Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thermaltake Chaser MK-1 VN300M1W2N Full Tower no PSU Black

Gigabyte Socket 2011 GA-X79-UD5 GLan Audio Raid

Corsair Dominator 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz (CMP8GX3M4A1600C8) (Kit 4 x 2048)

ATI Radeon HD7850 OC 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (MSI) (R7850 Twin Frozr 2GD5/OC)

Cpu Cooler Zalman CNPS 11X Extreme for Intel Socket 775 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 /

OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA III SSD 2.5''

Samsung DVD±RW SH-222BB Dual Layer SATA Black Bulk

Thermaltake Power Supply 700W ATX 24 pin Litepower LT-700P Active-PFC Retail

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί corsair dominator μνήμες που είναι και ποιό ακριβές και πολύ ψηλές??Κατα την γνώμη μου μνήμες της ποιό φτηνές 1600αρες..Πχ δες αυτές

Δες λες ποιό επεξεργαστή θες αλλά λόγο τις μητρικής θα πας σε κάποιο με 2011 socket...Άποψη μου πεταμένα χρήματα...3570κ με socket z77 η καλύτερη επιλογή...

Ssd θα πας σε 120gb

Για να τελιώνουμε...Η καλύτερη σύνθεση σε αυτά τα χρήματα είναι του Δεινόσαυρου...Μην το κουράζουμε το θέμα...

Και κάτι άλλο..η άποψή μου είναι σε θέμα κάρτας να μην επιλέξεις μια εργαστασιακή OC[πχ 7850 oc]όχι οτι δεν είναι καλές απλά μπορείς να πάρεις μια απλή και αυτό το εργοστασιακό OC να το κάνεις μόνο σου..γλυτώνεις χρήματα έτσι

Τώρα πρόσεξα οτι η dominator είναι 4χ2 κι άλλο λάθος..η καλύτερη επίλογη είναι 2χ4

Δημοσ.

ναι οκ οι μνήμες δεν είναι σίγουρες.....από εκεί και πέρα στο κάθε τι θέλω συγκεκριμένα την άποψη εγώ έβαλα ότι καλύτερο βρήκα

και φυσικά θέλω να κρατήσει και μετά μην κάθε 2 χρόνια τα πετάω

από εκεί και πέρα δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα στην σύνθεση του και έκανα την δική μου ...τα 120 gb δεν τα χρειάζεσαι γιατί ο ssd είναι για το λειτουργικό και για βασικά προγράμματα και όχι για να το φορτώσεις ότι βλακεία υπάρχει που σημαίνει πως θα πάρεις 1 σκληρό 1tb και θα τον χωρίσεις σε 2 partition στο 1 θα έχεις τα παιχνίδια σου και στο άλλο ότι άλλο θέλεις εξοικονομείς χώρο με δίσκους που κάνουν τρελά πράγματα απλά..

Δημοσ.

Φίλε δικά σου είναι τα χρήματα και τα κάνεις ότι θέλεις.Πάντως τουλάχιστον για μένα η σύνθεση του δινόσαυρου είναι ΠΟΛΥ καλύτερη..

Ότι socket και να βάλεις τώρα(1155 ή 2011) θα είναι άχρηστο σε λίγα χρόνια(άχρηστο με την έννοια αναβαθμησης μιας και η ιντελ ετοιμάζετε για νέα socket)

Εγώ είμαι την άποψης οτι δεν αξίζει να πάρεις 60gb Ssd τώρα όταν με λίγα παραπάνω παίρνεις 120..

Εφόσον θες και gaming η σύνθεση του δεινόσαυρου είναι ποιό ισοροποιμένη

Δημοσ.

Τραγικός!!!! Πολύδωρα σταματα να φτιάχνεις ΑΚΥΡΕΣ συνθέσεις και δες την σύνθεση του Δεινο!! Ειναι ότι καλύτερο!! Μην φλυαρεις άλλο το χεις κουράσει το θέμα!!

Φαίνεται ότι δεν έχεις την.κατάλληλη γνώση οπότε κοιτάς κάποιον πιο έμπειρο!

Δημοσ.

Ρε δεινόσαυρε, μην σκας άδικα ρε αγόρι μου.

Δεν σκάω με το τι θα πάρει. Σκάω γενικά όταν βλέπω γνώμες χωρίς την παραμικρή αιτιολόγηση. Δεν είναι όλα υποκειμενικά. Υπάρχουν μεγέθη αντικειμενικά και μετρήσιμα.

Η γνώμη μου είναι, οτι εδώ δεν είμαστε για να προσπαθούμε να πείσουμε. Απλά βλέπεις που το πάει ο ενδιαφερόμενος και εσυ παίζεις

απλά ρολο διορθωτικό.

Δίκιο έχεις και σε αυτό. Αλλά επικουρικό - διορθωτικο ρόλο μπορείς να παίξεις όταν μια σύνθεση έχει μια λογική βάση. Όταν είναι απ την κορυφή ως τα νύχια λάθος, τι να διορθώσεις? Δεν παίρνει διόρθωση.

Ας πούμε εδώ έκανα μία -κατά τη γνώμη μου- διορθωτική πρόταση: http://www.insomnia.gr/topic/460211-gaming-pc-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7/#entry4984997

Αλλά η αρχική σύνθεση ήταν στρωμένη.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα... μια σύντομη ερώτηση...

Αυτές G.skill Ripjawsx F3-12800CL8D-8GBXM?

ή αυτές Corsair VengeanceCMZ8GX3M2A1600C8R?

βοηθήστε με να διαλέξω :unsure:

θα μπουν πάνω σε αυτήν Gigabyte 970A-D3

Thanks.

Αυτές: http://www.skroutz.gr/s/352407/Corsair-Vengeance-Low-Profile-Blue-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CML8GX3M2A1600C9B.html

Δημοσ.

Έχεις και amd εσύ, τώρα το είδα, σόρυ. Αλλάζει ίσως το πράγμα αν και δεν πιστεύω με τη μητρική που έχεις να παιξουν ρόλο οι μνήμες με την έννοια να σε κόψουν. Αυτό θα σου το πει κάποιος που ασχολείται με το o/c. Εγώ είμαι μαλωμενος.

Σε κάθε περίπτωση πάρε χαμηλές.

Δημοσ.

Οκ, θενκς,

Απλώς ήθελα μια γνώμη για αυτές τις δύο,(έστω σαν ποιότητα απο άποψη εταιρείας)

εδώ και μια βδομάδα ψάχνω για το τι μνήμες να πάρω, και έχω το πισι να κάθεται και να περιμένει τις μνήμες.

Δημοσ.

Απλώς ήθελα μια γνώμη για αυτές τις δύο,(έστω σαν ποιότητα απο άποψη εταιρείας)

εδώ και μια βδομάδα ψάχνω για το τι μνήμες να πάρω, και έχω το πισι να κάθεται και να περιμένει τις μνήμες.

Ναι, αλλά αν βρίσκουν στην ψύκτρα? Έχεις ήδη?

Γνώμη μου είναι να ανοίξεις ένα θέμα στην κατηγορία o/c και θα σου απαντησουν εκεί καταλλήλως και αρμοδίως. :-)

Δημοσ.

Τραγικός!!!! Πολύδωρα σταματα να φτιάχνεις ΑΚΥΡΕΣ συνθέσεις και δες την σύνθεση του Δεινο!! Ειναι ότι καλύτερο!! Μην φλυαρεις άλλο το χεις κουράσει το θέμα!!

Φαίνεται ότι δεν έχεις την.κατάλληλη γνώση οπότε κοιτάς κάποιον πιο έμπειρο!

με το να γράφεις ένα τέτοιο σχόλιο δεν νομίζω να βοηθάς απλά αυτό που κάνεις είναι να μου σπάσεις τα νεύρα..

δεν σε πρόσβαλα ούτε σου είπα κάτι...όπως μιλάω εγώ όμορφα θα μιλάς και εσύ...

αν δεν σου αρέσει απλά μην βλέπεις και σχολιάζεις ...

Δημοσ.

Φίλτατε Πολύδωρε εγώ δεν θα σου πω ποιά σύνθεση να πάρεις...απλά γνώμη μου είναι όταν ρωτάς κάτι σε ένα forum τεχνολογίας να ακούς τις προτάσεις όλων, να διαβάζεις τα όποια link με συγκρίσεις σου έδωσαν και κυρίως για κάποια θέματα που δεν γνωρίζεις να εμπιστεύεσαι κάποιους που έχουν ψάξει καλύτερα το θέμα...ακόμη και αν δεν τα κάνεις όλα αυτά όμως τελικά πρέπει να σταματήσεις να κουράζεις το θέμα διότι δεν θα σου δωθεί διαφορετική απάντηση. Πως να το κάνουμε κάποια πράγματα δεν είναι υποκειμενικά, υπάρχουν reviews που αποδεικνύουν ότι ένα hardware είναι καλύτερο από ένα άλλο hardware. Τι να κάνουμε έτσι είναι η τεχνολογία...αν δεν σε ικανοποιούν οι απαντήσεις που πήρες απλά κάνεις ότι θες εσύ και δεν ασχολήσε με το τι σου λέει ο καθένας μας...γενικά όμως δεν είναι καλό να γίνεσαι κουραστικός...Στο κάτω κάτω αν πιστεύεις ότι γνωρίζεις καλύτερα δεν ρωτάς εδώ μέσα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...