Προς το περιεχόμενο

Xperia Sole ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Xperia Sole διαθέτει 8 GB εσωτερική μνήμης για να έχετε μαζί σας τραγούδια, φωτογραφίες και βίντεο

Γιατί σε μένα λέει Εσωτερική μνήμη 3,98GB και μνήμη τηλεφώνου διθέσιμος χώρος 1,77GB

Που είναι τα 8GB ;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι έπαθε το κινητό και έκλεισε και δεν ανοίγει πως μπορώ να κάνω reset;

ok το έφτιαξα πάτησα το κουμπί που κλειδώνει και ταυτόχρονα το κουμπί που ανεβάζεις την ένταση

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά ανάλογα με το πως θα ξεκλειδώσεις το κινητό αλλάζει και ο τρόπος που ακουμπάς την οθόνη για να κάνει μια λειτούργει. Δηλαδή αν ξεκλειδώσεις το κινητό ακούοντας την οθόνη με το δακτυλίου τότε μετά που θα ξεκλειδωθεί θα πρέπει να ακουμπάς την οθόνη για να λειτουργήσει ότι θες. Αντίθετα αν το ξεκλειδώσεις χωρίς να ακουμπήσει το δάκτυλο σου στην οθόνη τότε όταν θα ξεκλειδώσει θα μπορείς να κάνεις ότι θες έχοντας το δάκτυλο σου σε μια απόσταση πάνω κάτω 5 χιλιοστών από την οθόνη και εμφανίζεται στην οθόνη και ένα κυκλακι για να βλέπεις που έχεις το δάκτυλο σου.

Δημοσ.

Να κάνω μια παρατήρηση για την μπαταρία. Έχω την εντύπωση ότι αδειάζει πολύ γρήγορα σε σύγκριση με το ray που είχα. πχ. την γέμισα και με πολύ περιορισμένη χρήση , όχι internet κλπ. σε μια μέρα έφτασε στο 20%. Το βράδυ δε που το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιούνταν καθόλου , έχασε περίπου 30%. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για καλύτερη διαχείρηση και αντοχή της μπαταρίας;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω αν το παραπάνω κινητό έχει από την εταιρεία ζελατίνα προστασίας οθόνης (όπως είχα ακούσει), και αν ναι, είναι αξιοπρεπής ή οτι να 'ναι...;

Αξίζει η αγορά κάτι τέτοιου: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Sentio-Screen-Protectors-For-Sony-Xperia-Sole-S-SONY-XPERIA-SOLE-ANTISCRATC.htm

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιο μέλος στην κοινότητα!!

Πριν από καμιά βδομάδα αγόρασα το xperia sole από το πλαίσιο. Πήγα στην wind να βρω θήκη για το κινητό και με την ευκαιρία τους ρώτησα  αν έχουν ζελατίνα προστασίας για την οθόνη. Ο πωλητής μου είπε ότι δεν είχε στο μαγαζί αλλά και ότι δεν χρειάζεται να βάλω γιατί έχει ήδη από μόνο του απλά είναι πολύ λεπτή που δεν φαίνεται.

Είδα παραπάνω ότι είπατε ότι έχει μια ζελατίνα απλά ήθελα να ρωτήσω αν αρκεί ή πρέπει να αγοράσω και εγώ μία.

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...