kjtzemis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας. Θελω να αγορασω ενα dvd drive για το pc μου μιας και αυτο που εχω ειναι απο ενα παλιο pc και εχει κλεισει 10ετια τωρα, ταχει παιξει εν ολιγης. Με ενδιαφερει να διαβαζει dvd/cd να κανει κανονικα εγγραφες κλπ, δεν με ενδιαφερει η αναγνωση blue ray δισκων. Υπαρχει κατι καλο και γρηγορο να μου προτεινετε? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2012 από kjtzemis
evoracing Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Σου βρήκα αυτό αλλά να ξέρεις από την στιγμή που ζητάς Blue ray η τιμή θα είναι πάνω από 50€
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 δεν με ενδιαφερει η αναγνωση blue ray δισκων. Υπαρχει κατι καλο και γρηγορο να μου προτεινετε? Σου βρήκα αυτό αλλά να ξέρεις από την στιγμή που ζητάς Blue ray η τιμή θα είναι πάνω από 50€ Το φτηνότερο που θα βρεις.
kjtzemis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια στο ποστ που εκανα παραπανω λεω οτι δεν με ενδιαφερει η αναγνωση των blue ray δισκων.
kjtzemis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια με κοροϊδευετε? Το εχω γραψει και σε 2ο ποστ εκτος απο το αρχικο οτι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ BLUE RAY ΔΙΣΚΑΚΙΑ και ολοι μου απαντατε και μου λετε οτι το drive που μου προτεινε παραπανω ο φιλος ειναι οτι πιο φθηνο μπορω να βρω ετσι ωστε να διαβαζει blue ray.
greek85 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 μπες στο scroutz θα βρεις αυτο που σε συμφερει, υπαρχνου και με 20 ευρώ να σας ρωτησω παιδια και εγω κατι για να μην δημιουργω αλλο τοπικ, εχω στο λαπτοπ ενα dvd writer το οποιο ανοιγει κανονικα αλλα δεν διαβαζει, το δοκιμασα και στο bios με ενα dvd των windows και μου κανε τα ιδια, ειναι dead ?
baskon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματικά πεθανα στο γελιο μαλλον καποιοι το ξενυχτησαν χτες και δε ξυπνησαν καλα Anyway για να παρει την απαντηση του ο φιλος,πάρε αυτό http://www.skroutz.gr/s/417745/Samsung-SH-222BB.html Πλεον σχεδον ολα τα dvd ειναι μια χαρα οποτε μη το ψαχνεις.Παρε το φθηνοτερο.. Αρκει να εχεις μια sata θυρα ελευθερη. Για την ερωτηση του φιλου παραπανω μαλλον το drive ειναι dead..ΑΝ μπορεσεις να το βγαλεις ,να το ανοιξεις και να καθαρισεις την κεφαλή του βεβαια πιθανως να δουλεψει..
kjtzemis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματικά πεθανα στο γελιο μαλλον καποιοι το ξενυχτησαν χτες και δε ξυπνησαν καλα Για εμενα παει αυτο? :/ :S
greek85 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 baskon ειναι καινουργια 2 εβδομαδων και δουλευε κανονικα διαβαζε και εγγραφε και ξαφνικα δεν παιζει τιποτα, δοκιμασα διαφορες λυσεις απο το google οπως upper filters, microsoft FIX χωρις αποτελεσμα βαζω το dvd παει να διαβασει για 2 δευτερα και σταματα μετα, αλλα να χαλασε ετσι τοσο νωρις?
baskon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι στους φιλους που νομιζαν οτι ηθελες bluray... Αν και δε ξερω αν απο το δεινοσαυρο και κατω οι φιλοι εννοουσαν παρε το φθηνοτερο dvd Που θα βρεις η παρε το φθηνοτερο combo bd-dvd-r που θα βρεις..δεν ειναι ξεκαθαρο με τις παραθεσεις κλπ
kjtzemis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι στους φιλους που νομιζαν οτι ηθελες bluray... Αν και δε ξερω αν απο το δεινοσαυρο και κατω οι φιλοι εννοουσαν παρε το φθηνοτερο dvd Που θα βρεις η παρε το φθηνοτερο combo bd-dvd-r που θα βρεις..δεν ειναι ξεκαθαρο με τις παραθεσεις κλπ ναι σωστα τωρα που τα διαβαζω καλυτερα ισως και να εννοουσαν να αγορασω οτι πιο φθηνο βρω. μπερδευτηκα. ζητω συγγνωμη.
gdriver Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 OPTIARC AD-7260 H AD7280 , SAMSUNG SH-S222B , LITEON iHAS-124 ,LG LG GH24NS90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα