spook Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι σύντομα να αγοράσω κινητό τηλέφωνο παραεισαγωγής. Αλλά έχω κάποιες απορίες και πριν πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα που επρόκειτο να το προμηθευτώ θα ήθελα να μάθω από εσάς ότι γνωρίζεται. 1) Το κινητό θα έχει την ελληνική γλώσσα και θα παραμένει αυτή ύστερα από οποιαδήποτε αναβάθμιση; Αν όχι τι μπορώ να κάνω ύστερα από την αναβάθμηση για να την ξανά εγκαταστήσω; 2) Οι αντιπροσωποίες στην Ελλάδα των εταιριών δέχονται την εγγύηση των συσκευών αυτών για servise ή και αντικατάσταση αν αυτή απαιτήται; 3) Θα έχει άλλες διαφορές από μία "ελληνικη" συσκευή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους βοηθήσουν λίγο ή πολύ τους προβληματισμούς μου, αν και πιστευω πως δεν είναι ο μόνος που τους έχω αυτούς. Φιλικά, Ανδρέας. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App
Hyphen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 επειδη ειχα παει ενα s2 παραεισαγωγης πριν καιρο και το κρατησα για λιγο σου απανταω αυτα που θυμαμαι 1. εμενα ηταν στα Ελληνικα και νομιζω οτι το επελεξα εγω απο το μενου 2. δεχονται την εγγυηση 1000% αλλα μπορει να σε εξυπηρετησει και το καταστημα που το πηρες.(εμενα με εξυπηρετησε το καταστημα και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος φαντασου μου αλλαξε το κινητο γιατι επεσα σε ελλατωματικο μεσα σε 1ωρα και το πηρα 2 μερες μετα γιατι δεν προλαβα να το παω την ιδια μερα που το πηρα) 3. απο οσο ξερω δεν θα εχει... Υ.Γ αν θες μπορω να σου πω και ποιο καταστημα ηταν να παρεις απο εκει.φερνει παραεισαγωγης και ελληνικα οτι ζητησης.
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 στη samsung απο οσο ξερω ισχυει πανευρωπαικη εγγυηση, οποτε αν ειναι απο καμια γερμανια ή γενικα ευρωπαικη χωρα δεν εχεις θεμα σε αλλες εταιρειες δε ξερω τι ακριβως παιζει κι εμενα παραεισαγωγης ειναι παντως, ηταν γιγαντια η διαφορα εκεινη την εποχη (>200ευρω) για να τα εσκαγα στα μεγαλα μαγαζια
chsam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Λογω εργασιας σε σερβις πολυεθνικης να ξερεις οτι αν γινει αναβαθμιση δεν εχει ελληνικα μετα (δεν ειμαι σιγουρος για τα android),πρεπει να γινει αναβαθμιση σε εξουσιοδοτημενο και συνηθως με χρεωση.και τα σερβις δεν τα δεχονται εκτος κ αν εχει κανει καποια συμφωνια το εκαστοτε καταστημα που τα πουλαει Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα