Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thano σε πολλα θεματα λεμε το αυτονοητο πηγαινε φυσα το στο βενζιναδικο μιας και το θεωρουμε δεδομενο το μπλοκαρισμα των Fans αλλα εγω προσωπικα εχω δει πολλες φορες να μην το αναφερουν,οποτε θα παει ο τυπας που ηξερε πινελα οδοντογλυφιδες και Spray των 10€ απο το Πλαισιο στο βεντζιναδικο και θα ξεσαλωσει το εχω δει και απο κοντα μιας και η προηγουμενη δουλεια μου ηταν κολλητα σε ενα και με το που ακουγα το βζουμ βζουμ βζουυυυυυυμ ελεγα καλως τα παιδια...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ φιλε μου.καλο ειναι φυσικα να κραταμε 1 και 2 πισινες αλλα μην το θεωρουμε τοσο τραγικο το εαν δεν μπλοκαρουμε τα fans οτι θα μας καψει το Pc.καλο ειναι να το κανουμε και ετσι πρεπει αλλα δεν χαθηκε και ο κοσμος εαν δνε το κανουμε.

προσωπικα ελαχιστα Posts εχω δει οπου δεν το διευκρινιζουμε αυτο οταν προτεινουμε την λυση του βενζιναδικου.

Δημοσ.

κάνε ένα ρεσέτ στο bios βγάζοντας το pc από το ρεύμα κ μετά την μπαταρία για λίγο!!bootαρει?

μετά αποσύνδεσε τα πάντα (δίσκο,οπτικά κτλ ) κ δοκίμασε να κάνεις boot χωρίς μνήμες....να δείς θα κάνει ήχο η μητρική? μεγαφωνάκι έχει εε?

μετά χωρίς επεξεργαστή...θα κάνει ήχο? αν όχι η μητρική μάλλον χαιρέτησε...

δοκίμασε να συνδέσεις έναν λειτουργικό σίγουρα ανεμιστήρα κ σε Molex...μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία πρίν μπεί στο Bios!!

Να έκανες κάτι στο καθάρισμα κ να εμφανίστηκε μία εβδομάδα μετά χλωμό το κόβω!!

Δημοσ.

Τα έκανα όλα αυτά . Δεν μπουτάρει ούτε κάνει μπιπ. Μάλλον όπως είπες η μητρική τάφτυσε αλλά ρε γαμώτο έτσι ξαφνικά;Τέλος πάντων αποφασίσαμε με τον αδεφλο μου και αφήσαμε τον πύργο σε ένα τεχνικό για να επιβεβαιώσει και αυτός την βλάβη.

Τώρα προκύπτει το εξής δίλλημα. Εφόσον επιβεβαιωθεί η βλάβη της μητρικής α) παίρνω μια άλλη AM3+ με προοπτική να μείνω στην πλατφόρμα AMD βάζοντας αργότερα έναν 8120, ή κάτι άλλο που θα βγεί σε λίγο καιρό, δηλ.για οποιδήποτε αναβάθμιση μένω AMD, ή β) ευκαιρία είναι να περάσω τώρα σε πλατφόρμα Intel 1155 και i5 3570 που είναι βέβαια αρκετά ακριβότερος.

Η χρήση του ΠιΣι είναι κατά κύριο λόγο παιχνίδια, σερφάρισμα , Office και σπανιότερα μετρατροπές βίντεο, συμπίεση , επεξεργασία εικόνας, βίντεο και ήχου.

Δημοσ.

Πιστοποιήθηκε η βλάβη της μητρικής, οπότε η λογική μου μου λέει. Παίρνω τώρα αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-970A-D3-s-AM3plus-AMD-970-DDR3-GA-970A-D3.htm και μένω με το υπόλοιπο σύστημα ως έχει, αφού στην ανάλυση που παίζω τα παιχνίδια 2560Χ1440 μετράει περισσὀτερο η κάρτα γραφικών GTX580 που τα καταφέρνει μια χαρά, παρά ο Phenom II X6. Όταν με το καλό βγει κάτι καλύτερο από τον 8120 ή όταν βγουν οι Haswell βλέπουμε. Ίσως πάω για ολική αναβάθμιση τότε.

Σωστά ;

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνω τώρα αυτή http://www.plaisio.g...-GA-970A-D3.htm και μένω με το υπόλοιπο σύστημα ως έχει, αφού στην ανάλυση που παίζω τα παιχνίδια 2560Χ1440 μετράει περισσὀτερο η κάρτα γραφικών GTX580 που τα καταφέρνει μια χαρά, παρά ο Phenom II X6. Όταν με το καλό βγει κάτι καλύτερο από τον 8120 ή όταν βγουν οι Haswell βλέπουμε. Ίσως πάω για ολική αναβάθμιση τότε.

Σωστά ;

yeap, I couldn't agree more ;)

Δημοσ.

Λειτουργούσαν τα παντα αλλά η οθόνη δεν ανοιγε??

Στο bios εμπαινε??

Όχι. Και όπως ανέφερα δεν λειτουργούσε η ψύκτρα της CPU.

Δημοσ.

Σε μενα δουλευε η ψυκτρα αλλα δεν ανοιγε η οθόνη

προβλημα μητρικης και σε μενα φυσικα

Δημοσ.

Σε μενα δουλευε η ψυκτρα αλλα δεν ανοιγε η οθόνη

προβλημα μητρικης και σε μενα φυσικα

Χίλιες φορές να είχε καεί επεξεργαστής, τροφοδοτικό ακόμα και κάρτα γραφικών. Ο μπελάς του φορμάτ και του περάσματος λειτουργικού και όλων των προγραμμάτων σε δύο δίσκους δεν ξεπληρώνεται εύκολα. :mad:

• Like 2
Δημοσ.

Χίλιες φορές να είχε καεί επεξεργαστής, τροφοδοτικό ακόμα και κάρτα γραφικών. Ο μπελάς του φορμάτ και του περάσματος λειτουργικού και όλων των προγραμμάτων σε δύο δίσκους δεν ξεπληρώνεται εύκολα. :mad:

Για αυτό και υπάρχει και το GHOST και ξεμπερδεύεις με ένα μισάωρο. :-) Καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Πιστοποιήθηκε η βλάβη της μητρικής, οπότε η λογική μου μου λέει. Παίρνω τώρα αυτή http://www.plaisio.g...-GA-970A-D3.htm και μένω με το υπόλοιπο σύστημα ως έχει, αφού στην ανάλυση που παίζω τα παιχνίδια 2560Χ1440 μετράει περισσὀτερο η κάρτα γραφικών GTX580 που τα καταφέρνει μια χαρά, παρά ο Phenom II X6. Όταν με το καλό βγει κάτι καλύτερο από τον 8120 ή όταν βγουν οι Haswell βλέπουμε. Ίσως πάω για ολική αναβάθμιση τότε.

Σωστά ;

+1. Μια σχετικά φτηνή μητρική να βολευτείς και περιμένεις haswell.

Δημοσ.

Για αυτό και υπάρχει και το GHOST και ξεμπερδεύεις με ένα μισάωρο. :-) Καλό κουράγιο.

Ευχαριστώ, όμως το Ghost σε βοηθάει άμα χτυπήει ο δίσκος ή το λειτουργικό. Τώρα που θα αλαχτεί η μητρική αν και έχω σε τρίτο δίσκο image file δεν με βοηθά αφού οι οδηγοί είναι της παλιάς μητρικής που έχει και διαφορετικό τσιπ. Μήπως κάνω λάθος;

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό να δουλέψουν όλα απροβλημάτιστα. Αλλά αν αρχίσουν τα bsod θα ξέρεις από που είναι. Προσωπικά σου προτείνω καθαρή εγκατάσταση.

Έχω έναν E2200 που δουλεύει 2 χρόνια χωρίς θέμα μετά από αλλαγη μητρικής.

Δημοσ.

Με την γκαντεμιά που με δέρνει είμαι σίγουρος ότι τίποτε δεν θα πάει καλά και θα έχω το άγχος μήπως ανα πάσα στιγμή γίνει Αρμαγεδών. Άρα clean install και υπομονή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...