PhonEee Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης η τηλεοραση μου δεν πιανει κανενα καναλι της εβαλα αποδεικοποιητη αλλα και παλι τιποτα τι μπορει να εφθηνεται (πιστευω πως το σκα πισω ειναι χαλασμενο πισω απο την τηλεροαση ) Τι εναλλκτικες εχω ρε παιδιαααααααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι σίγουρος πως φταίει το σκαρτ; Συνέδεσες την τηλεόρασή σου με κανα dvd player μέσω του σκάρτ να δεις αν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως λεει και φιλος δοκιμασε αλλη συσκευη για να δεις αν οντως φταιει το σκαρτ.Απο κει και περα μπορει να συνδεθει και με αλλο βυσμα περα του σκαρτ. Τι αλλα βυσματα εχει η τηλεοραση και ο αποκωδικοποιητης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhonEee Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 λογο η τηλεοραση ειναι παλια δεν εχει καποιο αλλο βισμα θα περιμενω τωρα για κανα dvd να μου δωσει κανας φιλος για να το δοκιμασω αλλα αμα το σκαρτ ειναι χαλασμενο τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Κεραία έχεις πρώτα από όλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χωρίς κεραία ό,τι και να κάνεις δεν θα πιάσεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/topic/452801-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AE-mpeg4-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-tv/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα