makis3519 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω ένα turbo x 450 tablet με windows 8 και έχω το εξής πρόβλημα, η φωτεινότητα όταν είναι σε φόρτιση δουλεύτει κανονικά αυξάνεται μειώνεται χωρίς κανένεα προβλημα, όταν το βγάλω απο την πρίζα πέφτει πάρα πολύ και δεν επηρεάζεται απο την αυξομείωση του δείκτη φωτεινότητας, παραμένει σταθερά χαλημή. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση τους driver της κάρτας γραφικών αλλά δεν έγινε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Πηγαινε στο "επιλογες ενεργειας" -> προφιλ που θες (πχ high perfomance) και δες αν κει η μπαρα ειναι full.(δεξια δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis3519 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ειμαι full αλλά η οθόνη ειναι στον ελάχιστο φωτισμό, όπου και να είναι η μπάρα, καποιες φορές ανεβαίνει για λίγα δευτερόλετπα μόνη της και επανερχεται στο χαμηλό. Υπάρχει κάπου που θα μπορούσα να βρώ τους driver του tablet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLYDOROS18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 αν δεν έχεις πειράξει κάτι style root κλπ τότε σου προτείνω να το πας κατευθείαν στο ΠΛΑΙΣΙΟ και να τους ρωτήσεις εκεί τι ακριβώς γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasg33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Έχω την ίδια ταμπλέτα με το ίδιο πρόβλημα και windows 8. Πήγες στο πλαίσιο αν ναι τι σου είπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καποιο αυτοματο προγραματακι για να κοβει την φωτεινοτητα και να αυξανει την διαρκεια ζωης της μπαταριας ισως? Τι μπαταρια υποτιθεται οτι εχει? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από evmenis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasg33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Το τάμπλετ αρχικά είχε windows 7 με ένα προγραμματάκι που άνοιγες το bluetooth και τη σύνδεση wifi νομίζω λεγόταν Millenium με την αναβάθμιση στα windows 8 υπάρχει το πρόβλημα φωτεινότητας και το πρόγραμμα αυτό λείπει Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από kostasg33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα