Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

ένας φίλος μου έχει router της cyta με τηλέφωνο και θέλει να μετακομίσει σε διπλανό διαμέρισμα και παρατήρησε ότι δεν φτάνει εκεί το wifi.Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να ενισχυθεί το σήμα και να μπορεί να έχει ίντερνετ στο άλλο διαμέρισμα???

Θέλει να το κάνει αυτό διότι στο δεύτερο διαμέρισμα δεν έχει τηλεφωνική γραμμή.Η απόσταση των διαμερισμάτων είναι γύρω στα 20 μέτρα.

Δημοσ.

αυτό στο router

http://www.wikihow.com/Make-a-Wi-Fi-Booster-Using-Only-a-Beer-Can

αν δεν φτάνει τότε

αυτό στο stick

http://www.usbwifi.orconhosting.net.nz/

power to the people :)

φυσικά υπάρχουν και κυριλέ λύσεις στο πρόβλημά σου που μπορείς να της αγοράσεις αλλά μιας και δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα δουλέψουν δοκίμασε πρώτα αυτά.

Δημοσ.

δεν θελει να μετακομισει απλα θελει και στο δευτερο διαμερισμα να υποθεσω.διοτι αμα ειναι ναμετακομισει μεταφερει την γραμμη απο τον κατανεμητη.εκει μπορει το α. ρουτερ να το βαλει κοντα στο πρωτο διαμερισμα στο σημειο που ειναι πιο κοντα με το β διαμερισμα και στο β διαμερισμα να βαλει ενα Repeater .χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα πιασει.αν επισης τα διαμερισματα ειναι καινουρια και εχουν Utp μεχρι τον κατανεμητη μπορει να κανει την ενωση στον κατανεμητη και να δωσει μεχρι πανω.

• Like 1
Δημοσ.

θα πρεπει να κανει δοκιμες για να δει τι θα τον καλυψει η να δει τι μπορει να γινει και με καλωδιο.εχω δει μεχρι και Utp να εχει περαστει εξωτερικα απο το ενα διαμερισμα στο αλλο

Δημοσ.

Ναι θα μετακομίσει.Θα μένει στο β σπίτι απλά εκεί δεν έχει γραμμή τηλεφωνική και το router μαζί με το τηλέφωνο της cyta θα παραμείνουν στο σπίτι α.Δεν τα γνωρίζω και εγώ καλά τα δίκτυα poulinos και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Αυτό το repeater τι ακριβώς κάνει???

Δημοσ.

Στο σπίτι α ποιος θα μείνει;;;Οι δικοί του;;;Γιατί αλλιώς πως θα κρατήσετε την σύνδεση;;

Το repeater είναι αυτό που λέει και το όνομα τους, επαναλαμβάνει, στην περίπτωσή μας το ασύρματο σήμα, το βάζεις δηλαδή στα όρια του σήματος και επεκτείνει την εμβέλεια.

Δημοσ.
Ναι θα μετακομίσει.Θα μένει στο β σπίτι απλά εκεί δεν έχει γραμμή τηλεφωνική και το router μαζί με το τηλέφωνο της cyta θα παραμείνουν στο σπίτι α.Δεν τα γνωρίζω και εγώ καλά τα δίκτυα poulinos και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αυτό το repeater τι ακριβώς κάνει???

a.καταρχην αυτο που λεει ο φιλος απο κατω.αν παει στο β πως θα κρατησει την συνδεση στο α?β.μου φαινεται παραξενο να εχει το σπιτι α τηλεφωνικα καλωδια και να μην εχει το σπιτι β.οτι δεν ειχε πχ γραμμη στο παρελθον δεν σημαινει οτι μπορει να μην εχει γενικα καλωδια.αλλο το ενα αλλο το αλλο.το Repeater πιανει το σημα και το αναμεταδιδει.αρκει να καταφερει εστω και λιγο να πιασει το σημα

Στο σπίτι α ποιος θα μείνει;;;Οι δικοί του;;;Γιατί αλλιώς πως θα κρατήσετε την σύνδεση;; Το repeater είναι αυτό που λέει και το όνομα τους, επαναλαμβάνει, στην περίπτωσή μας το ασύρματο σήμα, το βάζεις δηλαδή στα όρια του σήματος και επεκτείνει την εμβέλεια.

αυτην την απορια εχω και εγω.

Δημοσ.

εγω θα σου πρωτεινα ενα repeater οπως ειπαν και οι αλλoι π.χ σαν αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Wireless-Access-Point-300-MBps-TL-WA801ND.htm που το εχω και εγω και ειναι παρα πολυ καλο και πιανει και μακρια επισης εχει και αποσπωμενη κεραια για να βαζεις και μεγαλητερη στην χειροτηρη που δεν πιανει ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν τον ενδιαφερει το 300mbps σε wi fi μπορει να παει σε ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα στο 701nd που ειναι 150mbps.απλα αν αφησει το ρουτερ εκει που ηταν πριν δεν θα εχει τηλεφωνο.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Στο σπίτι α θα μένουν οι γονείς του γιαυτό θα κρατήσει εκεί το ρούτερ με το τηλέφωνο και το ίντερνετ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους.Η λύση είναι το repeater.Το κόλπο με το κουτί της μπύρας δεν έπιασε.

Δημοσ.

οκ απλα υπαρχει και η λυση για μονιμο καλωδιο αν μπορει να περαστει.επισης να δει γιατι μου φαινεται χλωμο να μην υπαρχει καθολου καλωδιο.

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, μιας και είμαι καινούργιος εδώ! Έχω ένα router Baudtec που μου έδωσαν από τον ΟΤΕ. Το έχω μέσα στο σαλόνι και στο δωμάτιο μου δεν πιάνει το wifi (μιλάμε για διαμέρισμα 90τ.μ.). Τί μπορώ να κάνω για να δυναμώσω το wifi ;

Αυτά τα ρούτερ που έχουν στα μαγαζιά και έχουν 2 κεραίες έχουν καλύτερο σήμα αν αγοράσω; Ποιο χαρακτηριστικό δείχνει πόση είναι η ισχύς του σήματος;;; Ρωτάω γιατί είμαι και λίγο άσχετος, Μπορείτε να προτείνετε κάτι; B)

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, μιας και είμαι καινούργιος εδώ! Έχω ένα router Baudtec που μου έδωσαν από τον ΟΤΕ. Το έχω μέσα στο σαλόνι και στο δωμάτιο μου δεν πιάνει το wifi (μιλάμε για διαμέρισμα 90τ.μ.). Τί μπορώ να κάνω για να δυναμώσω το wifi ;

Αυτά τα ρούτερ που έχουν στα μαγαζιά και έχουν 2 κεραίες έχουν καλύτερο σήμα αν αγοράσω; Ποιο χαρακτηριστικό δείχνει πόση είναι η ισχύς του σήματος;;; Ρωτάω γιατί είμαι και λίγο άσχετος, Μπορείτε να προτείνετε κάτι;

και με 2 κεραιες να παρεις δεν θα αλλαξει και πολυ

οποτε οι λυσεις ειναι οι παρακατω.η βαζεις repeater δηλαδη κατι σαν ρουτερ που πιανει το σημα και το αναμεταδιδει για να καλυψεις το υπολοιπο σπιτι πχ Tp lin wa801nd ή μεταφερεις το ρουτερ στην μεση του σπιτιου σε καποιο σημειο μακρια απο εμποδια οχι καταχωνιασμενο οχι μεσα σε επιπλα μακρια απο ασυρματα τηλεφωνα κτλ μπας και παιξει καλυτερο.η ισχυς του ρουτερ ειναι στο full>απλα αν εχεις το λαπτοπ απο τις παυλες(μπαρες) που εχει το σημα βλεπεις αν πιανει καλα η οχι.πχ στα xp σου βγαζει 5 μπαρες και διπλα excellent,very good,good,low

Δημοσ.

και με 2 κεραιες να παρεις δεν θα αλλαξει και πολυ

οποτε οι λυσεις ειναι οι παρακατω.η βαζεις repeater δηλαδη κατι σαν ρουτερ που πιανει το σημα και το αναμεταδιδει για να καλυψεις το υπολοιπο σπιτι πχ Tp lin wa801nd ή μεταφερεις το ρουτερ στην μεση του σπιτιου σε καποιο σημειο μακρια απο εμποδια οχι καταχωνιασμενο οχι μεσα σε επιπλα μακρια απο ασυρματα τηλεφωνα κτλ μπας και παιξει καλυτερο.η ισχυς του ρουτερ ειναι στο full>απλα αν εχεις το λαπτοπ απο τις παυλες(μπαρες) που εχει το σημα βλεπεις αν πιανει καλα η οχι.πχ στα xp σου βγαζει 5 μπαρες και διπλα excellent,very good,good,low

Μπορείς να μου στείλεις καμιά σελίδα με repeater πχ από e-shop για να το παραγγείλω;

το repeater πιάνει το σήμα ασύρματα και το στέλνει ακόμα παραπέρα;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...