Μου αρέσει που σε διπλανό Topic λένε ότι όλοι οι SSD είναι το ίδιο. Αν είναι για να παίξει παιδιά ο SSD να προγραμματίσουμε κιόλας, ζήτω που καήκαμε.
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο Firmware έχει ο SSD; Μου αρέσει που σε διπλανό Topic λένε ότι όλοι οι SSD είναι το ίδιο. Αν είναι για να παίξει παιδιά ο SSD να προγραμματίσουμε κιόλας, ζήτω που καήκαμε. Μπορει να το θεωρησεις χαζο,τι ειναι το Firmware?
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Έκανες φορματ για να τον περάσεις σωστά ? Οπότε κάνεις update bios στην μητρική και μετά περνάς σχολαστικά έναν έναν τους drivers που σου δίνει ο κατασκευαστής στην σελίδα του.. μάλλον βιάστηκες να δεις πως θα τρέχει κ δεν το έκανες προσεκτικά.. Firmware είναι για να το πούμε πολύ απλά το "bios" του δίσκου αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό αφού το τελευταίο έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό και οι δίσκοι έρχονται με αυτο.καλό όμως είναι να το ελέγξεις και αυτό όπως είπαν τα παιδιά.. Επειδή γενικότερα το πας μόνος σου χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία,αν έχεις κανένα φίλο να σου δείξει 3 βασικά πράγματα από κοντά θα ήταν καλό..
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι εκανα φορματ. Πως μπορω να κανω Update το Bios και τι επιπτωσεις θα εχει φιλε Moviemaker?
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες που σου δίνει το εγχειρίδιο της μητρικής σου διαφέρει λίγο σε κάθε μια αλλά στην λογική είναι το ίδιο.. Επιπτώσεις δεν τις λες, Απλά αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά μετά από κάποια αλλαγή Hardware καλό είναι να βάζουμε το πιο ενημερωμένο bios και οδηγούς.. Αυτή είναι μια καλή αρχή για να εντοπίσουμε αργότερα και τυχών πρόβλημα αν υπάρχει είναι πολύ βασικό να ξέρουμε οτι μέχρι εκεί είμαστε σωστοί.
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχω το εγχειριδιο της μητρικης,καπως αλλιως που μπορω να το δω?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχω το εγχειριδιο της μητρικης,καπως αλλιως που μπορω να το δω? Γραψε την μαρκα της mobo σου στο google και γρψε επισης bios update.Σιγουρα θα βρεις,αν θες πες μας την μαρκα να στο βρουμε.Δες αν στο bios ειναι σταρισμμενο σαν ide ή ahci .Παιζει μεγαλο ρολο,κανονικα πρεπει να εισαι σε ahci ,αλλα οταν το ειχα βαλει εγω στον δικο μου ,σερνονταν το συμπαν,μμε το που το αλλαξα σε ide ηταν μια χαρα.
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Απο τοτε που πηρα τον OCZ Agility 3 Sata 3 120GB,ολο κατι παθαινει ο υπολογιστης. Τι ενοω? Πχ παιζω κατι και στο ξεμπαρκο μου βγαζε δεν ανταποκρινεται. Η οταν παω να μπω στο Menu "Εναρξη" μου εχει τυχει να μου βγαζει δεν ανταποκρινεται. Η οταν σερφαρω στο Internet χωρις να εχω κατι "Βαρυ" ανοιχτο παλι μου βγαζει δεν ανταποκρινεται! Τι λετε να φταιει? Ο Υπολογιστης μου: CPU: Amd Athlon x2 245 στα 2,90 GHz Ram: 4x1GB Mobo: Dell 04GJJT GPU: Ati Radeon 6450 1GB DDR3 PSU: Nitrox SL-750 Case:Dell Inspiron 570(Mini Tower) HDD: Western Digital 1TB SSD:OCZ Agility3 120 GB Os:Windows 7 Ultimate x64 Τωρα που εγραφα τα στοιχεια του υπολογιστη κολλησε 3 φορες το Chrome και δεν ανταποκριθηκε για κανενα 2λεπτο το dxdiag και το "Οι ιδιοτητες του Υπολογιστη μου" Any Idea? Γραψε την μαρκα της mobo σου στο google και γρψε επισης bios update.Σιγουρα θα βρεις,αν θες πες μας την μαρκα να στο βρουμε.Δες αν στο bios ειναι σταρισμμενο σαν ide ή ahci .Παιζει μεγαλο ρολο,κανονικα πρεπει να εισαι σε ahci ,αλλα οταν το ειχα βαλει εγω στον δικο μου ,σερνονταν το συμπαν,μμε το που το αλλαξα σε ide ηταν μια χαρα. Mobo: Dell 04GJJT Το ειχα γραψει και στο αρχικο μου Post. Επισεις να τονισω οτι ολα αυτα συμβενουν σε προγραμματα που εχω κανει εγκατασταση στον SSD,οτι υπαρχει στον HDD τρεχει κανονικα και χωρις προβλημα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Mobo: Dell 04GJJT Το ειχα γραψει και στο αρχικο μου Post. Επισεις να τονισω οτι ολα αυτα συμβενουν σε προγραμματα που εχω κανει εγκατασταση στον SSD,οτι υπαρχει στον HDD τρεχει κανονικα και χωρις προβλημα. Το boot σε ποση ωρα στο κανει?ΠΟση ωρα κανει περιπου να μπει στην επιφανεια εργασειας.ΜΠορεις να μπεις στα bios ή δεν ξερεις? λογικα αυτος ειναι ο driver http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails?driverId=KCHTM Αλλα δεν νομιζω οτι θα σου κανει δουηλεια το bios update.Πρεπει να μπεις στα bios ,καπου εχει τους κοντρολλερς ,καπου εκει αλλαζεις απο ahci σε ide και το αντιστροφο.
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Να μπαινω στο Bios ξερω,το μετα ειναι που φοβαμαι.Σου εστειλα ενα μηνυμα παρεπιπτοντος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να σε βοηθησω και παρα πολυ,δεν ξερω τι mobo σου ,και ουτε μπορω να βρω το Interface της.Μπες στa bios και ψαξε για τους κοντρολερς,καπου θα εχει ide και ahci.Windows 7 εχεις?Αν ναι το κανεις λογικα και απο τα windows. http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?69682-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation Go to BIOS and enable AHCI, Save & Reboot Another restart will be required to finish the driver installation Και http://www.youtube.com/watch?v=rB5CeLocftc δες απο το 30 και μετα.
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε και ιδιαιτερα,πριν κανω κατι θα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι ξερω να το κανω. Αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει: Skype xrhstos.vagenas η μπορειτε να μου στειλετε ενα μηνυμα να σας στειλω το κινητο μου,να με παρετε (εστω και με αποκρυψη) η να σας παρω εγω(Whats up) να με βοηθησετε να το φτιαξω. Ευχαριστω πολυ. Χρηστος
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε και ιδιαιτερα,πριν κανω κατι θα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι ξερω να το κανω. Αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει: Skype xrhstos.vagenas η μπορειτε να μου στειλετε ενα μηνυμα να σας στειλω το κινητο μου,να με παρετε (εστω και με αποκρυψη) η να σας παρω εγω(Whats up) να με βοηθησετε να το φτιαξω. Ευχαριστω πολυ. Χρηστος Δυστηχως δεν εχω τον χρονο να σε βοηθησω μεσω skype,καθως πρεπει να τα εξυγουμε ολα σιγα σιγα και θελει αρκετη ωρα.Θα μπορουσες να μας πεις ακριβως τι κανεις και που κολλας [με φωτο ισως]να σε βοηθησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα