Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα θεμα προσπαθουσα να συνδεσω με vga το λαπτοπ με την tv αλλα τλκα δεν μπορεσα και καποια στιγμη εβγαλα το καλωδιο και εκανα επανεκκινηση και το pc καθε φορα που ανοιγει μετα το welcome των windows μαυριζει η οθονη με αποτελεσμα να το παταω συνεχομενα απο το ον/οφφ για να κλεισει και παντα μου κανει το ιδιο και μπαινει μονο απο safe mode που ειμαι τωρα...τι μπορει να φταιει? τωρα μου το κανε μολις εκανα ενα ρεσταρτ γιατι?

κανεισ??????

να κανω φορματ???? τι να κανω?

αφου δεν βοηθαει κανεις παω για φορματ και ας χασω καποιες ενεργεις που τρεχουν ......ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !!!

Δημοσ.

Δες στον φορητό πιο πλήκτρο έχει πέρα από το πχ "F8" και "CRT/LCD". Πατάς αυτό το πλήκτρο και το "Fn" μαζί. Μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις τον συνδιασμό αυτό περισσότερες από μία φορές.

Δημοσ.

το προβλημα συνεχιζεται μετα απο καθε ξεκινημα του pc κολαει στην επιφανεια εργασιας και δειχνει μονο το φοντο και τπτ αλλο, και αναγκαζομαι να το κλινω απο το οn/off και να μπαινω σε safe mode για να το χρησιμοποιω? τι μπορει να φταιει ? τι να κανω?

καμια βοηθεια?

Δημοσ.

πρεπει να κατεβασω τους drivers ξανα? γιατι τους εχω κατεβασει απο το site πριν 2 χρονια... αλλα τωρα που μπηκα ελεγε οτι ειναι του 2010 διπλα οποτε το ιδιο δεν θα νε?

Δημοσ.

εμενα αυτο που εκανε το λαπτοπ ηταν οταν το ανοιγω πριν τον κωδικο να μου βγαζει μαυρη οθονη.

το πηγνα σε sleep mode και μετα οταν ξανανοιγε μου εμφανιζοταν κανονικα το πεδιο για τον κωδικο, μετα το φορματ ολα ηταν κομπλε, οσο για τους drivers το καλυτερο θα ηταν να τους ξανακατεβασεις,γιατι μπορει να υπαρχουν αλλαγες.

Δημοσ.

εμενα αυτο που εκανε το λαπτοπ ηταν οταν το ανοιγω πριν τον κωδικο να μου βγαζει μαυρη οθονη.

το πηγνα σε sleep mode και μετα οταν ξανανοιγε μου εμφανιζοταν κανονικα το πεδιο για τον κωδικο, μετα το φορματ ολα ηταν κομπλε, οσο για τους drivers το καλυτερο θα ηταν να τους ξανακατεβασεις,γιατι μπορει να υπαρχουν αλλαγες.

ok ευχαριστω φιλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...