cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι δν βγαζω ακρη περιμενα και εγω να μου πειτε οχι αυτον καλυτερα τν αλλον και τετοια που να φανταστω οτι ειναι τοσο δυσκολο ο καθε ενας για τν ιδιο λογο θα τν εφτιαχνε διαφορετικα και εγω δν μπορω να τους αξιολογισω ουτε στ ελεχιστο κοιτα.., η αξιολογηση ενος αντικειμενου (PC), που αποτελειται απο πολλα κομματια, ειναι απο μονη της δυσκολη, καθως υπαρχουν παρα πολλοι συνδυασμοι που μπορουν να γινουν. αυτη η αξιολογηση για να γινει, χρειαζεται πολλες γνωσεις. δεν ειναι απλο. δεν αγοραζεις γιαουρτι...!!! απο κει και περα, οποιος δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις, οπως εσυ, εμπιστευεται καποιους που τις εχουν, για να τον καθοδηγησουν. ποιους θα εμπιστευτεις λοιπον, ειναι δικο σου θεμα! τα παιδια εδω παντως σου εχουν προτεινει συστηματα, που και στην τυχη να παρεις ενα, θα ειναι απειρως ανωτερο απο αυτα που πουλανε τα καταστηματα. η αλλη λυση ειναι, να κατσεις μονος σου να διαβασεις και να μαθεις καποια βασικα πραγματα, ωστε να μπορεις να αξιολογησεις τα pisi...!! 1
pngts7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για σενα ειναι απλα τ πραγματα φιλε που κανεις αυτο τ πραγμα ολη μερα για εμενα που τ κανω πρωτη φορα στ ζωη μου μου φαινεται ε3ισου δυσκολο με τν πυρηνικη φυσικη
rounsmith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για σενα ειναι απλα τ πραγματα φιλε που κανεις αυτο τ πραγμα ολη μερα για εμενα που τ κανω πρωτη φορα στ ζωη μου μου φαινεται ε3ισου δυσκολο με τν πυρηνικη φυσικη Δοκίμασε προβλήματα δυναμικού προγραμματισμού , τι πυρηνική φυσική και λαλακίες 1
XMorsX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Λες οτι δε σου εξηγουμε αρκετα, αλλα δεν λες τι ακριβως δεν καταλαβαινεις. Αν όντως δε καταλαβαινεις τιποτα (ολοι περασαμε απο αυτη τη φαση), μην περιμενεις απο ενα forum να σου ερθει η φώτιση. Στρωσου και διάβασε πως λειτουργεί ο υπολογιστης και απο τι εξαρτηματα αποτελειται. Αν παλι δεν εχεις χρονο ή βαριεσαι, ευχαρίστως να προβληματιστούμε εμεις γαι σενα, αυτο καναμε αλλωστε. Δεν μπορεις ομως να εχεις την απαιτηση να καταλαβαινεις το πως και το γιατι αν εισαι αδαης. Σαν να προσπαθεις να καταλαβεις τι ειναι το lnx ενω δεν ξερεις να κανεις προσθεση (παροιμία ο ατιμος! ) :ρ Φιλικα παντα στα λεω, καταλαβαινω οτι εχεις συγχυστεί επειδη περιμενες οτι θα στα λεγαμε διαφορετικά, ομως ετσι εχουν τα πραγματα και δεν πρεπει να περιμενεις απο μας κατι παραπανω, το παραπανω βρίσκεται στο χερι σου να το κατακτησεις. 1
pngts7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ποτε ειπα οτι δν μου εξηγειται αρκετα?? Δν ειπα ποτε κατι τετοιο απλα ενω ελεγα συνεχεια οτι ειμαι ασχετος και ρωτουσα για να μα8ω καποιοι 8ιχτηκαν γιατι νομιζαν οτι τους αμφισβητω και γινινταν επι8ετικοι και ειρωνικοι γιαυτο απαντησα λιγο αποτομα. Εχω παρει πολυ σοβαρα αυτα που μου ειπατε σας εχω ηδη ευχαριστησει και σκεφτομαι πολυ σοβαρα επεισης να ακολου8ησω τς συμβουλες σας. Τ 3ερω οτι οταν προσπα8εις να ε3ηγησεις σε καποιον προσ8εση οταν εσυ λυνεις τριπλα ολοκληρωματα και δν τ καταλαβαινει ειναι εκνευριστικο αλλα δν ειναι κανενας υποχρεωμενος να μου απαντησει συνολο τιμη 602ε χωρις οθονη.. Απο ποιο καταστημα ειναι αυτο??
pngts7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Thermaltake V4 Black Edition VM30001W2Z Midi Tower no PSU Black Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid AMD FX 6200 3.8 GHz Six Core Socket AM3+ 125W Box (FD6200FRGUBOX) Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C8) (Kit 2 x 4096) ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) (GV-R785OC-2GD) Hitachi 1TB Deskstar 7K1000.D HDS721010DLE630 SATA III 7200rpm 32MB Thermaltake Power Supply 630W ATX 24 pin Berlin W0393RE Active-PFC Retail Πως σας φαινεται αυτο?? Εκτος προυπολογισμου τ ξερω...
xrit86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 για να πιασουν τα χρηματα σου τοπο και να εχει αναβαθμισιμοτητα το συστημα σου προτεινω το παρακατω.. με προοπτική αν δεν σε καλυπτει σε καποια πραγματα αλλαζεις επεξεργαστη σε εναν ταχυτατο ι5 3570Κ και σε παιχνιδια αν δεν σου επαρκει παλι βαζει αλλη μια 7770 αργοτερα οταν σου περισευουν χρηματα και νομιζω εισαι οκ
val007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ποτε ειπα οτι δν μου εξηγειται αρκετα?? Δν ειπα ποτε κατι τετοιο απλα ενω ελεγα συνεχεια οτι ειμαι ασχετος και ρωτουσα για να μα8ω καποιοι 8ιχτηκαν γιατι νομιζαν οτι τους αμφισβητω και γινινταν επι8ετικοι και ειρωνικοι γιαυτο απαντησα λιγο αποτομα. Εχω παρει πολυ σοβαρα αυτα που μου ειπατε σας εχω ηδη ευχαριστησει και σκεφτομαι πολυ σοβαρα επεισης να ακολου8ησω τς συμβουλες σας. Τ 3ερω οτι οταν προσπα8εις να ε3ηγησεις σε καποιον προσ8εση οταν εσυ λυνεις τριπλα ολοκληρωματα και δν τ καταλαβαινει ειναι εκνευριστικο αλλα δν ειναι κανενας υποχρεωμενος να μου απαντησει Απο ποιο καταστημα ειναι αυτο?? visionstudio.gr
pngts7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 για να πιασουν τα χρηματα σου τοπο και να εχει αναβαθμισιμοτητα το συστημα σου προτεινω το παρακατω.. με προοπτική αν δεν σε καλυπτει σε καποια πραγματα αλλαζεις επεξεργαστη σε εναν ταχυτατο ι5 3570Κ και σε παιχνιδια αν δεν σου επαρκει παλι βαζει αλλη μια 7770 αργοτερα οταν σου περισευουν χρηματα και νομιζω εισαι οκ πολυ αδυναμος δν ειναι αυτος?? θελω κατι καλυτερο.. μεχρι τ 700 ευρω μπορω να φτασω γιατι να παρω εναν με 500?? σιγουρα θα μου χρειαστει να αλλαξω επεξεργαστη δν νομιζω να με καλυψει αυτος και μετα θα εχω αγορασει χωρις λογο τν πρωτο. τ βλεπω λαθος??
xrit86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Βαζεις με 150ευρω επιπλεον τον 3570Κ σε αντικατασταση του g840 και καρτα την 7870 με +100 αντι της 7770
Hyphen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 μην κανεις το λαθος και παρεις ετοιμο pc.φαντασου π.χ οτι δινεις 700 ευρω για ετοιμο και 700 ευρω για μια συνθεση, για να στο πω απλα φαντασου οτι με τα 700ευρω που εδωσες για το ετοιμο εχεις παρει ενα cinquecento ενω με την συνθεση εχεις παρει μια mercedes.Θα το καταλαβεις στις επιδοσεις αυτο.
pngts7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Βαζεις με 150ευρω επιπλεον τον 3570Κ σε αντικατασταση του g840 και καρτα την 7870 με +100 αντι της 7770 Αν καταλαβα καλα δλδ μου προτεινεις απο τν συν8εση σου να αλλαξω επεξεργαστη με εναν ι5 και καρτα γραγικων.. μου βγαινει σχεδον 800 ευρω τοτε που θεωρω πολλα.. γιαυτο εβαλα amd επεξεργαστη για οικονομια
cabdik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 εγω θεωρω οτι, με την επεξεργαστικη ισχυ που εχουν σημερα οι επεξεργαστες, ειναι πληρως ικανοποιητικοι για ολες τις "καθημερινες" εργασιες..!! συμπεριλαμβανομενου και του gaming, οπου πλεον το περισσοτερο βαρος το παιρνουν οι καρτες γραφικων!! αν κανεις εξειδικευμενες εργασιες οι οποιες χρειαζονται επεξεργαστικη ισχυ, τοτε μονο πρεπει να ριξεις χρημα και να παρεις εναν καλο-δυνατο επεξεργαστη! μην σπας το κεφαλι σου...! παρε οτι καλυτερο μπορεις με το μπατζετ σου, απλα! ο 3570Κ ειναι too much για καθημερινες εργασιες + gaming!!! αν εχεις το χρημα, τον παιρνεις χωρις 2η σκεψη. αν δεν το εχεις, ακομα και ο FX-6200 σε υπερκαλυπτει!! εδω εγω εχω ακομα τον Phenom ΙΙ 720 BE και δεν κολλαει σε κανενα παιχνιδι!!!!! edit. απο οτι βλεπω ο 6200 εχει μικρη διαφορα απο τον 8120..!! καπου 13-14€. οποτε συμφερει ο 8120!! και μια συνθεση απο μενα απο VS..!
pngts7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 εγω θεωρω οτι, με την επεξεργαστικη ισχυ που εχουν σημερα οι επεξεργαστες, ειναι πληρως ικανοποιητικοι για ολες τις "καθημερινες" εργασιες..!! συμπεριλαμβανομενου και του gaming, οπου πλεον το περισσοτερο βαρος το παιρνουν οι καρτες γραφικων!! αν κανεις εξειδικευμενες εργασιες οι οποιες χρειαζονται επεξεργαστικη ισχυ, τοτε μονο πρεπει να ριξεις χρημα και να παρεις εναν καλο-δυνατο επεξεργαστη! μην σπας το κεφαλι σου...! παρε οτι καλυτερο μπορεις με το μπατζετ σου, απλα! ο 3570Κ ειναι too much για καθημερινες εργασιες + gaming!!! αν εχεις το χρημα, τον παιρνεις χωρις 2η σκεψη. αν δεν το εχεις, ακομα και ο FX-6200 σε υπερκαλυπτει!! εδω εγω εχω ακομα τον Phenom ΙΙ 720 BE και δεν κολλαει σε κανενα παιχνιδι!!!!! edit. απο οτι βλεπω ο 6200 εχει μικρη διαφορα απο τον 8120..!! καπου 13-14€. οποτε συμφερει ο 8120!! και μια συνθεση απο μενα απο VS..! Η καρτα γραφικων και η μητρικη που εχω βαλει εγω ειναι καλυτερα?? κατι ακομα Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL11 2133MHz (CMZ8GX3M2A2133C11R) (Kit 2 x 4096) ή Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL10 1600MHz (CMZ8GX3M1A1600C10)?? εχουν διαφορα στν αποδοση γιατι στν τιμη δν εχουν μεγαλη διαφορα?? ψυκτρα δεν χρειαζεται??
qsis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ψυκτρα οχι δε χρειαζεσαι.. μονο αν σε ενδιαφερει το oveclocking ή διαπιστωσεις αργοτερα οτι σε ενοχλει ο θορυβος αν εχεις σφιχτο budget ειναι πολυτελεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα