Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Sii 16GB 329€!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το παρηγγειλα την παρασκευη το βραδυ απο το πλαισιο.Τοτε ελεγε Αμεσα διαθεσιμο.Λετε να μου ερθει τελικα?Γιατι ακομα δεν μου εχουν στειλει κανα email να λεει τιποτα για διαθεσιμοτητα..Λεει απλα στο status παραγγελιων Κατάσταση: Σε Επεξεργασία Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας.

Λογικά δεν θα έχεις θέμα.

Εγώ όταν το παρήγγειλα έλεγε "Παράδοση σε 72 ώρες"

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι παίζει με τους χάρτες που δίνονται δώρο και δεν είναι ακριβώς δωρεάν - κάτι με τις ανανεώσεις παίζει, δε θυμάμαι καλά, κάπου είχε γραφτεί σε άλλο ποστ.

Το κινητό που δείχνεις καλό είναι απλά πάλιωσε τώρα πλέον. Αν μπορείς να πας λίγο παραπάνω δες το U http://www.birdphone...Black-Pink.aspx .

Καινουριο ειναι? γιατι δεν το βλεπω σε μεγαλα SHOPS

(βασικα εβλεπα και το RAY)

Καινουριο ειναι? γιατι δεν το βλεπω σε μεγαλα SHOPS

(βασικα εβλεπα και το RAY)

Edit :

Card slot No

????? WTF!

Δημοσ.

Εντωμεταξυ τωρα στο πλαισιο το εχουν 399 ευρω..Εμεις που το παραγγειλαμε στην τιμη των 329 δεν πιστευω να αλλαξει κατι..Ακομα το status της παραγγελιας λεει επεξεργασια.Για να δουμε ποτε θα το στειλουν.. :unsure:

Δημοσ.

Εντωμεταξυ τωρα στο πλαισιο το εχουν 399 ευρω..Εμεις που το παραγγειλαμε στην τιμη των 329 δεν πιστευω να αλλαξει κατι..Ακομα το status της παραγγελιας λεει επεξεργασια.Για να δουμε ποτε θα το στειλουν.. :unsure:

κλασσικο Πλαισιο, ουτε μια μερα παραπανω!

(οχι δεν αλλαζει κατι αρκει να μην σε τουμπαρουν με δικαιολογιες, οσο κ να καθυστερησει πες οτι το περιμενεις).

Δημοσ.

Σας το είπα εγώ για το πλαίσιο, μακάρι να το πάρετε 329

Λες να μου χρεώσουν περισσότερο την κάρτα εκ των υστέρων? ...δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!!

Το πρωί που τους πήρα τηλ μου είπε ο υπάλληλος ότι θα παραλάβουν εντός των ημερών και μου επιβεβαίωσε ότι "θα ολοκληρωθεί η παραγγελία με την προνομιακή τιμή της προσφοράς" ...τα λόγια του!

Δημοσ.

Λες να μου χρεώσουν περισσότερο την κάρτα εκ των υστέρων? ...δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!!

Το πρωί που τους πήρα τηλ μου είπε ο υπάλληλος ότι θα παραλάβουν εντός των ημερών και μου επιβεβαίωσε ότι "θα ολοκληρωθεί η παραγγελία με την προνομιακή τιμή της προσφοράς" ...τα λόγια του!

Μπορεί να σε πει να πάρεις κάτι άλλο

Όταν φωνάζαμε ότι το κινητό είναι super όπως και η τιμή και λέγαμε πάρτε το' date=' κάποιοι το συγκρίνανε με u κτλ.[/quote']

+1000 φίλος, τα ίδια έλεγα και έγραφαν είναι παλιό το κινητό, δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση και άλλες ιστορίες για αγρίους

Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ότι και να λέμε το κινητό ακόμη είναι super. To ότι πάλιωσε δεν σημαίνει ότι πρέπει να το συγκρίνουμε με το u και τέτοια. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητό ναυαρχίδα. Όποιος έχει να δώσει τα χρήματα και ενδιαφέρτεται ας μη το σκεφτεί. Όλα τα άλλα είναι καταναλωτισμός.

Φίλε δεν το συνέκρινα με το U.

Ο φίλος newtech πιο πάνω ήθελε να πάρει το Sony walkman και του αντιπρότεινα το U με λίγα παραπάνω χρήματα.

Εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση το U με το S2.

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο το απογευμα και δινωντας τον αριθμο παραγγελιας μου ειπε οτι ειδη εχει δρομολογηθει για τα courrier και τεταρτη-πεμπτη θα το εχω..

Δημοσ.

Δύσκολα Έλληνας να φτάσει στα άκρα του το s2. Και το λεω γιατι ολοι ξερουμε το επιπεδο των χρηστών... μη το σκέφτεστε καν, το κινητο θα εχει υποστήριξη μα ζωη. Xda..

Δημοσ.

παρέλαβε κανείς?? εμένα τηλεφωνικα μου είπαν την δευτερά ότι μαλλον την αλλη δευτερα θα εχουν κομμάτια...

εγώ εβαλα με αντκαταβολή απο κατάστημα παραλαβή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...