Inusr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι τελευταία να αγοράσω 2η οθόνη δίπλα από την ήδη υπάρχουσα (Optiquest Q2201wb με ανάλυση 1680x1050). Η κάρτα γραφικών που διαθέτω είναι η ATI Radeon HD 4850. Συγκεκριμένα σκέφτομαι για μια 23'' οθόνη όπως την LG IPS231P-BN, η οποία φυσικά θα είναι η "βασική" μου και από δίπλα θα έχω την ήδη υπάρχουσα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι κατα πόσο η κάρτα γραφικών μπορεί να υποστηρίξει και σε ποιο βαθμό (δηλαδή άνετα, μέτρια, δύσκολα) και τις 2 οθόνες σε ταυτόχρονη λειτουργία. Επίσης εάν παίζω στην κύρια οθόνη κάποιο παιχνίδι, θα μπορώ ταυτόχρονα να βλέπω ένα HD videostream στην δεύτερη καθώς και να σερφάρω με άνεση; Υ.Γ. 1 Θα δω εμφανείς διαφορές μεταξύ της LG και της Optiquest που διαθέτω ήδη (λογικά θα πρέπει); Υ.Γ. 2 Μεταξύ της προαναφερθείσας LG και της Dell 2312HM υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές; Έχω διαβάσει και σε άλλα ποστς που τα παιδιά ρωτάνε το ίδιο πράγμα και καταλήγουν στην Dell λόγω εγγύησης και ποιότητας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ναι υποστηρίζει 2 οθόνες, αλλά το θέμα είναι ότι παίζει να σου κακοφαίνεται η διαφορά στην απόδοση των χρωμάτων... κυρίως για την εγγύηση πάνε στη Dell, σε απόδοση χρωμάτων διαφορές δεν θα δεις εύκολα με το μάτι...
Inusr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ναι υποστηρίζει 2 οθόνες, αλλά το θέμα είναι ότι παίζει να σου κακοφαίνεται η διαφορά στην απόδοση των χρωμάτων... κυρίως για την εγγύηση πάνε στη Dell, σε απόδοση χρωμάτων διαφορές δεν θα δεις εύκολα με το μάτι... Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Στην πρώτη σου πρόταση λες "ναι υποστηρίζει 2 οθόνες, αλλά το θέμα είναι ότι παίζει να σου κακοφαίνεται η διαφορά στην απόδοση των χρωμάτων...". Ως προς τι θα μου κακοφαίνεται η διαφορά στην απόδοση χρωμάτων; Εννοείς ότι η μία (αυτή που θα αγοράσω) θα είναι ανώτερη από αυτήν που διαθέτω ήδη και γι' αυτό θα μου κακοφαίνονται τα χρώματά της ή ότι η κάρτα γραφικών δεν θα τις υποστηρίζει τόσο καλά (ειδικά την καινούρια) με αποτέλεσμα να μην αποδίδει τα βέλτιστα χρώματα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ως προς τι θα μου κακοφαίνεται η διαφορά στην απόδοση χρωμάτων; Εννοείς ότι η μία (αυτή που θα αγοράσω) θα είναι ανώτερη από αυτήν που διαθέτω ήδη και γι' αυτό θα μου κακοφαίνονται τα χρώματά της δυστυχώς αυτό...
Inusr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλιστα. Οπότε συνοψίζοντας, εάν αγοράσω την Dell 2312HM και από δίπλα έχω την Optiquest που διαθέτω, η κάρτα γραφικών θα τις υποστηρίζει άνετα και τις 2, ακόμα και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι στην Dell (χωρίς να μειώνει τις δυνατότητες χρωματικής απόδοσης της Dell) απλά η ποιότητα της Optiquest θα μου φαίνεται κατώτερη σε σχέση με αυτής της Dell ή της LG (ανάλογα με το ποια θα αγοράσω τελικά), σωστά; Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι απλά θα ήθελα να είμαι σίγουρος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 yeap... btw όταν παίζεις παιχνίδι δεν πρόκειται να χωρίζει το παιχνίδι στα 2 ανάμεσα στις οθόνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα