Kotsos87 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα εχω ενα θεμα προσπαθουσα να συνδεσω με vga το λαπτοπ με την tv αλλα τλκα δεν μπορεσα και καποια στιγμη εβγαλα το καλωδιο και εκανα επανεκκινηση και το pc καθε φορα που ανοιγει μετα το welcome των windows μαυριζει η οθονη με αποτελεσμα να το παταω συνεχομενα απο το ον/οφφ για να κλεισει και παντα μου κανει το ιδιο και μπαινει μονο απο safe mode που ειμαι τωρα...τι μπορει να φταιει? τωρα μου το κανε μολις εκανα ενα ρεσταρτ γιατι? κανεισ?????? να κανω φορματ???? τι να κανω? αφου δεν βοηθαει κανεις παω για φορματ και ας χασω καποιες ενεργεις που τρεχουν ......ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !!!
HamerZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δες στον φορητό πιο πλήκτρο έχει πέρα από το πχ "F8" και "CRT/LCD". Πατάς αυτό το πλήκτρο και το "Fn" μαζί. Μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις τον συνδιασμό αυτό περισσότερες από μία φορές.
Kotsos87 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα μπηκα σε safe mode και εκανα ενα registry repair kai δουλεψε μετα...
Kotsos87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το προβλημα συνεχιζεται μετα απο καθε ξεκινημα του pc κολαει στην επιφανεια εργασιας και δειχνει μονο το φοντο και τπτ αλλο, και αναγκαζομαι να το κλινω απο το οn/off και να μπαινω σε safe mode για να το χρησιμοποιω? τι μπορει να φταιει ? τι να κανω? καμια βοηθεια?
doakes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αμα το ανοιγοκλεινεις συνεχεια απο το On/Off βλεπω πολυ συντομα να αποκτας bad sectors στον σκληρο!
Kotsos87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μήπως να κανω ενα format για να τελειωνω?
Kotsos87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 πρεπει να κατεβασω τους drivers ξανα? γιατι τους εχω κατεβασει απο το site πριν 2 χρονια... αλλα τωρα που μπηκα ελεγε οτι ειναι του 2010 διπλα οποτε το ιδιο δεν θα νε?
theo93 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 εμενα αυτο που εκανε το λαπτοπ ηταν οταν το ανοιγω πριν τον κωδικο να μου βγαζει μαυρη οθονη. το πηγνα σε sleep mode και μετα οταν ξανανοιγε μου εμφανιζοταν κανονικα το πεδιο για τον κωδικο, μετα το φορματ ολα ηταν κομπλε, οσο για τους drivers το καλυτερο θα ηταν να τους ξανακατεβασεις,γιατι μπορει να υπαρχουν αλλαγες.
Kotsos87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 εμενα αυτο που εκανε το λαπτοπ ηταν οταν το ανοιγω πριν τον κωδικο να μου βγαζει μαυρη οθονη. το πηγνα σε sleep mode και μετα οταν ξανανοιγε μου εμφανιζοταν κανονικα το πεδιο για τον κωδικο, μετα το φορματ ολα ηταν κομπλε, οσο για τους drivers το καλυτερο θα ηταν να τους ξανακατεβασεις,γιατι μπορει να υπαρχουν αλλαγες. ok ευχαριστω φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα