Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Sii 16GB 329€!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως και δεν ειναι και για μια ημερα μονο και λογικα θα ειναι και απο ελλαδα γιατι το nokia xpress music 5800 που το εχω παρει απο ΜΜ ειχε ξενο imei και με τις αναβαθμησεις ειχε χασει τα ελληνικα...

Δημοσ.

Γενικά στην μμ είναι λίγο τρομπες, είχα πάει να το πάρω πριν ένα μήνα και ενώ έγραφε 389 στο ίντερνετ στα μαγαζιά είχε 395 και είχε μόνο ένα κομμάτι στην σταυρούπολη, έτσι το πήρα από το πλαίσιο 389.όποιο παιδί θέλει να το πάρει ας προσέξει.τώρα και η σαμμυ να αφήσει την υποστήριξη ας είναι καλά το xda, δεν είναι λόγους αυτός να μην το πάρεις.το κινητό αξίζει

Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
Γενικά στην μμ είναι λίγο τρομπες' date=' είχα πάει να το πάρω πριν ένα μήνα και ενώ έγραφε 389 στο ίντερνετ στα μαγαζιά είχε 395 και είχε μόνο ένα κομμάτι στην σταυρούπολη, έτσι το πήρα από το πλαίσιο 389.όποιο παιδί θέλει να το πάρει ας προσέξει.τώρα και η σαμμυ να αφήσει την υποστήριξη ας είναι καλά το xda, δεν είναι λόγους αυτός να μην το πάρεις.το κινητό αξίζει

Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Συμφωνω .Σε καθε περιπτωση παντα κατι καινουργιο θα βγαινει και παντα θα υπαρχει μια προσφορα αν το εχεις αναγκη πανε να το παρεις το sii ειναι πολυ καλο κινητο..

Sent from my GT-I9300 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Galaxy nexus.Ήδη όσοι το χουν περιμένουν απο Sammy να τους κυκλοφορήσει το jb (ενώ ακόμα δεν έχει βγει για το S3), ενώ όσοι έχουν το nexus το χουν πάρει απο τον Ιούλιο.

Μπορεί το nexus να έχει ένα κλικ παρακάτω επιδόσεις αλλά θα το επέλεγα με κλειστά τα μάτια.Λόγω υποστήριξης google & xda,και ανάλυσης (1280*720).

Επίσης,κοστίζει και λιγότερο.

Δημοσ.
Οντως και δεν ειναι και για μια ημερα μονο και λογικα θα ειναι και απο ελλαδα γιατι το nokia xpress music 5800 που το εχω παρει απο ΜΜ ειχε ξενο imei και με τις αναβαθμησεις ειχε χασει τα ελληνικα...

Το οτι ενα symbian κινητο εχασε τα ελληνικά μετα απο αναβάθμιση δεν εχει να λεει κατι. Με το SII δεν εχει τετοια θεματα κανεις. Δε πρόκειται να χαθούν τα ελληνικά πότε οτι αναβάθμιση και να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη αν ειναι εξωτερικου δεν εχεις δει επισημες roms Που δεν εχουν ελληνικο swype? Υπάρχουν φυσικά και απλώς απανταω στο ότι "δεν υπάρχει περιπτωση να χαθουν τα ελληνικα ποτε οτι αναβαθμιση και να γινει" . Το ελληνικο πληκτρολογιο swype χανετε ανετα ,χωρις αυτο να σημαινει οτι ακομα και εξωτερικου να ειναι θα χαθει,μιας και πολλές ξενες rom εχουν και ελληνικο swype

Οκ θα μου πεις δε χανει το ελληνικο μενου..Αλλα τι να το κανω αν εχω συνηθισει να γραφω με ελληνικο swype? Θα πρεπει η να βαλω αλλο πληκτρολογιο, ή να κανω ρουτ για να βαλω το ελληνικο swype μετα.. Αρα επι της ουσιας υπάρχουν επισημες rom που δεν εχουν πληρη ελληνικα..

Δημοσ.

Δηλαδη αν ειναι εξωτερικου δεν εχεις δει επισημες roms Που δεν εχουν ελληνικο swype? Υπάρχουν φυσικά και απλώς απανταω στο ότι "δεν υπάρχει περιπτωση να χαθουν τα ελληνικα ποτε οτι αναβαθμιση και να γινει" . Το ελληνικο πληκτρολογιο swype χανετε ανετα ,χωρις αυτο να σημαινει οτι ακομα και εξωτερικου να ειναι θα χαθει,μιας και πολλές ξενες rom εχουν και ελληνικο swype

Ποιος το χε*** το swype? χαχα.. Εγω αναφερομαι στην ελληνικη γλωσσα των μενου και του πληκτρολογιου. Εξ αλλου η διαδικασια να περασεις μια ελληνικη rom αν σε καιει τοοσο το swype ειναι 2 λεπτα δουλεια μεσω Odin.

εδω και το 3.25 swipe με ελληνικά , με υποστήριξη swipe gestures και προσωπικό λεξικό... και πως να περαστει απλα και ομορφα: http://www.myphone.g...550#post3760550

γενικοτερα σε open λειτουργικο οπως ειναι το android δεν υπαρχουν προβληματα με γλωσσες κτλ και αν κατι υπαρξει μπορει να λυθει σε λιγα λεπτα με ενα απλο google search. τα symbian ειναι/ηταν μια αλλη ιστορια

• Like 2
Δημοσ.

Καλα για να μη λεμε οτι θελουμε η προσθήκη γλώσσας σε Symbian ήταν πολυ απλη διαδικασια , αναλογως δυσκολη με την διαδικασια που αναφερεις πριν μεσω odin...

Απο κει και περα ας μη συζητησουμε και το θεμα με τις ελληνικες ρομ που αν καποιος αρχισει να παιζει με odin αποκλειεται να διαλεξει ελληνικη rom επειδη απλως βγαινουν πολυ αργα στην Ελλαδα οι ενημερωσεις..

Φυσικά σαν λειτουργικο το android ειναι πολύ καλυτερο+ πιο ελευθερο αν και με τα προβληματακια του κυριως με τις αναβαθμισεις...Και προσωπικά εχω ενα galaxy s το οποιο ειναι σουπερ αρκει να ασχοληθεις λίγο με roms :)

Ο φιλος ομως ειπε...Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τα ελληνικα..και η απαντηση ειναι: Αν ειναι παραεισαγωγης πιθανως να μην εχεις ελληνικο swype..Μόνο αυτο και τιποτα αλλο..

Και αν θες να το διορθωσεις και αυτο(που ισως δε σε απασχολει) με λιγο ψαξιμο λύνεται όπως με λιγο ψαξιμο λυνόταν το θεμα και στο νοκια που ειχε(το οποιο βεβαια δεν ειχε καθολου ελληνικα,αρα ηταν προβλημα όπως και να χει ).

Δημοσ.

Καλα για να μη λεμε οτι θελουμε η προσθήκη γλώσσας σε Symbian ήταν πολυ απλη διαδικασια , αναλογως δυσκολη με την διαδικασια που αναφερεις πριν μεσω odin...

Απο κει και περα ας μη συζητησουμε και το θεμα με τις ελληνικες ρομ που αν καποιος αρχισει να παιζει με odin αποκλειεται να διαλεξει ελληνικη rom επειδη απλως βγαινουν πολυ αργα στην Ελλαδα οι ενημερωσεις..

Φυσικά σαν λειτουργικο το android ειναι πολύ καλυτερο+ πιο ελευθερο αν και με τα προβληματακια του κυριως με τις αναβαθμισεις...Και προσωπικά εχω ενα galaxy s το οποιο ειναι σουπερ αρκει να ασχοληθεις λίγο με roms :)

Ο φιλος ομως ειπε...Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τα ελληνικα..και η απαντηση ειναι: Αν ειναι παραεισαγωγης πιθανως να μην εχεις ελληνικο swype..Μόνο αυτο και τιποτα αλλο..Και αν θες να το διορθωσεις και αυτο με λιγο ψαξιμο λύνεται όπως με λιγο ψαξιμο λυνόταν το θεμα και στο νοκια που ειχε.

αναλογως το nokia (s^3, s60 κτλ)

εγω σε nokia e-52 που εκανα τη διαδικασια για τα ελληνικα ακολουθωντας μαλιστα και πολυ καλογραμμενο οδηγο, μου φανηκε τουλαχιστον 5 φορες δυσκολοτερη διαδικασια απτην διαδικασια που χρειαζεται να για να περασεις μια stock στο galaxy... anyway, το θεμα ειναι οτι αν ο μονος αιδιασμος καποιου ωστε να παρει το SII ειναι αν θα ναι καλλυμενος με την ελληνικη γλωσσα..τοτε ας το παρει :-D

no more off-topic from me!

Δημοσ.

Φυσικά και δεν τα συγκρίνω :P , το LG παίζει με το S3.

Προσωπικα μου εχουν χαλασει 2 LG, ενω απο samsung κανενα! Μπορει βεβαια να ετυχε σε μενα, αλλα δεν ξαναπαιρνω LG και ας ειναι σουπερ ντουπερ ή/και πιο φθηνο. Σορρυ για την προσωπικη εμπαθεια προς τα LG.

Έριξε την τιμή και το Πλαίσιο από ότι βλέπω.

Μου την σπαει που το Πλαισιο αντιγραφει τις προσφορες των αλλων κλασσικα, αλλα τελικα καλα κανει γιατι δεν εχουν ολοι προσβαση στα MM ή μπορει να πανε κ να μην βρουν κομματι...

(Η αντιπροσφορα του ισχυει συνηθως οσο κ του ανταγωνιστη, μην περιμενεις να κρατησει, απο Δευτερα, αντε μεσοβδομαδα, θα αλλαξει τιμη)

Δημοσ.

Οντως και δεν ειναι και για μια ημερα μονο

Είναι για λιγότερο :devil:

Πάντα έτσι κάνει το Πλαίσιο, όταν ρίχνουν οι άλλοι ρίχνει και αυτό την τιμή αλλά με το που τελειώσει η προσφορά του ανταγωνιστή την ξανανεβάζουν...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...