Manos Petrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα... Θα ήθελα να ρωτήσω, κι αν κάποιος πέρα από θεωρία έχει κάποια εμπειρία να μου απαντήσει, αν το Graphics Memory clock ή/και το GPU Clock, έχουν σημασία στην ταχύτητα και απόδοση του Video Editing εννοώντας, είτε το full hd preview στο Premier ή το Vegas ή/και στο Rendering αντιστοίχως... Ευχαριστώ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Απ ότι ξέρω αυτά τα δύο προγράμματα δεν είναι συμβατά με το intel quick sync οπότε όχι. Σε άλλα που είναι ίσως να επηρεάζει.
Manos Petrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Απ ότι ξέρω αυτά τα δύο προγράμματα δεν είναι συμβατά με το intel quick sync οπότε όχι. Σε άλλα που είναι ίσως να επηρεάζει. Το intel quick sync είναι «πρωτόκολλο» που αφορά ορισμένες sandy και ivy bridge CPU της Intel... Και δεν σχετίζεται καθόλου με τις GPUs nvidia ή AMD. Ίσως δεν διευκρίνισα ότι μιλάω για nvidia/AMD GPUs.
Tony_Montana Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα... Θα ήθελα να ρωτήσω, κι αν κάποιος πέρα από θεωρία έχει κάποια εμπειρία να μου απαντήσει, αν το Graphics Memory clock ή/και το GPU Clock, έχουν σημασία στην ταχύτητα και απόδοση του Video Editing εννοώντας, είτε το full hd preview στο Premier ή το Vegas ή/και στο Rendering αντιστοίχως... Ευχαριστώ. αν ενεργοποιήσεις το GPU HW Acceleration που έτσι πρέπει άπειρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα