cris67 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σε ολους.εχω το παρακατω προβλημα. θελησα να βαλω τα win7 x64 στον iMac.Μπηκα στο boot camp δηλωσα τα partitions εβαλα το cd win7 ενω παραλληλα εκανα update στον imac.εκανα reboot, ξεχασα ομως το cd μεσα και ο υπολ/της εκανε boot απο το win7 cd.η εγκατασταση εφτασε μεχρι ενα σημειο(επιλογη γλωσσας) μετα εγω την σταματησα, εβγαλα το cd και τωρα οταν τον ανοιγω μου ζηταει bootable disc και δεν ξεκιναει με το Λ.Σ. του iMac. Παρακαλω βοηθειστε με γιατι ο υπολ. δεν ειναι δικος μου. ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 O_o δεν ήξερα ότι σε iMac μπορείς να περάσεις Windows τέλος πάντων. ΠΟΤΕ δεν διακόπτουμε εγκατάσταση των windows και δεν κάνουμε άλλες εργασίες παράλληλα, άστο να τελειώσει και μετά κάνεις ότι θες. Δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω δοκίμασε να βάλεις το CD των Windows και ξεκίνα το σύστημα αλλιώς ξανά κανε εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για δοκίμασε : Startup το μηχάνημα με πατημένο το πλήκτρο Alt, ώστε να ενεργοποιηθεί ο Startup Manager. Θα πρέπει τότε να εμφανισθούν στην οθόνη το εικονίδιο του Macintosh HD και του Winwows partition. Επιλέγεις το εικονίδιο του Macintosh HD και click Restart, οπότε θα πρέπει να εμφανισθεί το Desktop του OS X. Στη συνέχεια πήγαινεις /Applications/Utlilities folder, άνοιξε το Disk Utility, στην αριστερή στήλη επίλεξε το εικονίδιο των Windows, στην οριζόντια μπάρα επίλεξε Erase, click μπουτόν Erase κάτω δεξιά και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα.Βλεπεις πρωτη φορα ασχολουμαι με iMac(φαινεται τα εκανα θαλασσα) και δεν ειναι και δικος μου ο υπολ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν γνωριζεις απο iMac βοηθησε με. Ευχαριστω που απαντησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το iMac μήπως ξέρεις τι OS x είχε? Snow? Lion? ML? καλο είναι να βρεις το installation DVD αν υπήρχε, αλλιώς πατά cmd - R κατα την εκκίνηση σε περίπτωση που έχεις lion and above.... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natalia Lactaki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας,είμαι καινούρια στο site και θα ήθελα να με βοηθήσετε.Θέλω να αγοράσω ένα laptop από το makro.Έχω ακούσει ότι είναι φθηνά.Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η μνήμη και τη προγράμματα περιέχει.Είμαι λίγο άσχετη.Θέλω να μου προτείνετε κάτι. Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα.Βλεπεις πρωτη φορα ασχολουμαι με iMac(φαινεται τα εκανα θαλασσα) και δεν ειναι και δικος μου ο υπολ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν γνωριζεις απο iMac βοηθησε με. Ευχαριστω που απαντησες. Ακολουθώντας τις οδηγίες που σου έδωσα, πατώντας δηλ. το πλήκτρο Alt που βλέπεις πρέπει να ενεργοποιηθεί ο startup manager. Μήπως πάτησες λάθος πλήκτρο ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας,είμαι καινούρια στο site και θα ήθελα να με βοηθήσετε.Θέλω να αγοράσω ένα laptop από το makro.Έχω ακούσει ότι είναι φθηνά.Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η μνήμη και τη προγράμματα περιέχει.Είμαι λίγο άσχετη.Θέλω να μου προτείνετε κάτι. Ευχαριστώ πολύ!! Natalia άνοιξε δικό σου θέμα για να, πάρεις γρηγορότερες και συγκεκριμένες απαντήσεις μην παρεμβάλεσαι σ 'αυτο το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το Λ.Σ. που εχει ειναι το Mac OS X version 10.5.3.Ozelot δεν πατησα λαθος κουμπι, αυτο που δειχνεις αυτο πατησα.Μηπως ειναι σε συνδυασμο με αλλο πληκτρο;Ευχαριστω και τους δυο σας Ozelot και Atheatos θα κανω οτι μου λετε και θα σας ενημερωσω.Ελπιζω να με βγαλετε απο την δυσκολη θεση που ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το Λ.Σ. που εχει ειναι το Mac OS X version 10.5.3.Ozelot δεν πατησα λαθος κουμπι' date=' αυτο που δειχνεις αυτο πατησα.Μηπως ειναι σε συνδυασμο με αλλο πληκτρο;Ευχαριστω και τους δυο σας Ozelot και Atheatos θα κανω οτι μου λετε και θα σας ενημερωσω.Ελπιζω να με βγαλετε απο την δυσκολη θεση που ειμαι.[/quote'] Leopard λοιπόν. Βρες ένα USB πληκτρολόγιο και προσπάθησε με το alt πατημένο όπως λέει ο ozelot. Άλλο πληκτρο είναι το d πατημένο αν δεν κάνω λάθος. Μπορείς επίσης να βρεις το instalation DVD ,αλλιώς βρες στο Internet ένα οποιοδήποτε DVD OS x 10.5 ή 10.6 και πατά το c. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το ανησυχητικό είναι ότι δεν λειτουργεί το command του πλήκτρου Alt. Σαν να μην υπάρχει δηλαδή στον δίσκο το Mac OS X. Ας ελπίσουμε ότι δεν έχει γίνει κάποια στραβή και τα Win7 έχουν επιγράψει το OS X. Όπως λέει ο φίλος atheatos, η λύση είναι το Retail Install DVD του Leopard ή βέβαια αυτό που συνοδεύει το μηχάνημα. Πάντως -μήπως και ξεγελάσουμε το σύστημα- για κάνε startup με πατημένο το πλήκτρο Shift, για boot σε Safe Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το Λ.Σ. ειναι Lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με μπέρδεψες λιγάκι όσο αφορά στο λειτουργικό. Αν όντως το μηχάνημα τρέχει το Lion για δοκίμασε : Startup με πατημένα τα πλήκτρα cmd+R, οπότε μετά από λίγο πρέπει (ίσως) εμφανισθεί η οθόνη. Αν λοιπόν είσαι τυχερός, κάτω από το μήλο click το startup Disk επίλεξε τον Macintosh HD και click Restart. Edit: oops, δεν πρόσεξα ότι ήδη το πρότεινε ο atheatos. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2012 από ozelot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κατά την γνώμη μου, μόνο το service μπορεί να αντιμετωπίσει πλέον όλη αυτή την ιστορία. Πάντως αν ο φίλος σου έχει κάνει setup ενός OS X Recovery Disk Assistant, ή ενός δίσκου-κλώνου ή ενός emergency disk και υπάρχει ένα Time Machine backup η κατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί από τον ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris67 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Yeees i did it, no YOU did it atheatos & ozelot. Εκανα οτι μου ειπατε(cmd-R, μήλο--> click το startup Disk επιλογη τον Macintosh HD και click Restart) και ο πολογας ξεκινησε με το ΛΣ που ειναι Mac OS X Lion 10.7.5(11G56). Διεγραψα το partition με τα win7 και θα ξανακανω την ιδια διαδικασια.Βεβαια τωρα θα ειμαι πιο προσεκτικος.Θα τελειωσω με το update και μετα θα κανω ενα win 7 partition. ΣΑΣ ευχαριστω ΟΛΟΥΣ που ασχολειθηκατε και με βοηθησατε.Αν, και ελπιζω οχι, εχω προβλημα θα σας ξανα ενοχλησω. THANKS και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα