Tasosp22 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 παρέλαβε κανείς?? εμένα τηλεφωνικα μου είπαν την δευτερά ότι μαλλον την αλλη δευτερα θα εχουν κομμάτια... εγώ εβαλα με αντκαταβολή απο κατάστημα παραλαβή Πριν κανα 2ωρο το παρελαβα!
smerliao Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πριν κανα 2ωρο το παρελαβα! είχες αποστολή σπίτι? ειχες παραγγειλει οταν ελεγε διαθεσιμ ο? Παρασκευη -Σάββατο? Αθήνα η' αλλού?
Tasosp22 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 είχες αποστολή σπίτι? ειχες παραγγειλει οταν ελεγε διαθεσιμ ο? Παρασκευη -Σάββατο? Αθήνα η' αλλού? Το ειχα παραγγειλει παρασκευη βραδυ οταν ελεγε διαθεσιμο.Μου το εφεραν σπιτι(πτολεμαιδα) πληρωνοντας με αντικαταβολη.
smerliao Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το ειχα παραγγειλει παρασκευη βραδυ οταν ελεγε διαθεσιμο.Μου το εφεραν σπιτι(πτολεμαιδα) πληρωνοντας με αντικαταβολη. thanks..εγω σαββατο οπότε λογική η αναμονή...και δεν ελεγε διαθεσιμο...
nomikarios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 http://flb-mode.com/i9100g-galaxy-s-ii-android-2.3-zwart#.UGiIbGSYnlw.twitter Κοιτάξτε αυτήν την προσφορά από ολλανδικό site, όπου το δίνουν στα 280...Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο; ΠΑΝΤΩΣ δεν στέλνουν Ελλάδα έτσι κι αλλιώς, μόνο Ολλανδία και κάποιες άλλες χώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα