Προς το περιεχόμενο

Turbo x 450 πρόβλημα φωτεινότητας

makis3519

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω ένα turbo x 450 tablet με windows 8 και έχω το εξής πρόβλημα, η φωτεινότητα όταν είναι σε φόρτιση δουλεύτει κανονικά αυξάνεται μειώνεται χωρίς κανένεα προβλημα, όταν το βγάλω απο την πρίζα πέφτει πάρα πολύ και δεν επηρεάζεται απο την αυξομείωση του δείκτη φωτεινότητας, παραμένει σταθερά χαλημή.

Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση τους driver της κάρτας γραφικών αλλά δεν έγινε τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι full αλλά η οθόνη ειναι στον ελάχιστο φωτισμό, όπου και να είναι η μπάρα, καποιες φορές ανεβαίνει για λίγα δευτερόλετπα μόνη της και επανερχεται στο χαμηλό.

Υπάρχει κάπου που θα μπορούσα να βρώ τους driver του tablet;

αν δεν έχεις πειράξει κάτι style root κλπ τότε σου προτείνω να το πας κατευθείαν στο ΠΛΑΙΣΙΟ και να τους ρωτήσεις εκεί τι ακριβώς γίνεται

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο αυτοματο προγραματακι για να κοβει την φωτεινοτητα και να αυξανει την διαρκεια ζωης της μπαταριας ισως?

Τι μπαταρια υποτιθεται οτι εχει?

Επεξ/σία από evmenis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τάμπλετ αρχικά είχε windows 7 με ένα προγραμματάκι που άνοιγες το  bluetooth και τη σύνδεση wifi νομίζω λεγόταν Millenium με την αναβάθμιση στα windows 8 υπάρχει το πρόβλημα φωτεινότητας και το πρόγραμμα αυτό λείπει

Επεξ/σία από kostasg33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...