Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία θα σου δείξω σε λίγο μια νέα σύνθεση και θέλω αν γίνεται διορθώσεις πάνω σε κάποια πράγματα βασικά αντί να κάνεις καινούργια σύνθεση από δίπλα να μου λες προτείνω αυτό γι'αυτόν τον λόγο

Σου πρότεινα σε nvidia. Στα ίδια λεφτά περίπου με την 7870 είναι η 660 η οποία όμως είναι λίγο χειρότερη. Όταν λέμε καλύτερη/χειρότερη εννοούμε τις επιδόσεις στα παιχνίδια. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο ακόμα δες την 660ti που είναι καλύτερη από την 7870. Στην σύνθεση που σου έκανα, έβαλα 7870 για να μην ξεφύγει πολύ το ποσό με την 660ti.

Σε κάθε περίπτωση τις φτηνότερες.

Link.png Site: Αυτή πως σου φαίνεται?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν έχει ουσιαστική διαφορά με τα 1050 συν το ότι η msi είναι και φτηνότερη και με κορυθφαίο σύστημα ψύξης. Επίσης δεν συμφέρει αυτή που έδειξες και για τον λόγο ότι με λίγα παραπάνω πας σε 660ti ή 7950.

Δημοσ.

αχα οκ τότε θα ακολουθήσω την συμβουλή σου εξάλλου δεν έχω να χάσω και κάτι

σε λίγο θα σου βάλω την σύνθεση να δεις και να μου πεις όπως σου είπα πριν

αν και πιστεύω ότι είδη είναι αρκετά καλή σύνθεση πες μου την γνώμη σου γράψε από κάτω για ένα ένα τα κομμάτια και πρότινε με επιχειρήματα κάτι άλλο καλύτερο αν υπάρχει..χωρίς να αλλάξουμε όμως επεξεργαστή και μητρική.....έβαλα τον απλό επεξεργαστή μιας και έβαλα και μια ψήκτρα για περίπτωση oc η τιμή φυσικά υπολογίζω θα είναι σίγουρα 200 ευρώ κάτω λόγο ότι θα τα βρω πιο φθηνά από skroutz μάλλον

Δημοσ.

-Το κουτί δεν μου αρέσει αλλά κακό δεν είναι. Κοντά σ αυτά τα λεφτά πάντως παίρνεις καλύτερο.

-Για επεξεργαστή τα ξαναείπαμε. Λάθος κάνεις, δεν τίθεται ζήτημα. Το νόημα να πάρεις amd είναι να γλυτώσεις χρήματα. Αν είναι να σου βγει τα ίδια και περισσότερα με intel είναι κακή επιλογή. Σου εξήγησα με επιχειρήματα γιατί.

-Η μητρική των 200 ευρώ είναι απλά άκυρη. Δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα.

-Με τις μνήμες που διάλεξες ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα με την ψύκτρα γιατί είναι ψηλές.

-Δεν έχεις βάλει ssd. Δεν νοείται μηχάνημα χωρίς ssd σε αυτό το μπάτζετ. Ο ssd είναι που θα σου δώσει ταχύτητα στην καθημερινή χρήση.

-Το τροφοδοτικό που έβαλες δεν είναι καλή επιλογή στα χρήματά του, καθώς με λιγότερα παίρνεις το Corsair TX 650 που είναι καλύτερο.

Συνολικά με περισσότερα χρήματα έκανες αρκετά χειρότερη σύνθεση απο αυτήν που αρχικά σου πρότεινα.

Δημοσ.

Αν θέλει amd, amd θα πάρει ρε παιδιά. Δικιά του είναι η τσέπη!

Πάρε και μια απο μένα.

5 φορές το τόνισα αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαστρεβλώσουμε την πραγματικότητα επειδή για ακατανόητους λόγους θέλει amd.

Δημοσ.

Τι επιχειρήματα ρε συ Πολύδωρε? Γιατί είναι καλύτερος, τι άλλο επιχείρημα θες? Οριστέ μια συνολική σύγκριση του 8150 με τον προηγούμενο i5.

http://www.anandtech...duct/288?vs=434

Αυτός που σου προτείνω είναι ακόμα καλύτερος. To μόνο αντεπιχείρημα που μου παραθέτεις είναι οι 8 πυρήνες (που δεν είναι και ακριβώς 8), όταν μάλιστα δεν είναι καν συγκρίσιμοι άμεσα. Αν ήταν, ο 8150 θα ήταν καλύτερος και απ αυτόν: http://www.anandtech...duct/552?vs=434 που έχει 6 δλδ πάλι λιγότερους από 8.

Άλλη αρχιτεκτονική έχουν οι επεξεργαστές. Δεν είναι πατάτες οι πυρήνες να τους παίρνεις με το κιλό.

Δημοσ.

Ρε δεινόσαυρε, μην σκας άδικα ρε αγόρι μου.

Η γνώμη μου είναι, οτι εδώ δεν είμαστε για να προσπαθούμε να πείσουμε. Απλά βλέπεις που το πάει ο ενδιαφερόμενος και εσυ παίζεις

απλά ρολο διορθωτικό. Πχ αν θέλει να βάλει μια τρελή μητρική, την στιγμή που δεν ενδιαφέρεται για oc ή αν θέλει να πάρει gtx 680 για να παίζει sims :-D .

Τι να πω..τουλάχιστον αυτή είναι η φιλοσοφία η δικιά μου.

• Like 1
Δημοσ.

το θέμα δεν είναι το παιχνίδι αλλά το θέμα είναι την χρήση που θα κάνεις εγώ πχ μπορεί να με πιάσει τρέλα να παίζω ένα παιχνίδι μέχρι να το τερματίσω...και μετά το διαγράφω ή αναλόγως από εκεί και πέρα αν δεν έχω όρεξη και παίξω sims όπως είπες :P δεν νομίζω να πειράξει.....χαχαχαχα

Δημοσ.

@Δεινόσαυρος

Μπορεί ο άλλος, απλά να θέλει να βλέπει 8 μπάρες στο cpu gadget και να χαίρετε!

Μην με παρεξηγήσεις. Πιστευω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

@Polydoros 18

Φίλε μου, πιστευώ τα παιδιά σε έχουν καλύψει πλήρως. Αποφάσισε και αγόρασε

Οπως και να χει, στο budget σου, θα έχεις pc που "πετάει"

Δημοσ.

εγώ καταλαβαίνω απλά το θέμα είναι ότι σε μερικά πράγματα πρέπει να το ψάξεις καλά πχ τώρα που μου έδειξε ο Δεινόσαυρος την ATI είδα ότι τρέχει πιο γρήγορα και η gpu και η μνήμη οπότε σίγουρα είναι αν όχι καλύτερο πιο καλό...

από εκεί και πέρα σε θέμα επεξεργαστή είδα ότι η μειονεκτικότητα της amd είναι πως οι επεξεργαστές μπορεί να είναι μεγαλύτερων πυρήνων και ghz αλλά είναι για γραφιστική δουλειά και όχι για gamers θα ανεβάσω σε λίγο μια σύνθεση και να μου πείτε την γνώμη σας αλλά βαριέμαι σε εικόνα θα τα βάλω το ένα κάτω από το άλλο και από δίπλα να γράφετε τι δεν σας αρέσει απλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...