lambroszekis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Χαιρεται εδω και λιγες μερες παρατηρω πως ο υπολογιστης θερμαινεται αρκετα απ'οτι τις προηγουμες φορες. Υποψιαζομαι πως ισως φταει οτι αλλαξα μερος που τον τοποθετω και το προφανως το υλικο του τραπεζιου ισως κραταει παραπανω θερμοτητα. Εντος ολιγων ημερων σκεφτομαι να παραγγειλω μια βαση με ανεμιστηρακια ωστε να τοποθετησω απο κατω και ισως καταφερω να ριξω καπως τις θερμοκρασιες. Εχω βρει ενα αρκετο καλο κομματι στο αμαζον αλλα ανεβαινει πολυ η τιμη του με τα μεταφορικα, κι ετσι θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου προτεινει καποιο αλλο ηλεκτρονικο καταστημα απο το εξωτερικο ωστε να παραγγειλω(βρισκομα Βελγιο). Τελος καθε συμβουλη σας ειναι δεκτη. Ευχαριστω! Φιλικα Λαμπρος
kostas.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 πιο ειναι το λαπτοπ σου τρεξε το http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html και ανεβασε ενα screenshot
lambroszekis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ ειναι αυτα: Ελπιζω να ανεβασα τις σωστες εικονες..
trelaras52 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 κατα την γνωμη μου ο επεξεργαστης εχει οκ θερμοκρασια....ολα τα αλλα ειναι λιγο ανεβασμενα...οι μετρησεις ειναι στο ρελαντι του λαπτοπ?
lambroszekis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 οι μετρησεις ειναι στο ρελαντι του λαπτοπ? Ναι δεν ειχε λειτουργησει για πολυ ωρα γι αυτο ισως ηταν φυσιολογικες η θερμοκρασιες
trelaras52 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κοιταξε αν εκεινες οι μετρησεις ειναι σε φυσιολογικο φαντασου τι γινετε αν παιζεις κανα παιχνιδι...δικια μου συμβουλη:αν εχει στο κατω μερος οπες για εισαγωγη αερα μην τον εχεις στα ποδια....παντα σε επιπεδη επιφανεια...αν δν φταιει αυτο δοκιμασε να τον φυσιξεις με πιεστικο αερα γτ μπορει να εχει εγκλβισμρνη πολυ σκονη στην ψυξη του και στο βεντιλατερ...ειδαλως μια βαση με βεντιλατερ..
lambroszekis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ποτε δεν το ακουμπαω στα ποδια μου, μαλλον λυση ειναι να παρω βαση με ανεμιστηρακια.
jpsih Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το χεις κανα 3αρι χρονια να υποθεσω? λυσιμο, καθαρισμα, αλλαγη παστας το πιθανοτερο που χρειαζεται..
lambroszekis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το χεις κανα 3αρι χρονια να υποθεσω? λυσιμο, καθαρισμα, αλλαγη παστας το πιθανοτερο που χρειαζεται.. \Μεσα επεσες... Ειναι εφικτο αυτο να το κανω μονος μου(μαλλον οχι), ποσο κοστιζει να το παω σε εναν τεχνικο; Μπορω να βρω καποιον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο να το κανει αυτο;
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δόξα τον Θεό να λες,, Θα βρεις μια μεταλλική αλουμινένια βάση που να μην κάνει θόρυβο και θα είσαι μια χαρά εγώ είχα μια φανταστική Akasa. Σε πρώτη φάση μην το ανοίξεις,απλά πήγαινε σ'ενα βενζινάδικο μετρίασε την πίεση με το δάχτυλο σου και φύσα το καλά αντίθετα στην φυσιολογική ροή αέρα να φύγουν οι σκόνες.να έχεις πάντα υπ'οψην σου ότι οι υλοποιήσεις με amd γραφικά είθισται να είναι λίγο πιο ζεστές.
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δόξα τον Θεό να λες,, Θα βρεις μια μεταλλική αλουμινένια βάση που να μην κάνει θόρυβο και θα είσαι μια χαρά εγώ είχα μια φανταστική Akasa. Σε πρώτη φάση μην το ανοίξεις,απλά πήγαινε σ'ενα βενζινάδικο μετρίασε την πίεση με το δάχτυλο σου και φύσα το καλά αντίθετα στην φυσιολογική ροή αέρα να φύγουν οι σκόνες.να έχεις πάντα υπ'οψην σου ότι οι υλοποιήσεις με amd γραφικά είθισται να είναι λίγο πιο ζεστές. Akasa ftw, Την ίδια πρέπει να έχουμε. Σκυλί ποτέ δεν με απογοήτευσε.
lambroszekis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 εγώ είχα μια φανταστική Akasa. Akasa ftw, Την ίδια πρέπει να έχουμε. Σκυλί ποτέ δεν με απογοήτευσε. Μπορειται να δωσετε ενα λινκ να δω την βαση της akasa
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αυτη είχα εγώ > http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Notebook%20coolers&type_sub=NB%20Coolers&model=AK-NBC-02B
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα