Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είμαι στην σωστή ενότητα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: όποτε ανοίγω κάποιο πρόγραμμα και κάνω κλικ επάνω στην ιστοσελίδα του, αντί να μου ανοίξει ο browser, μου ανοίγει το word. Tι πρέπει να κάνω για να ανοίγουν κανονικά οι σελίδες απ'τον browser μου;

Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα κάνε δεξί κλικ -> Ανοιγμα με -> Επιλογή προεπιλεγμένου προγράμματος.

Κατόπιν από τη λίστα επέλεξε τον browser, Internet explorer ή mozilla ή ό,τι άλλο θέλεις.

και τσέκαρε κάτω το "Άνοιγμα αυτού του είδους αρχείου πάντα με το επιλεγμένο πρόγραμμα"

φαντάζομαι έχεις Windows 7.

Δημοσ.

εμενα οπως και τωρα βγαζει file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/xp/Επιφάνεια%20εργασίας στη διεθυνση browser

αντις πχ να λεει http://www. κτλπ κτλπ... γιατι?

εχω internet explorer8 greek σε xp greek

(μηπως επηρεαζει που εχω και opera browser? εικονιδιο συντομευση στη επιφανεια πιο περα...)

το εχω να μην ειναι προεπιλεγμενος ο explorer οταν ανοιγω σελιδα ιντερνετ που με ρωταει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

anonymous-root

το δοκίμασα αυτό που μου σημείωσες αλλά δεν είναι δυνατό να μου βγάλει επιλογές με το δεξί κλικ. Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικά προγράμματα. Και ναι windows 7 έχω, με browser τον Opera.

Κανείς άλλος καμιά λύση έχει;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Σε άλλο τύπο αρχείου στο βγάζει;

Η άλλη λύση είναι Πίνακας Ελέγχου -> Προεπιλεγμένα προγράμματα -> Συσχετίστε ένα τύπο αρχείου ή ένα πρωτόκολλο με ένα πρόγραμμα. Βρες το htm / html και κάνε αλλαγή προγράμματος επάνω δεξιά.

post-50518-0-16505100-1349681390_thumb.png

Δημοσ.

Ειλικρινά σ'ευχαριστώ. Αν και η λύση που μου έδωσες δεν ήταν αυτή (απλά συνέχιζε να ανοίγει το word), όμως χάρη στην παραπομπή σου επέλεξα το "Ορίστε τα προεπιλεγμένα σας προγράμματα". Και το πρόβλημα λύθηκε. Και πάλι ευχαριστώ. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...