POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή και προσπαθώ με λίγα λεφτά να κάνω κάτι καλό..... αυτό που κατάφερα είναι πιστεύω πολύ καλό και προσωπικά εμένα μου άρεσε η όλη σύνθεση του για ρίξτε μια ματιά και πείτε μου και εμένα είναι σε pdf θα πρέπει να το κατεβάσετε πρώτα ! :wacko: :wacko:
SharkGamer007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή και προσπαθώ με λίγα λεφτά να κάνω κάτι καλό..... αυτό που κατάφερα είναι πιστεύω πολύ καλό και προσωπικά εμένα μου άρεσε η όλη σύνθεση του για ρίξτε μια ματιά και πείτε μου και εμένα είναι σε pdf θα πρέπει να το κατεβάσετε πρώτα ! :wacko: :wacko: Δεν υπάρχει αρχείο pdf .. Συμπλήρωσε λίγο αυτήν την φόρμα : Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 κάτι γίνεται με το ανέβασμα των αρχείων μισό να στα περάσω και να τα δεις Turbo-X Atlas III Pure Black ( Τιμή τμχ: 129,00 €) 129,00 € MSI 990FXA-GD65 (sAM3+, DDR3, 990 FX) ( Τιμή τμχ: 129,90 €) 129,90 € AMD FX 4170 (s AM3+ , 4.2 GHz , 12 MB) (Bulk) ( Τιμή τμχ: 127,90 €) 127,90 € Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance ( Τιμή τμχ: 45,81 €) 45,81 € MSI N660TF 2GD5/OC 2GB (Bulk) ( Τιμή τμχ: 280,00 €) 280,00 € Samsung DVD-RW SH-222BB Sata Black Bulk ( Τιμή τμχ: 20,90 €) 20,90 € OCZ Agility 3 Series 60GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-60G) ( Τιμή τμχ: 58,90 €) 58,90 € Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1ΤB HDD 3.5" ( Τιμή τμχ: 85,01 €) 85,01 € Corsair 700W New Gaming Series ( Τιμή τμχ: 105,01 €) 105,01 € οι τιμές είναι ενδεικτικές από το πλαίσιο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Συμπλήρωσε αναλυτικά τη φόρμα όπως σου ειπε ο σαρκ. Έχει θεματάκια η σύνθεσή σου.
POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε :1000 Χρήση υπολογιστή :Υψηλών Επιδόσεων Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop virtual dj,microsoft office, και κάποια άλλα που είναι είτε για αντιγραφή είτε για κάποια άλλη χρήση Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. προς το παρον με νοιάζει να πάρω τον υπολογιστή οθόνη έχω βολεύομαι ακόμα και οκ δεν καίγομαι κιόλας Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? και από αυτό έχω απλά 5ετής Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη,Πανόραμα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Φυσικά και από διαφορετικά μαγαζιά γιατί θα ψάξω τις καλύτερες τιμές στην αγορά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? το σύστημα θα στηθεί από γνωστό μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο το λειτουργικό που θα τρέχει θα είναι Windows 7 Ultimate 64bit αλλά όχι αγορασμένο οπότε μην το υπολογίζεις στα χρήματα αα και μην ξεχάσω φυσικά και δεν αλλάζω επεξεργαστή σε καμία περίπτωση και όσο αφορά την κάρτα γραφικών ή Gigabyte ή MSI οπτικό μέσο επίσης Samsung μιας και δεν βγάζει πλέον άλλα κομμάτια απλού οπτικού μέσου η Pionner Συμπλήρωσε αναλυτικά τη φόρμα όπως σου ειπε ο σαρκ. Έχει θεματάκια η σύνθεσή σου. πες μου εσύ την άποψη σου για τα θεματάκια που έχει η σύνθεση μου ώσπου το άλλο παιδί να απαντήσει
SharkGamer007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε :1000 Χρήση υπολογιστή :Υψηλών Επιδόσεων Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop virtual dj,microsoft office, και κάποια άλλα που είναι είτε για αντιγραφή είτε για κάποια άλλη χρήση Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. προς το παρον με νοιάζει να πάρω τον υπολογιστή οθόνη έχω βολεύομαι ακόμα και οκ δεν καίγομαι κιόλας Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? και από αυτό έχω απλά 5ετής Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη,Πανόραμα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Φυσικά και από διαφορετικά μαγαζιά γιατί θα ψάξω τις καλύτερες τιμές στην αγορά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? το σύστημα θα στηθεί από γνωστό μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο το λειτουργικό που θα τρέχει θα είναι Windows 7 Ultimate 64bit αλλά όχι αγορασμένο οπότε μην το υπολογίζεις στα χρήματα αα και μην ξεχάσω φυσικά και δεν αλλάζω επεξεργαστή σε καμία περίπτωση και όσο αφορά την κάρτα γραφικών ή Gigabyte ή MSI οπτικό μέσο επίσης Samsung μιας και δεν βγάζει πλέον άλλα κομμάτια απλού οπτικού μέσου η Pionner πες μου εσύ την άποψη σου για τα θεματάκια που έχει η σύνθεση μου ώσπου το άλλο παιδί να απαντήσει Σκοπεύεις να κάνεις OC στον CPU ???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Παιχνίδια θα παίζεις? Τον επεξεργαστή προφανώς και θα τον αλλάξεις σε αυτό το μπάτζετ. SSD αυτόν: http://www.visionstu...&step=undefined + την παρακάτω σύνθεση. Σύνολο 1065 ευρώ.
POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 OC ακόμα δεν ξέρω αν θα κάνω απλά το υπολογίζω και αυτό μέσα.... ναι θα παίζω παιχνίδια και συγκεκριμένα need for speed,gta,cod, και τέτοιου είδους δηλαδή που έχουν απαιτήσεις σε γραφικά και σε υποστήριξη επεξεργαστή κλπ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 OC ακόμα δεν ξέρω αν θα κάνω απλά το υπολογίζω και αυτό μέσα.... ναι θα παίζω παιχνίδια και συγκεκριμένα need for speed,gta,cod, και τέτοιου είδους δηλαδή που έχουν απαιτήσεις σε γραφικά και σε υποστήριξη επεξεργαστή κλπ Σου έχω κάνει παραπάνω σύνθεση πολλές σκάλες καλύτερη.
SharkGamer007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Παιχνίδια θα παίζεις? Τον επεξεργαστή προφανώς και θα τον αλλάξεις σε αυτό το μπάτζετ. SSD αυτόν: http://www.visionstu...&step=undefined + την παρακάτω σύνθεση. Σύνολο 1065 ευρώ. Πολύ καλή η σύνθεση σου Dino +1 από εμένα 1
POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε μου όσο αφορά τον επεξεργαστή και φυσικά πακέτο πάει και η μητρική δεν την αλλάζω από άποψη amd και όπως ανέφερα δεν αλλάζω από nvidea να πάω ati δεν μου αρέσουν καθόλου και δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από αυτές.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία. Τότε πάρε την 660 που είναι λίγο χειρότερη από την 7870 εφόσον έχεις προτίμηση σε nvidia. Διαφορές στην πράξη δεν θα δεις. Για επεξεργαστή-μητρική δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Δεν συγκρίνεται καν ο i5 3570K με τον FX 4170. Είναι χαώδης η διαφορά. Με τον i3 να πω, οκ. Εννοείται ότι είσαι ελεύθερος να πετάξεις τα λεφτά σου, δικά σου είναι, αλλά μιλάμε για epic fail. Δεν είναι θέμα άποψης ή προτίμησης, είναι αντικειμενική πραγματικότητα.
SharkGamer007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε μου όσο αφορά τον επεξεργαστή και φυσικά πακέτο πάει και η μητρική δεν την αλλάζω από άποψη amd και όπως ανέφερα δεν αλλάζω από nvidea να πάω ati δεν μου αρέσουν καθόλου και δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από αυτές. Γιατί δεν το αλλάζεις αφού έχεις το Budget για να πας σε Intel i5 3570k που είναι σαφώς καλύτερος CPU από τον AMD FX 4170 ...
POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 από ποιας άποψης και να σου αλλάξω πχ τον επεξεργαστή και να πω τον AMD FX 8150 3.6 GHz εδώ τι έχεις να πεις?...και αυτός μπροστά τους είναι μάπα....? φίλε μου υπάρχει ένα μεγάλο story στις δύο αυτές εταιρίες κάποια στιγμή η AMD τα πουλούσε χρυσό και μόλις είδε ότι η Intel την πήγαινε κόντρα έριξε τις τιμές γι'αυτό και βλέπεις αυτήν την διαφορά πες μου έναν καλύτερο από τον 8 άρι που σου έδωσα Μοντέλο FX 8150 Eight Core Εσωτερική συχνότητα 3600 MHz FSB N/A Cache L1 384 KB (8 x 48 KB) Cache L2 8192 KB (8 x 1024 KB) Cache L3 8192 KB Υποδοχή σύνδεσης Socket AM3+
SharkGamer007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 από ποιας άποψης και να σου αλλάξω πχ τον επεξεργαστή και να πω τον AMD FX 8150 3.6 GHz εδώ τι έχεις να πεις?...και αυτός μπροστά τους είναι μάπα....? φίλε μου υπάρχει ένα μεγάλο story στις δύο αυτές εταιρίες κάποια στιγμή η AMD τα πουλούσε χρυσό και μόλις είδε ότι η Intel την πήγαινε κόντρα έριξε τις τιμές γι'αυτό και βλέπεις αυτήν την διαφορά πες μου έναν καλύτερο από τον 8 άρι που σου έδωσα Μοντέλο FX 8150 Eight Core Εσωτερική συχνότητα 3600 MHz FSB N/A Cache L1 384 KB (8 x 48 KB) Cache L2 8192 KB (8 x 1024 KB) Cache L3 8192 KB Υποδοχή σύνδεσης Socket AM3+ Θα ασχοληθείς και με Editing Video ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα