dkmaster Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread για να ανοίξω το θέμα. Θέλω να μετατρέψω ένα site σε android app, όπως πχ υπάρχει και στο insomnia το αντίστοιχο application. Όσο και να έψαξα στο google βρίσκω μόνο εφαρμογές που βάζεις τη σελίδα και στο βγάζουν αυτόματα το πρόγραμμα. Εγώ θα ήθελα να το κάνω μόνος μου, αν υπάρχει κάποιο tutorial, κάτι θα ήθελα να με βοηθήσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 επειδή παρακολουθώ τέτοια site μπορείς απλά να βρεις ένα ωραίο template το οποίο θα το αλλάξεις και θα πρέπει να του δίνεις την εντολή πως στο κάθε app που ανεβαίνει θα πρέπει να έχει και ένα download δίπλα ώστε ο άλλος να το κατεβάζει ελεύθερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον δεν έγινα κατανοητός. Θελω να φτιαξω app για το site. Το πως θα το βαλω επειτα στο site για download δεν ειναι προβλημα. Θελω στην ουσια να μετατρεψω το site σε app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Το Google είναι ο φίλος σου. Ξεκίνα ψάχνοντας το Eclipse και το Android SDK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως έγραψα και στην αρχή έψαξα στο google βρίσκω μόνο εφαρμογές που βάζεις τη σελίδα και στο βγάζουν αυτόματα το πρόγραμμα.. Θα κοιτάξω βέβαια και για τα Eclipse και android sdk μήπως έχω καλύτερη τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί δεν κάνεις ένα mobile site; Βάζεις ένα subdomain m. , φτιάχνεις την σελίδα και ξεμπερδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 kosgan το σκέφτηκα και αυτό όντως σαν δεύτερο σενάριο και πιθανόν να το υλοποιήσω και αυτό. Με jquery mobile φαντάζομαι πως γίνεται. Θα το κοιτάξω πάντως. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παίδες και πάλι τα φώτα σας. Ακολουθώ κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό http://docs.phonegap...ed with Android και όταν τρέχω τον emulator μένει στην αρχική οθόνη του κινητού. Δηλαδή δεν τρέχει το hello world. Έχει κανείς καμια ιδέα; Τελικά έφταιγε το comondo. Παρόλο που το είχα κάνει disable. Το έκανα απεγκατάσταση και έπαιξε κανονικά ο emulator. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2012 από dkmaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα