Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω καινουριο pc ετοιμο κατα προτημηση γιατι δν ξερω και πολλα, εχω βαλει στ ματι κανα δυο αλλα δν ειμαι σιγουρος αν θα μου κανουν για τν δουλεια που τ θελω...

http://www.visionstu...id=30120&cat=77

http://www.public.gr.../prod4570004pp/

auta lene tpt?? θελω να παιζουν και κανα παιχνιδι πχ pro13, cull of duty κλπ

Δν εχω και μεγαλο μπατζετ αποτι καταλαβαινεται. θελω αυτο που ψαχνουν ολοι κατι καλο με λιγα λεφτα με τν προοπτικη ισως μετα απο μερικα χρονια να του κανω καμια αλλαγουλα

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οτι ειπε ο Val, αν δεν ξερεις να το συναρμολογεις μπορεις να πεις στα παιδια απτο visionstudio να στο φτιαξουν αυτοι.

το μονο που θα χρειαστει ειναι να βαλεις windows που εχει ελαχιστο βαθμο δυσκολιας ακομα και για πρωταρηδες

Δημοσ.

Διαθετω μεχρι 600 ευρω μονο tower χωρις οθονη η οποια θα αγοραστει στ μελλον σκεφτομαι μια 27αρα, προοριζεται για παιχνιδια, ταινιες λιγο πολυ τ παντα, περιφεριακα δν με ενδιαφερει καπως 8α τ βολεψω σε πρωτο σταδιο, βρισκομαι στν πρεβεζα και δν με απασχολει απο πιο καταστημα 8α αγοραστει, λειτουργικο ας υπο8εσουμε οτι μπορουμε να βρουμε...

Δημοσ.

Ενδιαφερον φαινονται αλλα ειμαι αρκετα επιφυλακτικος με τα pc που τ φτιαχνεις 8α προτημουσα εναν ετοιμο η αλη8εια ειναι. 8α μπορουσαμε να συγκρινουμε αυτους τους υπολογιστες με καποιον ετοιμο?? Οι υπολογιστες που εδειξα που 8α υστερουσαν?? Αυτοι οι επεξεργαστες με ποιον 8α μπορουσαν να συγκρι8ουν απο τους intel?? και κατι ακομα υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ ι5-2400, ι5-2500 και ι5-3450 κτλ στα ιδια GHz??

Δημοσ.

50 ευρω παραπανω απο το budget αλλα παιρνεις πολύ καλυτερο επεξεργαστη απο τις προηγούμενες συνθεσεις και συνολικά ποιοτικο hardware.

Ενδιαφερον φαινονται αλλα ειμαι αρκετα επιφυλακτικος με τα pc που τ φτιαχνεις 8α προτημουσα εναν ετοιμο η αλη8εια ειναι. 8α μπορουσαμε να συγκρινουμε αυτους τους υπολογιστες με καποιον ετοιμο?? Οι υπολογιστες που εδειξα που 8α υστερουσαν?? Αυτοι οι επεξεργαστες με ποιον 8α μπορουσαν να συγκρι8ουν απο τους intel?? και κατι ακομα υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ ι5-2400, ι5-2500 και ι5-3450 κτλ στα ιδια GHz??

Οι επεξεργαστες της Intel είναι πολύ ανωτεροι στο gaming και για αυτο το λογο δυστηχώς σημαντικα ακριβότεροι. Αν δεν μπορεις να δωσεις 190 ευρω για εναν i5 3450 (που με το budget σου δε χωραει), ακομη και ο i3 3220 αποδίδει πολυ καλυτερα απο τους πολυπύρηνους της AMD στα games.

Απο κει και περα και ο Phenom X4 965 ειναι συμφερουσα αγορα και θα στον προτεινα αν δεν εβλεπα το CoD στα ενδιαφεροντα σου. Αν παιζεις multiplayer θα εκτιμίσεις ιδιαίτερα εναν δυνατότερο επεξεργαστη.

post-247983-0-99110600-1348947094_thumb.png

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τν βοη8εια σας αλλα επειδη δν εχω ιδεα πως συνδιαζονται τ εξαρτηματα του υπολογιστη αρα δν μπορω να διαλεξω τ καταλληλα 8α προτιμουσα να μου προτεινατε καποιον ετοιμο. οι ετοιμοι υπολογιστες των παραπανω Links τ αρνητικο εχουν εναντι των φτιαχτων που μου προτεινετε και ποιος ειναι καλυτερος μεταξυ τους??

Δημοσ.

φιλε μου ακου να δεις πως εχουν τα πραγματα...οποιονδηποτε ετοιμο και να παρεις απλα θα μειωνεκτει ειτε κατα πολυ ειτε λιγο απο αυτον που θα σου προτειναν μερικοι εδω μεσα...αν εσυ απο την αλλη θελεις ντε και καλα ετοιμο παρτον...απλα στην σημερον ημερα οταν παιρνεις ετοιμο υπολογιστη απο καταστημα ως επι των πλειστων πετας τα λεφτα σου η στην καλυτερη να εχεις χρυσοπληρωση αυτο που παιρνεις...μονοδρομος τελος για σενa ειναι να ακουσεις ορισμενους απο εμας εδω μεσα...αν δεν θες καλως απλα εχουν γινει απειρες φορες αυτα με δυσπιστους σαν και εσενα και μετα απο κανα μηνα ανοιγουν θεμα και λενε πχ η καρτα γραφικων δεν παιζει..ο υπολογιστης στα παιχνιδια σερνεται ενω τον πληρωσα για gaming pc....

αυτα...

τωρα αν εισαι διατεθημενος να προχωρησεις σε επιλογη ετοιμου υπολογιστη που θα εχεις διαλεξει εσυ ο ιδιος μπορουμε να σου προτεινουμε μια συνθεση...των παιδιων πανω ειναι μια χαρα συνθεσεις αλλα υστερουν σε μερικα σημεια...αυτα ...

σκεψου το και πες μας...

υγ. ολα αυτα στα ειπα για να μην κλαις τα λεφτα σου....

Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! Στο τονιζω,γιατι μολις καταλαβες τι πηρες θα ξενερωσεις οπως εκανα και εγω. Γιατι το λεω αυτο?

Πηρα τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ αυτα που μας περασαν τωρα. Εναν Dell Inspiron 570. στα 600ευρω κοντα.(Δεν ειχα γνωση απο Pc-Hardware κτλπ τοτε).Λεω αα 2πυρηνος αα 4gb Ram. εε καλος θα ειναι. Και μετα απο 2-3μηνες που αρχησα να ασχολουμε και καταλαβα τι ειχα παρει και τι θα επερνα αν το ηξερα νωριτερα...

Ετοιμοι Υπολογιστες: ΟΧΙ

Φτιαξε τον δικο σου : Ξερεις τι περνεις! Αν δεν ξερεις να τον στυνεις απλα τραβα το σε καποιον τεχνικο να στο συναρμολογησει αυτος!

• Like 1
Δημοσ.

Αν προσεξες και οι 3 συνθεσεις προερχονται απο το ιδιο καταστημα, επομένως αν σαν φοβιζει το στησιμο του υπολογιστη μπορεις να ζητησεις να στον φερουν ετοιμο.

Οι συνθεσεις που φτιάξαμε ΔΕΝ συγκρίνονται με τους υπολογιστες στους οποιους αναφερεσαι.

Δημοσ.

Ισχυει οτι σου λενε οι παραπανω.

Διαλεξε τα κοματια που σου προτεινουν και πες στο μαγαζι να στα συναρμολογισουν.Ετοιμος θα σου ερθει στα χερια.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τν βοη8εια σας αλλα επειδη δν εχω ιδεα πως συνδιαζονται τ εξαρτηματα του υπολογιστη αρα δν μπορω να διαλεξω τ καταλληλα 8α προτιμουσα να μου προτεινατε καποιον ετοιμο. οι ετοιμοι υπολογιστες των παραπανω Links τ αρνητικο εχουν εναντι των φτιαχτων που μου προτεινετε και ποιος ειναι καλυτερος μεταξυ τους??

αφου ρωτας για πισι εδω μεσα, εγω θα σου πω μονο το εξης.

βρηκες 2 ετοιμα πισι και σου αρεσαν. ωραια! εκανες τον κοπο να δεις τι περιεχουν αυτα τα 2 ετοιμα "κουτια" και τι σου προτεινουν τα παιδια απο πανω με τα ιδια λεφτα? εβαλες τα χαρακτηριστικα τους διπλα διπλα να τα συγκρινεις?

ακομα κι ενας εντελως αδαης με τους υπολογιστες, θα δει τις διαφορες..!!

οσο για το "ετοιμο", δεν υπαρχει τετοιο πραμα!! κι αυτοι οι υπολογιστες που φτιαχνουν τα καταστηματα και τους πουλανε ετοιμους, απο διαφορετικα κομματια προερχονται. τροφοδοτικο, μητρικη, επεξεργαστης, μνημη, σκληρο δισκο, DVDRW, κλπ! δεν αλλαζει κατι, παρα μονο οτι βαζουν τα φθηνοτερα που μπορουν!!!!!

εσυ το μονο που εχεις να κανεις, ειναι να επιλεξεις - με την βοηθεια των insomniacs- τα καλυτερα κομματια που μπορεις να παρεις βασει του μπατζετ σου, και απλα να ζητησεις απο το καταστημα, να στο "στησει"..!

ετσι θα το παρεις ετοιμο, απλα με τα κομματια που θα εχεις επιλεξει εσυ!

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα...παρεμβαίνω απλά για να ρωτήσω στην περίπτωση που συνθέσει κάποιος έναν υπολογιστή μονος του τί γίνεται με τις εγγυ'ησεις? ισχύει απλά η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής του κάθε part? και τέλος έχει διαφορά το ποιος θα συναρμολογήσει τον υπολογιστή? εμείς που μένουμε Αθήνα δεν είναι ακριβώς το ίδιο εαν το δώσουμε στο πλαίσιο ή σε ένα άλλο κατάστημα για συναρμολόγηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...