aleyros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 καλημέρα έχω ένα netbook lenovo S10-2 ideapad έχω ένα πρόβλημα ξαφνικά σβήνει από μόνο του το έχω κάνει φορματ αλλά πάλι σβήνει έχω ελέγξει της θερμοκρασίες του επεξεργαστή και είναι σε φυσιολογικά επίπεδα 63 βαθμούς και τον σκληρό έχω ελέγξει με το crystal disk......τι λέτε να έχει περιμένω βοήθεια..... ευχαριστώ..
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλει στενή παρακολούθηση φίλε μου για να καταλάβεις από τι προέρχεται . εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι σου ξέφυγε η περιστασιακά συμβαίνει με τις θερμοκρασίες..
yiannis71 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχεις ανοίξει ποτέ για καθάρισμα; αν όχι κανε το αμέσως και θα με θυμηθείς το σβήσιμο το κάνει όταν είναι στο ρεύμα η όταν είσαι με την μπαταρία;
aleyros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλει στενή παρακολούθηση φίλε μου για να καταλάβεις από τι προέρχεται . εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι σου ξέφυγε η περιστασιακά συμβαίνει με τις θερμοκρασίες.. η θερμοκρασια δεν παει παραπανω απο 66 βαθμους και το ανοιξα και το καθαρισα, αν και δεν ειχε πολυ πραμα μεσα.. Το έχεις ανοίξει ποτέ για καθάρισμα; αν όχι κανε το αμέσως και θα με θυμηθείς το σβήσιμο το κάνει όταν είναι στο ρεύμα η όταν είσαι με την μπαταρία; και με το ρευμα και με την μπαταρια αρα δεν ειναι κατι απο μπαταρια η τροφοδοτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα