filipposx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Στη περιοχη που μενω ( τσικαλαρια - σουδα - χανια) οταν εβαλα ιντερνετ πριν απο 2 χρονια ηταν χαλια. 4mb το μεγιστο που επιανα. Φετος εφτιαξαν τις γραμμες και συνδεομουνα καθαρα στα 24mb. Κατεβασα με 2,3-2,5 mbyte. Πριν απο κανενα μηνα αρχισα να συνδεομαι μεγιστο 14. Δηλωσα βλαβη περιπου 3 φορες και προχθες με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος του οτε και μου ειπε οτι το ΕΣΡ τους απαγορευει να δωσουν μεγαλη ταχυτητα εκει που οι αλλοι παροχοι δεν μπορουν. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο; Που μπορω να δω αν οντως ειναι ετσι οπως μου τα ειπε αυτος; Μπορω να κανω κατι για να εχω παλι 24mb. Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 η ΕΕΤΤ όχι το ΕΣΡ δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι...
filipposx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτος εσρ μου ειπε. Και εγω εεττ φανταστηκα. Αλλα γιατι να πληρωνω ομως 24mb οταν λογω αποφασης δεν μπορω να τα εχω; Αν παρω τηλ εεττ θα το επιβεβαιωσουν φανταζομαι ε; Και αφου υπογραφω οτι μου δινουν μεχρι 24 και εχουν την δυνατοτητα να μου τα δωσουν και μου τα εδιναν μεχρι τωρα, γιατι μου τα κοβουν; Δεν εχω μεγαλο προβλημα με τα 12 αν και εχω καμερες και συναγερμους συνδεδεμενα και ειδικα για τις καμερες τα χρειαζομαι. Αλλα οχι και να δινω 120€ λογαριασμο χωρις τηλεφωνα και να μην μου παρεχουν αυτο που μου εδιναν μεχρι τωρα. Απαραδεκτη η αποφαση. Και μεχρι ποτε θα ειναι αυτο; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 πληρώνεις έως 24mbit, όχι 24mbit... 120 euro δίνεις για 1 γραμμή (το δίμηνο φαντάζομαι) χωρίς τηλεφωνήματα? κάτι έχεις κάνει λάθος... ο τύπος που μίλησες στα είπε τελείως απλοποιημένα, η ΕΕΤΤ έβγαλε αυτό τον κανονισμό έτσι ώστε να μην επηρεάζονται από crosstalk (παρεμβολές) οι γραμμές άλλων χρηστών που παίζουν με εναλλακτικούς ISP με αποτέλεσμα να μειώνονται κι άλλο οι ήδη χαμηλοί συγχρονισμοί τους... ο κανονισμός δεν ορίζει να μειώνεται ο συγχρονισμός των συνδρομητών του ΟΤΕ σε κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα, αυτό που μειώνεται αν δεν κάνω λάθος είναι το transmit power... όπως καταλαβαίνεις θα ισχύει για "πάντα"...
filipposx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 117€ ηταν ο τελευταιος λογαριασμος με 7€ τηλεφωνα. Εχω στατικ. Αφου συνδεομουν 24 φανταζομαι ειναι οπτικη. Και στη οπτικη εχει παρεμβολες; Η απο οπτικη μεχρι σπιτι δημιουργει παρεμβολες; Και τοσο καιρο γιατι ειχα 24; Και το μεχρι 24 δεν θα επρεπε να ισχυει αφου δεν τους αφηνουν. Δηλαδη σαν να σου λεω οτι θα σε πληρωνω μισθο μεχρι 5000€ το μηνα αλλα θα σου δινω 500€ γιατι δεν με αφηνουν. Μπορω ομως να σου δωσω 5000€. Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 δυστυχώς η static κοστίζει παραπάνω, ρίξε μια ματιά στα προγράμματα γιατί λογικά μπορείς να γλυτώσεις κάτι http://oteshop.ote.g...ouble_play.html πχ το Απεριόριστα* σταθερά, 90’ το μήνα προς κινητά, ΟΤΕ Business Conn-x Static 24 Mbps 52.90 euro το μήνα... η οπτική δεν είναι μέχρι το σπίτι αλλά μέχρι το minidslam που είναι κοντά στο σπίτι σου, από εκεί και μετά δημιουργείται το crosstalk μιας και συνεχίζει σε χαλκό... και τι θες να κάνουν δλδ ρε συ Φίλιππε, να σε αφήσουν στα 24mbit και οι υπόλοιποι να πέφτουν ακόμα πιο κάτω από τα 4mbit που ήσουν πριν ή να έρθουν όλοι στον ΟΤΕ?
anta_n Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 και τι θες να κάνουν δλδ ρε συ Φίλιππε, να σε αφήσουν στα 24mbit και οι υπόλοιποι να πέφτουν ακόμα πιο κάτω από τα 4mbit που ήσουν πριν ή να έρθουν όλοι στον ΟΤΕ? Να μην λένε ότι πουλάνε 24ρες γραμμές. Να λένε ότι πουλάνε 8ρες και να πουλάνε μέχρι εκεί. Δε νομίζω ότι τους ανάγκασε κανείς να κόψουν τα 8ρια πακέτα, απλά θέλουν να κλαίγονται ότι η κακια ελληνική ΕΕΤΤ δε μας αφήνει να πουλάμε το γερμανοconnx επειδή δε μας αγαπάει και γι'αυτό πληρώνετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 όλοι λένε "ΕΩΣ 24mbit" και ισχυεί σε όλο το πλανήτη το ίδιο, xDSL get used to it...
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 117€ ηταν ο τελευταιος λογαριασμος με 7€ τηλεφωνα. Εχω στατικ. Αφου συνδεομουν 24 φανταζομαι ειναι οπτικη. Και στη οπτικη εχει παρεμβολες; Η απο οπτικη μεχρι σπιτι δημιουργει παρεμβολες; Και τοσο καιρο γιατι ειχα 24; Και το μεχρι 24 δεν θα επρεπε να ισχυει αφου δεν τους αφηνουν. Δηλαδη σαν να σου λεω οτι θα σε πληρωνω μισθο μεχρι 5000€ το μηνα αλλα θα σου δινω 500€ γιατι δεν με αφηνουν. Μπορω ομως να σου δωσω 5000€. Sent from my iPhone using Insomnia Και εσυ εχεις το δικιο σου και ο αλλος εχει το δικιο του που αν δεν βαλει οτε εσυ θα τον σκισεις λογω του μεγαλου transmit power που θα κανει η γραμμη σου πανω στην γραμμη του παροχου.γιατι ο αλλος ξεκιναει πχ με 19 transmit απο το α/κ και ο οτε ξεκιναει πχ με 19 απο το καφαο.οταν η γραμμη του παροχου κοντευει να ψοφησει λογω αποστασης το μονο που λειπει ειναι στο τελευταιο κομματι να παιζουν διπλα ζευγαρια με τρελο output power.η οπτικη οχι δεν κανει παρεμβολες αλλα δεν εισαι οπτικη.καλως η κακως δεν θα αλλαξει αυτο για τον καλο ολων των συνδρομητων. Να μην λένε ότι πουλάνε 24ρες γραμμές. Να λένε ότι πουλάνε 8ρες και να πουλάνε μέχρι εκεί. Δε νομίζω ότι τους ανάγκασε κανείς να κόψουν τα 8ρια πακέτα, απλά θέλουν να κλαίγονται ότι η κακια ελληνική ΕΕΤΤ δε μας αφήνει να πουλάμε το γερμανοconnx επειδή δε μας αγαπάει και γι'αυτό πληρώνετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Nikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μια και είδα τώρα το θέμα, μια μικρή διευκρίνηση: Ο ΟΤΕ έχει στην περιοχή δικό του Dslam που δίνει μόνο σε συνδρομητές του, ενώ υποχρεώνει όλες τις άλλες εταιρίες να δίνουν από το κέντρο των Χανίων 4+ χιλιόμετρα απόσταση, γι αυτό και οι άθλιες ταχύτητες με τους άλλους πάροχους. Το πιθανότερο είναι ότι στρίμωξαν πολλούς πάνω στο ίδιο Dslam και μείωσαν αντίστοιχα και το μέγιστο Bandwidth στον καθένα. Κι εγώ είχα ξεκινήσει από 22ΜΒιτ και μέχρι να αλλάξω πάροχο είχα πέσει στα 12Μβιτ. Επίσης να ξέρεις ότι σχεδόν όλα τα συνεργεία του ΟΤΕ στα Χανιά δεν ξέρουν τίποτα από DSL, μόνο ένα που ασχολείται με την "ποιότητα γραμμών" 'εχει γνώσεις. Δεν θα καταφέρεις τίποτα, για να δεχθούν βλάβη θα πρέπει να πέσει πολύ παραπάνω η ταχύτητα, και τότε θα σου προτείνουν να ρίξεις την γραμμή τα 8ΜΒιτ.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μια και είδα τώρα το θέμα, μια μικρή διευκρίνηση: Ο ΟΤΕ έχει στην περιοχή δικό του Dslam που δίνει μόνο σε συνδρομητές του, ενώ υποχρεώνει όλες τις άλλες εταιρίες να δίνουν από το κέντρο των Χανίων 4+ χιλιόμετρα απόσταση, γι αυτό και οι άθλιες ταχύτητες με τους άλλους πάροχους. Το πιθανότερο είναι ότι στρίμωξαν πολλούς πάνω στο ίδιο Dslam και μείωσαν αντίστοιχα και το μέγιστο Bandwidth στον καθένα. Κι εγώ είχα ξεκινήσει από 22ΜΒιτ και μέχρι να αλλάξω πάροχο είχα πέσει στα 12Μβιτ. Επίσης να ξέρεις ότι σχεδόν όλα τα συνεργεία του ΟΤΕ στα Χανιά δεν ξέρουν τίποτα από DSL, μόνο ένα που ασχολείται με την "ποιότητα γραμμών" 'εχει γνώσεις. Δεν θα καταφέρεις τίποτα, για να δεχθούν βλάβη θα πρέπει να πέσει πολύ παραπάνω η ταχύτητα, και τότε θα σου προτείνουν να ρίξεις την γραμμή τα 8ΜΒιτ. δεν ειναι θεμα στριμωγματος.δεν αλλαζει η ταχυτητα συγχρονισμου επειδη ριχνει και αλλα ατομα.η να το πω καλυτερα πεφτει λογω crosstalk αλλα οχι τοσο πολυ.αν εννοεις πιτα dslam τοτε παλι θα συγχρονιζες πχ 24 αλλα θα κατεβαζες λιγοτερο.απο εκει και περα οπως ειπε ο thresh 2 Posts πιο πανω συνηθως κοβουν το transmit power για να μην σκιζουν τους υπολοιπους.αλλιως θα πρεπει να εχουν χαλασει τα απερχομενα για να παιζει καποιος στα 12 mbit.δηλαδη απο καλωδιακη η κατι αλλο να εχουν χαλασει τα καλωδια οποτε ναι μεν να εχουν ριξει λιγο το transmit power και να συγχρονιζεις πιο χαμηλα αλλα ο χαλκος να δημιουργει περαιτερω πτωση της ταχυτητας.αλλα για να δουμε ποσο ισχυει αυτο θα πρεπε να δουμε ποσο συγχρονιζε καποιος με τι snr και με τι transmit power και μετα την πτωση να τα ξαναδουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα