gamer hd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχω τα corsait vengeance και ειναι τεραστιαα τη μπορω να βαλω ωστε να εχω καλο cooling και ησυχεια .Eπισης πιος ssd ειναι πιο αξιοπιστος samsung 830 120 gb i intel 330 180 gb ποσο χρονο boot κανουν ? λεφτα υπαρχουν
Αλκης K. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 απο οτι διαβαζω ο σαμσουνγκ ειναι πιο γρηγορος απο τον ιντελ (οχι τιποτα τρομερο).απο αξιοπιστια πιστευω οτι ειναι το ιδιο πολυ αξιοπιστοι μιας και δεν εχει αναφερθει καποιο προβλημα στα διαφορα φορουμ. Υ.Γ Εγω παντως τιμησα τον ιντελ λογω παραπανω Gb και γιατι μου καθεται πιο καλα το ονομα ιντελ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχω τα corsait vengeance και ειναι τεραστιαα τη μπορω να βαλω ωστε να εχω καλο cooling και ησυχεια .Eπισης πιος ssd ειναι πιο αξιοπιστος samsung 830 120 gb i intel 330 180 gb ποσο χρονο boot κανουν ? λεφτα υπαρχουν Coolermaster vortex plus. Ήσυχη SSD: Intel 520 120GB στα 102 ευρώ και intel 330 180GB στα 125. Kαι οι δύο προτιμότεροι από τον samsung.
gamer hd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 θα προτιμησω τον 180 μπορω να τους κανω raid και να βαλω πανω τους τα windows ειναι αξιοπηστος? και η ψηκτρα χτυπα πανω τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα