soker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σας, εχω μερικες αποριες που αφορουν κυριως λογιστες και εργοδοτες που εχουν εμπορικη επιχειρηση και πληρωνουν ΤΕΑΥΕΚ. 1) Μπορω αντι να καθομαι στην ουρα της Εθνικης καθε μηνα, να πληρωνω το ΤΕΑΥΕΚ μεσω web internet banking στον λογαριασμο της Εθνικης σαν εμβασμα? Το ΤΕΑΥΕΚ δεν υπαρχει σαν ετοιμο template πληρωμων οπως το ΙΚΑ π.χ. μεσω διαφορων τραπεζων intenet banking απο οσο εχω κοιταξει. 2) Αν εκτος απο τις ασφαλιστικες εισφορες εχω να πληρωσω και αδεια και επιδομα αδειας, πρεπει να κανω μια συνολικη πληρωμη ολου του ποσου ή 3 ξεχωριστες? 3) Ποιος ειναι ο σωστος λογαριασμος του ΤΕΑΥΕΚ, το ξερω οτι ακουγεται αστειο αλλα αλλο λογαριασμο ειχε γραψει ο λογιστης και αλλο εγραψε ο υπαλληλος της τραπεζας και θελω να επιβεβαιωσω τωρα που ειναι αρχη αν ολα πανε καλα! Ευχαριστω εκ τον προτερων οσους συμμετεχουν!
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το τεαυεκ πληρώνεται μόνο στην τράπεζα (εθνική). Μπορείς να τα πληρώσεις όλα μαζί με ένα γραμμάτιο, αλλά για λόγους σωστής ταξινόμησης και αρχειοθέτησης καλό είναι να τα σπάς ανά είδος, όπως κάνεις. Ο αριθμός λογαριασμού σου μη σε προβληματίζει, αφού πληρώνεις υπέρ νομικού προσώπου δημοσίου, αποκλείεται να γίνει λάθος. Γιατί δε ρωτάς τον λογιστή σου αλήθεια; Ντρέπεσαι; Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App
soker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ντρεπομαι να ρωτησω απλα θελω να ακουσω και μια δευτερη γνωμη, αλλος λογιστης μου ειπε οτι μπορω να το πληρωνω και μεσω internet banking, αφου ουσιαστικα ειναι ενα εμβασμα. Επισης μου ειπε αν πληρωνεις σε λαθος λογαριασμο εχεις μπλεξιματα μετα.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία. Πήγαινε στον άλλο λογιστή τότε, δώστου τα χρήματα και τις συνοδευτικές καταστάσεις των εργαζομένων και πες του: ορίστε, πλήρωσε και υπέβαλε τις καταστάσεις μέσω internet. Αυτό που θα σου προτείνω εγώ επειδή είσαι στην αρχή καθώς φαίνεται, είναι να εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου και οπότε έχεις αμφιβολίες για κάτι, να το συζητάς πρώτα μαζί τους. Πρώτα ρώτησες έναν άσχετο, και μετά μπήκες στο internet να πάρεις τη γνώμη ενός αγνώστου! Είσαι τυχερός όμως. http://www.teayek.gr/main.php?data=tr_kat_eisf Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα