ermanias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια αυτην την στιγμη εχω βιστα στον υπολογιστη! ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να αποκτησω στο τελος Windows 7 ? ποιο θα ειναι το κοστος? και τι συνεπειες θα εχει το πισι ευχαριστω
sargio01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Σου προτείνω να τα αποκτήσεις μέσω upgrade γιατί έτσι θα έχεις όλα τα αρχεία σου άθικτα. Αυτό γίνεται ως εξής: Πληκτρολόγησε τη λέξη upgrade στον windows explorer και επέλεξε το αποτέλεσμα. Ακολουθώντας τις οδηγίες, θα περάσεις άνετα στα 7. Οι συνέπειες στο pc είναι ότι τα 7άρια έχουν καλύτερη διαχείρηση μνήμης, πόρων, ενέργειας κλπ Το κόστος δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ πως θα 'ναι μικρότερο απο τη αγορά ενός dvd και μόνο αν αναλογιστείς πως επρόκειτο για αγορά online. Για ακρίβεια όμως, περίμενε να σου πει κάποιος που ξέρει καλύτερα... (αν έχεις χρόνια να κάνεις format στο pc σου, η καλύτερη συμβουλή κατά τη γνώμη μου είναι να βάλεις windows μέσω format και dvd γιατί έτσι θα ανανεωθεί και το σύστημα... σ' αυτή την περίπτωση επιβάλλεται να πάρεις τα αρχεία σου back up πρώτα απ' όλα.)
ermanias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Σου προτείνω να τα αποκτήσεις μέσω upgrade γιατί έτσι θα έχεις όλα τα αρχεία σου άθικτα. Αυτό γίνεται ως εξής: Πληκτρολόγησε τη λέξη upgrade στον windows explorer και επέλεξε το αποτέλεσμα. Ακολουθώντας τις οδηγίες, θα περάσεις άνετα στα 7. Οι συνέπειες στο pc είναι ότι τα 7άρια έχουν καλύτερη διαχείρηση μνήμης, πόρων, ενέργειας κλπ Το κόστος δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ πως θα 'ναι μικρότερο απο τη αγορά ενός dvd και μόνο αν αναλογιστείς πως επρόκειτο για αγορά online. Για ακρίβεια όμως, περίμενε να σου πει κάποιος που ξέρει καλύτερα... (αν έχεις χρόνια να κάνεις format στο pc σου, η καλύτερη συμβουλή κατά τη γνώμη μου είναι να βάλεις windows μέσω format και dvd γιατί έτσι θα ανανεωθεί και το σύστημα... σ' αυτή την περίπτωση επιβάλλεται να πάρεις τα αρχεία σου back up πρώτα απ' όλα.) και γω για το δευτερο το βλεπω..να κανω ενα μπακαπ και να κανω ολικη αλλαγη γιατι σερνεται.. απλα εγω που ειμαι ασχετος πως θα το κανω? δλδ πως θα απενεργοποιησω τα βιστα? επιπλεον το ντιβιντι των 7 δεν κοστιζει?
sargio01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Για το format, υπάρχει οδηγός βήμα προς βήμα εδώ: Site: how to install windows 7 . Για την απόκτηση του λειτουργικού, φυσικά και κοστίζει. Μπορείς να το αποκτήσεις με δυο τρόπους: 1) Αγορά dvd απο κατάστημα. 2) Δωρεάν κατέβασμα του λειτουργικού απο εδώ http://www.mydigitallife.info/official-windows-7-sp1-iso-from-digital-river/ και στη συνέχεια αγορά κωδικού ενεργοποίησης απο το επίσημο site της microsoft. *Αν ακολουθήσεις τον 2ο τρόπο, θα χρειαστείς και το vistalizator (http://www.insomnia.gr/files/file/433-vistalizator/) προκειμένου να τα γυρίσεις σε ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα