pngts7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τ 8εμα μου δν ειναι ποιος 8α μου τ στησει αλλα ποιος 8α διαλε3ει τ εξαρτηματα και καλα ας πουμε οτι σας εμπιστευομαι δν εχω και λογο να μν τ κανω αλλα να σας ακουσω με κλειστα τ ματια?? Γιαυτο ρωταω μπας και καταλαβω τπτ... Και επειδη τ 8εωρω λιγο απι8ανο με τς μεχρι τωρα γνωσεις μου να παρω οτιδηποτε αλλο απο ετοιμο αν μπορουσατε να μου πειτε καμια γνωμη να μου προτεινετε κανεναν που να βλεπετε εστω και αν μου πειτε οτι υστερει εκει και 8α χρειαστει αν αλλα3εις αυτο 8α τ εκτιμουσα εκτος και αν δν εχετε ασχολη8ει κα8ολου με ετοιμους αφου δν ειναι α3ιολογοι οποτε εντα3ει δν πειραζει 8α τ καταλαβω
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μα απο εδω μεσα τα παιδια σου εχουν προτεινει συνθεσεις?τι ποιος θα σου τα διαλεξει?αφου σου τα εχουν διαλεξει ηδη τα παιδια. να μας ακουσεις με κλειστα ματια?οχι φυσικα.γιαυτο υπαρχει το ιντερνετ.για να βλεπεις και μονος σου.αλλα εσυ εισαι ετοιμος να ακους με κλειστα ματια τον καθε πωλητη του καθε μαγαζιου.και εκεινη την ωρα δεν εχει ιντερνετ διπλα σου για να τσεκαρεισ τιμεσ και τι σου λεει. 1
sobi1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Περιμενε να γυρισω σπίτι να κατσω να στα κανω αναλυτικά. Να δεις γιατι λενε τα παιδια και ολοι εδω μεσα να μην πάρεις ετοιμο.. .. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
pngts7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Αν η8ελα να ακουσω εναν πωλητη 8α τ ειχα κανει ηδη δν 8α ρωτουσα εσας που 8εωρω οτι δν εχετε συμφερον να με γελασετε. Απο εκει και περα 8ελω εναν ετοιμο pc να εχω τν εγγυηση του και να εχω τ κεφαλι μου ησυχο. Ισως να μν α3ιζει τ λεφτα του αλλα και μονο στν ιδεα οτι μπορει να χαλασει κατι και 8α πρεπει να ψαχνω καποιον να μου τν φτια3ει και στειλτον απο εδω και στειλτον απο εκει και περιμενε.. αστα να πανε δν ειμαι και α8ηνα να ερ8ει ενα ε3αρτημα 8α κανει 10 χρονια. Ισως βλεπω φαντασματα τ ξερω αλλα τ να κανουμε που ειμαι και ξεροκεφαλος
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Έτοιμο με 600 ευρώ και παιχίδια δεν γίνεται. Αναγκαστικά θα το συνθέσεις εσύ κομμάτι-κομμάτι.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εαν σου χαλασει κατι με τα εξαρτηματα,στελενεις το εξαρτημα με την εγγυηση του.οπου ξερουμε ποσο θα ειναι η εγγυηση του. εαν χαλασει απο ετοιμο συστημα....οτι ναναι θα ειναι η εγγυηση που σου εχουν πουλησει.αλλες φορες θα σου λενε οτι ειναι 3 χρονια αλλα θα ειναι 1 χρονοσ δωρεαν εργασια και 2 χρονια τα ανταλλακτικα,αλλες φορες θα προσπαθησουν να σου το βγαλουν εκτος εγγυησης μονοι τους επειδη θα το ριχνουν σε εσενα και οτι και εαν παθει το Pc,θα το πηγαινοφερνεις ολοκληρο.οχι κομματι κομματι.ασε που δεν θα μπορεις να επεμβεις σε αυτο χωρις να χαθει η εγγυηση. 1
sobi1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον ο επεξεργαστης του dell ειναι πολυ καλος..οπως επισης και ο 965...υστερει ο 965 τοσο ωστε να μην καταλαβεις διαφορες σε παιχνιδια (ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ). καρτα γραφικων..... ενσωματομενη ο dell σε αντιθεση με μια 7850 η οποια μπροστα του για μενα δεν υπαρχει καν λογος συγκρισης... σου λενε τα παιδια 1 tb σκληρο και 8 γιγα μνημη σε αντιθεση με 500 γιγα και 4 γιγα μνημη σου προτεινουν 500αρι τροφοδοτικο ενω αυτο εχει 300αρι..πραγμα που σημαινει ξεχνας την προσθηκη καρτας γραφικων στο dell μιας και ειναι σιγουρο οτι θα ξενερωσεις οσο παει σε παιχνιδια και μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις... αυτα ....... τα καταλαβες ?
pngts7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 καταλαβα με τ netbook θα μεινω τ βλεπω εγω.....
sobi1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι φιλε μου τι δεν καταλαβαινεις?δεν εινα πυρινικη φυσικη ,δεν μιλαμε για την διασπαση του ατομου.... συγκρινουμε αμεσα τα πραγματα που αποτελουν τον εναν με τα πραγματα του αλλου....τι να κανουμε που τα πραγματα που σου προτεινουμε ειναι καλυτερα απο αυτο που εχεις ψηθει εσυ να παρεις...την γνωμη μας ζητησες και την ειπαμε...απο κει και περα κανενα οφελος δεν εχουμε εμεις ...μονο ο καθε πωλητης ο οποιος θελει να σου πουλησει μπορει να σε "κοροιδεψει" η και σε καποιες περιπτωσεις μπορεις και εσυ ακομα να κοροιδεψεις τον ιδιο σου τον εαυτο...βλεπε τωρα...σου λεμε ασπρο και λες μαυρο για δικους σου λογους...βαριεμαι να σου γραψω και τις εγγυησεις του καθε part τωρα να δου κανω συγκριση και αυτο...
pngts7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι δν βγαζω ακρη περιμενα και εγω να μου πειτε οχι αυτον καλυτερα τν αλλον και τετοια που να φανταστω οτι ειναι τοσο δυσκολο ο καθε ενας για τν ιδιο λογο θα τν εφτιαχνε διαφορετικα και εγω δν μπορω να τους αξιολογισω ουτε στ ελεχιστο
sobi1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο σου ειπαμε...μακρυα απο ετοιμο για αυτο και αυτον το λογο....τι αλλο να σου πω φιλε μου αν δεν καταλαβαινεις περνα μια βολτα απο το πλαισιο να στο εξηγησουν εκει τα τσακαλια και να τα ακουσεις οπως θες και μετα να κλαις τα λεφτα σου ...
pngts7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εντα3ει παιδια καταλαβα πρεπει να τ ψαξω πολυ μα πολυ περισσοτερο τ πραγμα.. ευχαρισω για τν βοη8εια και τν χρονο σας
deesnider Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφερον φαινονται αλλα ειμαι αρκετα επιφυλακτικος με τα pc που τ φτιαχνεις 8α προτημουσα εναν ετοιμο η αλη8εια ειναι. Με πολύ απλά λόγια: Αν για κάποιο λόγο έχεις σχηματίσει την εντύπωση, ότι οι «έτοιμες» συνθέσεις των καταστημάτων, βγαίνουν από κάποια γραμμή συναρμολόγησης που αποτελείται από ...ρομπότ, η εντύπωση αυτή είναι 100% εσφαλμένη. Χέρια συναρμολογούν τους «έτοιμους» υπολογιστές, χέρια και εκείνους των οποίων την επιλογή των επί μέρους parts έχεις κάνει εσύ. οσο για το "ετοιμο", δεν υπαρχει τετοιο πραμα!! κι αυτοι οι υπολογιστες που φτιαχνουν τα καταστηματα και τους πουλανε ετοιμους, απο διαφορετικα κομματια προερχονται. τροφοδοτικο, μητρικη, επεξεργαστης, μνημη, σκληρο δισκο, DVDRW, κλπ! δεν αλλαζει κατι, παρα μονο οτι βαζουν τα φθηνοτερα που μπορουν!!!!! Όπως ακριβώς τα λέει ο φίλος cabdik. Επειδή δε, το σημείο που υπογραμμίζω στο post του είναι και το πλέον ουσιώδες κατά τη γνώμη μου (δε θέλεις να ξέρεις π.χ., πόσο σοβαρά προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσει το τροφοδοτικό «του κιλού» που χωρίς αμφιβολία θα περιλαμβάνει ο «έτοιμος»...), σαν τελικό συμπέρασμα, σε συμβουλεύω να κρατήσεις αυτό: Μην πετάξεις τα λεφτά σου!
sobi1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 για να μην λες οτι δεν εχω υπομονη δεσ το συστημα που σου προταθηκε σε ενα απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια http://www.youtube.com/watch?v=qAz0oPnxZ5U στο λεω ξανα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ... ειναι απλα τα πραγματαααααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα