Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου το θέμα είναι ότι ήθελα απόψεις και με την τελευταία σύνθεση που ανέβασα θέλω απλά να μου βρουν αν υπάρχει καλύτερο σύμφωνα με τα λεγόμενα πάντα..

δηλαδή

Thermaltake Chaser MK-1 VN300M1W2N Full Tower no PSU Black

το κουτί απλά έχει καλή ψύξη και οκ δεν είναι καμιά φθηνή κατασκευή πιστεύω γιατί πρώτη μου επιλογή ήταν το turbo x σαν αυτό που φοράει το atlas 3

Gigabyte Socket 2011 GA-X79-UD5 GLan Audio Raid

πιστεύω είναι μια αξιόλογη μητρική φορτωμένη με αρκετή νέα τεχνολογία και για τα χρήματα που διαθέτω η ποιο καλή λύση.

Corsair Vengeance 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M2A1866C9)

αρκετά καλή επιλογή πιστεύω στα 8gb 2χ4 και με ταχύτητα 1800+

ATI Radeon HD7850 OC 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (MSI) (R7850 Twin Frozr 2GD5/OC)

την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών την επέλεξα έπειτα από δική σας παρέμβαση γιατί όπως είπατε δεν έχουν μεγάλες διαφορές με μια λίγο πιο μεγάλη και καλύτερη είπατε τότε να πάω σε nvidea αν είναι να την ξεπεράσω..

Cpu Cooler Zalman CNPS 11X Extreme for Intel Socket 2011

αρκετά καλή ψήκτρα και αυτό που κοίταξα είναι οι στροφές που διαθέτη

OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA III SSD 2.5''

σε αυτό είμαι λίγο άπειρος αλλά λόγο ονόματος και λόγο φθηνού budget επέλεξα αυτήν

γιατί και είναι ταχύτερη από μια Samsung πχ και αρκετά καλή γενικότερα

Samsung DVD±RW SH-222BB Dual Layer SATA Black Bulk

ένα απλό και φθηνό μόνο και μόνο για να κάνω εγγραφές τα cd-dvd και για την αρχή να περάσω το λειτουργικό.

Thermaltake Power Supply 700W ATX 24 pin Litepower LT-700P Active-PFC Retail

ύστερα από ψάξιμο είδα πως ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών τραβάν ρεύμα και επέλεξα αυτό..

αν τυχόν υπάρχει κάτι πιο καλό μικρότερων watt τότε μπορείτε να μου το δείξετε

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραία κάτσε να σχολιάσω την σύνθεση σου!

1) Σχετικά παλιό κουτί πολλά λεφτά για αυτά που προσφέρει!

2) Σοκετ 2011 αρκετά κακή επιλογή,όχι πως δεν θα σε καλύψει και i5 της 1η γενιάς θα πάρεις δεν θα χεις θέμα! Απλά όταν έχεις 17000 δεν θα πας να πάρεις το Golf του 96 καινούργιο στα 17000 (μεγαλύτερη κατανάλωση,θορυβος,ίσως λίγο παραπάνω απόδοση λόγο καθαρού καρμπιρατέρ) αλλά θα δώσεις να πας στο νεότερο (λιγότερη κατανάλωση,καλύτερη αναλογία απόδοσης-κατανάλωσης και γενικότερα νεότερη τεχνολογγία και αρχιτεκτονική) πιστεύω πως ο 3570k+z77 θα είσαι πάνω απο το τέλειο!Και σχεδόν με τα μισά χρήματα (αν δεν σε ενδιαφέρει το o/c).Γενικά πιστεύω πως ο 3570k προορίζετσαι σε hind-end συστήματα!

Cpu δεν έχεις βάλει λογικά για i7 3820 θα λες το πακετάκι βγαίνει γύρω στα 600 ευρώ και βάζεις 7850 ενώ εαν πας σε 3570k πας οτι μένει τα βάζεις σε καλύτερη κάρτα!

3)Ψηλές μνήμες ίσως έχεις πρόβλημα με ψύχτρα,σε 2011 συνήθως παίζεις σε triple channel για καλύτερη (ψυχολογική) απόδοση! Τσάμπα τόσα λεφτά για ram!

4) Έχεις τέτοιο μπάτζετ και μου βάζεις 7850,fail! Στο 2 λέω τι πρέπει να κάνεις!

5)60 ευρώ σχεδόν σίγουρα υπάρχουν καλύτερες σε αυτά τα λεφτά

6) Με 10-15 ευρώ παραπάνω πας σε 120αρη οπότε και αυτό λάθος επιλογή!

7)Μια χαρά επιλογή

8)Τροφοδοτικό http://www.skroutz.g...s-TX650-V2.html !

Από τα 8 πράματα που πόσταρες το 1 κατά την γνώμη ήταν ορθό (το dvd) τίποτα άλλο! Για αυτό θα ήταν καλό να αρχίσεις να ακούς τους πιο έμπειρους! Εκτός και αν έχεις τα λεφτά να τα πετάς άσκοπα οπότε εκεί πάω πάσο ,αλλά εάν ήταν έτσι θα πήγαινες σε κάποια αλυσίδα και θα τους έλεγες να σου φτιάξουν κάτι με 1000! Για πάνε σε καλή μεριά τα χρήματα σου γιατί είναι πολλά κάνε μία βόλτα στο forum διάβασε και ξαναπόσταρε μόνος σου μια σύνθεση!Αυτα από εμένα !

Δημοσ.

Ρε παιδιά...μην ασχολήστε...πιστεύω το έχουμε αναλύση το θέμα...Ο τύπος έχει κολλίσει στο να πάρει CPU με socket 2011..εφόσον πιστεύει οτι θα κάνει τόσο multitasking που δεν θα τον φτάσει ο 3570κ(με την χρήση που θα κάνει με το pc ούτε 40% use δεν θα πάει αλλά τέλος πάντων) ας πάρει cpu με socket 2011.

Πάντως άποψη μου οτι θα το μετανιώσει..Όταν θα μπορούσε να είχε πάρει 3570κ με 7950 ή με 660ti

Εγώ δεν θα σχολιάσω τπτ άλλο..τα είπα και σε προηγούμενο ποστ,τα είπε και ο φίλος qweRRr απο πάνω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο cpu/mobo/vga το θέμα!

Λόγο άγνειας το κάνει αυτό και λογικό εάν κάπιοιος δεν ασχολείται δεν γίνεται να το χεις έμφυτο αυτό το πράμα απλά πρέπει να δεχτεί την γνώμη των άλλων η οποία είναι καλύτερη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...