Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...παιδια εχω αγορασει μια camera που λεγετε IPCAM02 στο φυλαδιο που κραταω εαν και στο internet μου τιν εμφανιζει fi8908w παρομοια ειναι παντος.Εκανα αναβαθμηση στο firmware για να περασω το DNS και τωτα εχω ενα τεραστιο προβλημα δεν μου ανοιγει την καμερα καθολου μου λεει web ui doesnt exist dbclick to upgrade.Παρακαλω μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το προγραμμα για να την κανω να μου ξαναδιξει?ευχαριστω

αυτη ειναι η καμερα και αυτος εχει ακριβος το ιδιο προβλημα http://club.dx.com/reviews/text/26358/149640

Δημοσ.

Η καμερα ψαχνει να παρει IP απο καποιο DHCP. Εχεις καποιο ενεργο στο δικτυο σου (πχ στο router)? Ειναι αυτος ο DHCP ο μοναδικος στο δικτυο; Στο router την αναγνωριζει σαν συσκευη; Τι IP εχει παρει; μπορεις να την κανεις ping απο command prompt? Το upnp ειναι enabled τοσο στο router οσο και στο PC;

Δες και απαντησε μας τα παραπανω και επιπλεον:

Aν το προγραμμα εγκαταστασης το ειχες απο παλιοτερα (λογικα ναι) μηπως "κυταει" στη παλιοτερη IP ενω η καμερα ισως εχει παρει καινουργια αφου λογω αλλαγης firmware πιθανον ο DHCP να την θεωρει διαφορετικη συσκευη. Δοκιμασε απεγκατεσταση και επανεγκατασταση του προγραμματος της.

Δημοσ.

ναι εχω ενα router.ακου η καμερα δουλευε μια χαρα μεχρις οτου πηγα να τις κανω την αναβαθημηση και τωρα δεν μου την ανοιγεθ μου λεει web UI doesnt exist και μου ζυταει να το αναβαθμησω αλλα δεν ξερω με τι δεδομενα η να τιν κανω restrore.

την βρηκα πως λεγεται StarTech IP-330

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...