Tsarou4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά σας έχω ένα πρόβλημα ...πήγα να κάνω φορματ στο pc ενός φίλου και αφού εγκατέστησα τα windows 7(ultimate 64-bit) λέει starting windows και μετά μου βγάζει μια μπλέ οθόνη και μου λέει crush dump κτλ... πώς μπορώ να λύσω το πρόβλημα;;; έκανα install πάλι τα windows κανα δυο φορες και συνεχίζει να βγάζει το ίδιο πράγμα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μηπως εχει προβλημα το δισκακι που τα εγκατεστησες ? Για δοκιμασε με αλλο.Εκτος και αν ειναι γνησια οποτε μαλλον κατι αλλο ειναι.
Tsarou4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ειναι γνήσια αλλά από αυτο το δισκο έχω φορμάτ σε πολλούς υπολογιστές και πρώτη φορά το έπαθα αυτό...τι μπορει να φταίει;
vaggospat13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ποσταρε τον κωδικο που που σ βγαζει στη μπλε οθονη
Tsarou4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ποσταρε τον κωδικο που που σ βγαζει στη μπλε οθονη δεν τον ξέρω....δεν είναι δικός μου ο υπολογιστής και δεν τον έχω εδώ οπότε δεν ξέρω...τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;
rounsmith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Γράψε άλλο δισκάκι , αν σου κάνει πάλι τα ίδια είναι αλλού η ζημιά.
Tsarou4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 πού;;; (πριν απο μενα ειχε προσπαθησει και αλλος να κανει φορματ και ειχε το ιδιο προβλημα...) τι ζημια μπορει να εχει;
vaggospat13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 πού;;; (πριν απο μενα ειχε προσπαθησει και αλλος να κανει φορματ και ειχε το ιδιο προβλημα...) τι ζημια μπορει να εχει; μνημη ram ή μπορει και σκληρος δισκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα