cris67 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον ειμαι στη φαση εγκαταστασης των win7 x64.Φτανω σε ενα παραθυρο με τα παρακατω partitions: 1.Disk 0 Partition 1 -->Total Size: 200.0 MB, Free Space: 0.0 MB, Type: Primary 2.Disk 0 Partition 2 -->Total Size: 277.5 GB, Free Space: 0.0 MB, Type: Primary 3.Disk 0 Partition 3 -->Total Size: 619.0 MB, Free Space: 0.0 MB, Type: Primary 4.Disk 0 Partition 4 :BOOTCAMP -->Total Size: 653.2 GB, Free Space: 653.2 GB, Type: Primary -Για τις 3 πρωτες επιλογες: κανω κλικ-->μου λεει :δεν μπορω να κανω install.Επισης δεν μπορω να επιλεξω το εικονιδιο για format. -Για την 4 επιλογη : κανω κλικ-->παλι λεει :δεν μπορω να κανω install.Αλλα το εικονιδιο format ειναι φωτεινο, οποτε φανταζομαι αν κανω κλικ στο format να γινει το setup. Το partition των win 7 που εκανα πριν ειναι 700 GB. Πειτε μου τι πρεπει να κανω τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον ειμαι στη φαση εγκαταστασης των win7 x64.Φτανω σε ενα παραθυρο με τα παρακατω partitions: 1.Disk 0 Partition 1 -->Total Size: 200.0 MB' date=' Free Space: 0.0 MB, Type: Primary 2.Disk 0 Partition 2 -->Total Size: 277.5 GB, Free Space: 0.0 MB, Type: Primary 3.Disk 0 Partition 3 -->Total Size: 619.0 MB, Free Space: 0.0 MB, Type: Primary 4.Disk 0 Partition 4 :BOOTCAMP -->Total Size: 653.2 GB, Free Space: 653.2 GB, Type: Primary -Για τις 3 πρωτες επιλογες: κανω κλικ-->μου λεει :δεν μπορω να κανω install.Επισης δεν μπορω να επιλεξω το εικονιδιο για format. -Για την 4 επιλογη : κανω κλικ-->παλι λεει :δεν μπορω να κανω install.Αλλα το εικονιδιο format ειναι φωτεινο, οποτε φανταζομαι αν κανω κλικ στο format να γινει το setup. Το partition των win 7 που εκανα πριν ειναι 700 GB. Πειτε μου τι πρεπει να κανω τωρα;[/quote'] Format το bootcamp και εγκατάσταση σε αυτο. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Και παλι σε ευχαριστω πολυ.Αυτη τη στιγμη γινεται η εγκατασταση των win 7.Οταν τελειωσει θα μου βγαζει καποιο bootmenu ή θα πρεπει να πατησω εγω καποιο συγκεκριμενο πληκτρο; Και κατι αλλο.Εγινε η εγκατασταση αλλα δεν εχω internet γιατι δεν βρισκει προσαρμογεα. Ενω σε περιβαλλον mac ειχε internet. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2012 από cris67 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα.Σημερα ανοιξα τον υπολ. και ξεκινησε σε mac os.Τι θα κανω για να επιλεγω εγω το Λειτουργικο Συστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα.Σημερα ανοιξα τον υπολ. και ξεκινησε σε mac os.Τι θα κανω για να επιλεγω εγω το Λειτουργικο Συστημα; Στο bootcamp assistant έχει επιλογη για να κατεβάσει drivers τους οποίους τους αντιγράφει σε USB ή cd και τους εγκαθίσταται στo windows με bootcamp.exe. Κρατάς πατημένο το alt κατα την εκκίνηση και επιλέγεις. Επίσης απο το start up disk στο system preferences επιλέγεις ποιο θα ξεκινήσει. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Και παλι σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου.Ποιο ειναι το startup disk.DVD με ΛΣ του mac δεν υπαρχει. Ενταξει atheatos το βρηκα.Ευχαριστω και να'σαι καλα, με εσωσες αλλα εμαθα και καποια πραγματα για mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γιατί ρίξε μια ματιά στο blog για αρχάριους, ξεκινώντας ίσως από το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Και παλι σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου.Ποιο ειναι το startup disk.DVD με ΛΣ του mac δεν υπαρχει. Ενταξει atheatos το βρηκα.Ευχαριστω και να'σαι καλα' date=' με εσωσες αλλα εμαθα και καποια πραγματα για mac.[/quote'] Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι τότε σε ένα Mac.Καλη συνέχεια... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Και παλι σε ευχαριστω πολυ.Με βοηθησες παρα πολυ με το προβλημα μου. Καλη σου μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα