Προς το περιεχόμενο

KINHMATOGRAFOS???

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί προφανώς όπως είπε και ο Hal9000 ακόμα δεν είναι έτοιμη ολοκληρωτικά η σελίδα συνεπώς υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα ακόμα που θα λυθούν σύντομα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έλαβα πολλά pm για την αδυναμία πρόσβασης στο forum του Κινηματογράφου. Θα ειδοποιήσω τον Hal9000 αναλόγως αν και δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει... Δυστυχώς λόγω απουσίας του Hal9000 εκτός Αθηνών για το σαββατοκύριακο το όποιο πρόβλημα δεν μπορεί να διορθωθεί άμεσα καθώς δεν έχω άμεση πρόσβαση στον κώδικα του forum - και να είχα μάλλον θα τα έκανα χειρότερα γιατί είμαι άσχετος! :D

Πάντως εγώ μπορώ να μπω χωρίς πρόβλημα - απλά κανένας άλλος δεν μπορεί! Άγνωστο γιατί. Δεν έχω αλλάξει τίποτα - τουλάχιστον όχι συνειδητά. Στις δοκιμές που κάναμε τελευταία όλα ήταν καλά.... :(

Θα έχετε νέα από Κυριακή βράδυ - Δευτέρα πρωί... ;)

Δημοσ.
Πάντως εγώ μπορώ να μπω χωρίς πρόβλημα - απλά κανένας άλλος δεν μπορεί! Άγνωστο γιατί. Δεν έχω αλλάξει τίποτα - τουλάχιστον όχι συνειδητά. Στις δοκιμές που κάναμε τελευταία όλα ήταν καλά.... :(

Προφανώς όσοι συμμετείχατε στις δοκιμές ήσασταν moderators, κι έτσι δεν μπορέσατε να διαπιστώσετε το πρόβλημα που φαίνεται να επηρεάζει μόνο τους απλούς χρήστες... :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά και στα Μέσα Αποθήκευσης το παρουσιάζει αυτό. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι κανείς δεν το πρόσεξε μέχρι τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...