Geo353 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να ρωτήσω αν το παραπάνω κινητό έχει από την εταιρεία ζελατίνα προστασίας οθόνης (όπως είχα ακούσει), και αν ναι, είναι αξιοπρεπής ή οτι να 'ναι...; Αξίζει η αγορά κάτι τέτοιου: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Sentio-Screen-Protectors-For-Sony-Xperia-Sole-S-SONY-XPERIA-SOLE-ANTISCRATC.htm
taslikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να ρωτήσω αν το παραπάνω κινητό έχει από την εταιρεία ζελατίνα προστασίας οθόνης (όπως είχα ακούσει), και αν ναι, είναι αξιοπρεπής ή οτι να 'ναι...; Αξίζει η αγορά κάτι τέτοιου: http://www.plaisio.g...-ANTISCRATC.htm δεν ξερω αν εχει σηγουρα εμενα το xperia arc s ειχε και την εχω ακομα ειναι παραπολυ καλη αν δεν εχεισ 5ευρω και αγορασε μια...
Geo353 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ξεθάβω το θέμα ώστε να μην ανοίξω καινούριο χωρίς λόγο. Αγόρασα μια ζελατίνα από το πλαίσιο ( >αυτήν< ) και ενώ την τοποθετούσα μου έκανε πάντα τις γνωστές φυσαλίδες. Με όποιο τρόπο και να το έκανα( με την κάρτα και το ειδικό χαρτάκι), πάντα στο τέλος έμεναν κάποιες. Μήπως η ζελατίνα δεν είναι καλή ή μήπως έχασα την ικανότητα μου στην τοποθέτηση. Σκέφτομαι να πάω εκεί και να μου την τοποθετήσουν. Γίνεται αυτό; Τι προτείνετε εσείς;
Meraklis56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αν την βάλεις προσεχτικά,δεν θα υπάρχουν φυσαλίδες.Εγώ όταν έβαζα ζελατίνες έκανα το εξής.Καθαριζα με πανάκι την οθόνη του κινητού,ώστε να μην έχει δείγμα σκόνης.Μετά ξεκινούσα απο την μια άκρη να βάζω την ζελατίνα,πατώντας παράλληλα ώστε να φύγουν οι φυσαλίδες.Βέβαια,έπαιρνα πάντα 2-3 ώστε να χω καβάντζα σε περίπτωση που με ξεφύγει,και μπει σκόνη στην οθόνη. Έχει αρκετά βιντεάκια στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=_oJX99p3kEc&feature=related
koularasss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 πωπωπ μου εδωσε ιδεα πως να τις βαζω,το sole εχει πανω ετσι δεν ειναι?
AlexNet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Όχι, δεν έχει δυστυχώς. Κ από εμένα μια απορία, το πλαϊνό κουμπί της κάμερας πως δουλεύει ?
nemesiskp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ξεθάβω το θέμα ώστε να μην ανοίξω καινούριο χωρίς λόγο. Αγόρασα μια ζελατίνα από το πλαίσιο ( >αυτήν< ) και ενώ την τοποθετούσα μου έκανε πάντα τις γνωστές φυσαλίδες. Με όποιο τρόπο και να το έκανα( με την κάρτα και το ειδικό χαρτάκι), πάντα στο τέλος έμεναν κάποιες. Μήπως η ζελατίνα δεν είναι καλή ή μήπως έχασα την ικανότητα μου στην τοποθέτηση. Σκέφτομαι να πάω εκεί και να μου την τοποθετήσουν. Γίνεται αυτό; Τι προτείνετε εσείς; Ειχα αγορασει και εγω μια απο εδω (ελλαδα) για το ideos x5 η οποια αν και ακριβη(3 ευρω η μια) ητανε αθλια.Δηλαδη οσο και να προσπαθουσα το κινητο παντα εβγαινε σπυριαρικο με φυσαλιδες.Στην αρχη ελεγα οτι εκανα εγω λαθος και τις εβαζα σκατα. Μετα οταν ηρθε η ωρα της αλλαγης,αγορασα μια πενταδα απο το ebay 3-4 ευρω.Με την πρωτη προσπαθεια η προστασια μπηκε απλα τελεια,χωρις φυσαλιδες κτλ.Οποτε μαλλον οι πρωτες που αγορασα εδω ητανε της πλακας.Για αυτο ασε τις μ@λακιες που πουλανε εδω και παρε καμια πενταδα απο το ebay,που θα σου μεινει και για το μελλον. Γενικα κατα της εγκατασταση καθαριζε παρα μα παρα πολυ καλα την οθονη και με μια καρτουλα θα την βαλεις πολυ ευκολα χωρις φυσαλιδες.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το έκανα όπως στο βίντεο και έγινε τζιτζιλονι με την ματ μεμβράνη Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
warriorgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν έχει δυστυχώς. Κ από εμένα μια απορία, το πλαϊνό κουμπί της κάμερας πως δουλεύει ? Θελει δυναμη για να δουλεψει. Να ρωτήσω και εγώ έχω το sole με android 4.0. Πως μπορώ να το κάνω ώστε να διαλέγω αν θέλω να μπω από το wifi στο internet ή από της εταιρίας που έχω ή τέλος πάντων πως να κλείσω την πρόσβαση στο internet από την εταιρία ώστε αναγκαστικά να μπαίνει από το wifi; Ακόμα για κάποιο λόγο το κινητό κάποιες φορές κολλάει ενώ άλλες φορές λειτουργεί κανονικά και δεν ξερω μήπως φταίνε τα android 4 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2012 από warriorgr
AlexNet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω και εγώ έχω το sole με android 4.0. Πως μπορώ να το κάνω ώστε να διαλέγω αν θέλω να μπω από το wifi στο internet ή από της εταιρίας που έχω ή τέλος πάντων πως να κλείσω την πρόσβαση στο internet από την εταιρία ώστε αναγκαστικά να μπαίνει από το wifi; Ακόμα για κάποιο λόγο το κινητό κάποιες φορές κολλάει ενώ άλλες φορές λειτουργεί κανονικά και δεν ξερω μήπως φταίνε τα android 4 Υποθέτω πως αρκεί να απενεργοποιήσεις την κίνηση δεδομένων από τις ρυθμίσεις ή δοκίμασε να το κάνεις με τα nfc tags. Το δικό μου δεν έχει φάει κανένα σοβαρό κόλλημα, αν και το έχω μικρό χρονικό διάστημα.
warriorgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και εμένα τελικά σταμάτησε να κολλάει μόνο την πρώτη μέρα που το πείρα το έκανε
HALF EVIL Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Είστε γενικά ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο μοντέλο; 1
koularasss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ναι παρα πολυ,η μπαταρια να κρατουσε λιγο ακομα καλυτερα θα ηταν. Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App
HALF EVIL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το Ray που έχω με αυτό. Τι λέτε αξίζει ηα αλλαγή;
kosmasgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ναι αν δεν έχεις πρόβλημα με την απουσία μπροστινής κάμερας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα