Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια . θα ήθελα να μου προτείνετε ένα smartphone για ένα παιδί που είναι στρατό. θελει να είναι άνετο στο internet και να έχει όσο γίνεται ποιο μεγάλη οθόνη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

για σας παιδια . θα ήθελα να μου προτείνετε ένα smartphone για ένα παιδί που είναι στρατό. θελει να είναι άνετο στο internet και να έχει όσο γίνεται ποιο μεγάλη οθόνη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

http://www.skroutz.gr/s/396651/Nokia-Lumia-800-16GB.html

vfm κινητό

Δημοσ.

το xperia sole με την αναβάθμιση θα δουλεύει και το touch με γάντι το οποίο νομίζω θα του είναι πολύ χρήσιμο του φαντάρου στις σκοπιές

Δημοσ.

το xperia sole με την αναβάθμιση θα δουλεύει και το touch με γάντι το οποίο νομίζω θα του είναι πολύ χρήσιμο του φαντάρου στις σκοπιές

Σωστή η παρατήρηση, αλλά το Lumia είναι πιο συμφέρουσα αγορά - μιλάμε για ένα κινητό που μερικούς μήνες πριν κόστιζε πάνω από 500 ευρώ...

Δημοσ.

έχει αρχίσει η αναβάθμιση και μπαίνει στα sole. το glovε mode είναι πολύ καλή λειτουργία. το χρειαζόταν κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρηση, αλλά το Lumia είναι πιο συμφέρουσα αγορά - μιλάμε για ένα κινητό που μερικούς μήνες πριν κόστιζε πάνω από 500 ευρώ...

Και αυτό αποδεικνύει την αποτυχία του και πως μόνο value for money δεν είναι που αναφέρθηκε παραπάνω. Δεν θα αναβαθμιστεί σε windows 8 και να πάει να χαντακωθεί σε ενα μονοπύρηνο κινητό όταν με 300 ευρώ θα αγοράζεις το Htc 8x αν υποθέσουμε οτι πάει σε windows phone σώνει και ντε. Ούτε στον εχθρό μου δεν το προτείνω.

Για το Sole που αναφέρθηκε παραπάνω, η ics μπηκε και αν την βάλετε σωστά και όπως πρέπει το κινητό απλά ΠΕΤΑΕΙ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...