eptysk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια καλησπερα, Ενδιαφερομαι για αγορα laptop.To budget ειναι 600-700 ευρω περιπου.Βασικα λογω σχεσης χαρακτηριστικων-τιμης ειχα καταληξει σ αυτο: http://www.cosmodata.gr/product/76978/ Δεν εχω ομως ξαναχρησιμοποιησει fujitsu ουτε καποιος γνωστος μου εχει σχετικη εμπειρια γι αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι αξιοπιστη και αξιζει η επιλογη ή να την αποφυγω. Επισης με αντιστοιχα χαρακτηριστικα-χρηματα υπαρχει καποια εναλλακτικη? Ευχαριστω!
geopolit Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλύτερα να πας σε κάτι με ivy bridge και καλύτερη εγγύηση ... http://www.skroutz.gr/s/2092145/Dell-Inspiron-Q15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB.html
partman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα Τα fujitsu γενικά δεν με συγκλονίζουν.Αρκετα προβλήματα, ακριβα ανταλλακτικα απο ελλαδα. Συχνά προβλήματα σε καλώδιοταινιες οθόνης, στα nvidia και ati chips της καρτας γραφικών ανάλογα με το μοντέλο. Σε όλα αυτά αν προσθέσεις και τον ενα χρονο μόνο εγγύησης πιστεύω οτι μπόρεις να αγόρασεις και κατι καλήτερο. Βασικά αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι οτι δεν αγοράζεις ιαπώνική τεχνολογία Και κάτι τελευταίο οι βίδες τους απο την συναρμολόγηση δεν πρέπει να εχουν κόλλα(loctite) με αποτέλεσμα να ξεβιδώνονται και να πέφτουν. Φιλικά
eptysk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις, Απλα θα προτιμουσα να ειχε καλυτερα χαρακτηριστικα και να χανει στην ποιοτητα κατασκευης παρα με τα ιδια λεφτα να παρω κατι προφανως καλυτερης κατσκευης (dell) αλλα με καπως χαμηλοτερες προδιαγραφες. Η εγγυηση δεν νομιζω να ειναι προβλημα καθως με λιγα χρηματα ακομα αγοραζεις επεκταση.Αλλα αν ειναι τοσο χαλια οσο λες μαλλον καλυτερα οχι...
partman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Η ποιότητα κατασκευής και το αν ειναι καλοφτιαγμένο το motherboard είναι στα λάπτοπ το α και το ω Γιατί π.χ. όταν σου έχουν πάνω από το vga chip επίθεμα σιλικονούχου υλικού στο ύψος ενός δίευρου αντί να ακουμπαει το chip κατευθειαν στην ψύκτρα καταλαβαινεις οτι το motherboard κάποια στιγμή θα βγάλει προβλημα απο τις θερμοκρασιες Τελος υπάρχουν λάπτοπ με χαμηλότερο επεψεργαστή τα οποια επειδη φορανε γρήγορες μητρικές είναι το ίδιο γρήγορα με άλλα που ναι μεν ειναι εξοπλισμένα με μεγαλήτερα cpu αλλά η μέτρια μητρική τα χαντακώνει Φιλικά
hellinicfist Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ΕΓΩ ΕΧΩ FUJITSU-SIEMENS 5ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ FUJITSU ΘΑ ΠΑΡΩ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα