Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει για 1 κωδικο ανα συνδρομητη.

μηπως ισχυει ακομα; ειχα την αισθηση οτι σημερα θα ηταν 20 αλλα ηταν μονο αίσθηση...

Δημοσ.

Όροι και προϋποθέσεις

- Η προσφορά ισχύει για πληρωμή μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας ή paypal.
- Η προσφορά ισχύει όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
- Κάθε συνδρομητής δικαιούται 1 μοναδικό κωδικό μέχρι τη λήξη της προσφοράς.
- Μπορείς να πάρεις έναν κωδικό έως 20/11 και να τον εξαργυρώσεις έως 27/11.
- Το κόστος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά κωδικό-SMS είναι 0,2€.

• Like 1
Δημοσ.

Η προσφορά είναι στο -35% και ισχύει στο καινούριο φυλλάδιο που βγήκε προχθές.

Για το 1+1 είναι θέμα αν έχει το συγκεκριμένο κατάστημα που θα επισκεφτείς. Εγώ στο δικό μου που πήγα χθες ήταν γεμάτο.

Αν πάρεις και Cajoline μαζί και δεχτούν το κουπόνι livesmart θα πάρεις και -5 ευρώ. Καλή επιτυχία!!!

Ενημέρωση από το μέτωπο.

Πήγα στο πρώτο mymarket όπου βρήκα και Cajoline 1+1 και χάρηκα. Μάταια όμως μιας και η ταμίας δε δεχόταν κουπόνι λόγω προσφοράς. Ούτε η διαπραγμάτευση με την υπεύθυνη έφερε αποτέλεσμα.

Πήγα στη συνέχεια σε άλλο δεύτερο κοντινό my market, όπου δεν είχε Cajoline 1+1 αλλά δέχτηκε αδιαμαρτύρητα το κουπόνι. Μάλιστα επειδή δεν κατάφερνε να το καταχωρήσει στο σύστημα, φώναξε την υπεύθυνη και όταν της είπε μήπως δε το παίρνει λόγω 1+1, της απάντησε η άλλη ότι περνάει κανονικά και δε παίζει κανένα ρόλο αυτό...

Ακόμα κι έτσι καλούτσικη προσφορά είναι οκ. 1+1 skip είχαν και τα 2 αρκετά. Όχι χαμό αλλά κάμποσα.

Το συμπέρασμα τελικώς πάντως για πολλοστή φορά, είναι πως στο θέμα δεν υπάρχει γραμμή και κανόνας και είναι ανά κατάστημα και ταμείο ότι κάτσει.

• Like 2
Δημοσ.

Όροι και προϋποθέσεις

- Η προσφορά ισχύει για πληρωμή μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας ή paypal.

- Η προσφορά ισχύει όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

- Κάθε συνδρομητής δικαιούται 1 μοναδικό κωδικό μέχρι τη λήξη της προσφοράς.

- Μπορείς να πάρεις έναν κωδικό έως 20/11 και να τον εξαργυρώσεις έως 27/11.

- Το κόστος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά κωδικό-SMS είναι 0,2€.

συνηθως ειναι outdated, εστειλα μυνημα και μου ήρθε απαντηση κανονικα. Θα τον δοκιμασω σημερα βραδυ ή αυριο...

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις γύρισα από το my market.
Είμαι επαρχεία και βρήκα μόνο μία συσκευασία skip 1+1. Την πήρα και πήρα και ένα cajoline. Σε εμένα ΔΕΝ δέχτηκαν το κουπόνι, γιατί όπως μου είπαν και μου έδειξαν, δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά. Οπότε είναι όντως σε όποιον κάτσει. Πάντως και μόνο τα skip δεμένα, είναι μια χαρά προσφορά γιατί οι 52 μεζούρες έχουν 5,51€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σε 4 mymarket-βεροπουλος που πήγα ήταν αδιαπραγματευτοι και δεν μου επερναν τα κουπόνια. Στο 5ο και τελευταίο που πήγα όχι μόνο μου τα εξαργυρωσαν χωρίς καμία κομπλα, αλλά ήταν και το μόνο που βρήκα 1+1 cajolin.

Συμπέρασμα : ευτυχώς που δεν τα δέχτηκαν στα 4 πρώτα καταστήματα.

104 μεζούρες απορρυπαντικό και 120 μεζούρες μαλακτικο μόνο 7 ευρώ.

Επεξ/σία από tsagod
  • Like 3
Δημοσ.

την προηγούμενη εβδομάδα που είχε στον σκλαβενιτη πολλά ξυριστικά 1+1, δέχτηκαν το κουπόνι και μου επέστρεψε και χρήματα και το pokee

Μάλλον είναι όπου σου κάτσει

Δημοσ.

Είναι προφανές ότι είναι όπου σου κάτσει. Πέρασα από 2 mymarket και τα 2 είχαν 1+1 και σε skip αλλά και σε cajoline. ΚΑΝΕΝΑ από τα 2 δεν μου δέχτηκε κουπόνι με την αιτιολογία ότι δεν συνδυάζεται με παράλληλη προσφορά.

Δημοσ.

συνηθως ειναι outdated, εστειλα μυνημα και μου ήρθε απαντηση κανονικα. Θα τον δοκιμασω σημερα βραδυ ή αυριο...

Και εγώ πηρα σμρ κωδικό απο έναν αλλο αριθμο. οποτε δοκιμαστε. δεν εχετε τπτ να χάσετε.

Δημοσ.

[

Σε ποιο στα δεχτηκανε;

quote name=tsagod" post="55213726" timestamp="1477060004]Εγώ σε 4 mymarket-βεροπουλος που πήγα ήταν αδιαπραγματευτοι και δεν μου επερναν τα κουπόνια. Στο 5ο και τελευταίο που πήγα όχι μόνο μου τα εξαργυρωσαν χωρίς καμία κομπλα, αλλά ήταν και το μόνο που βρήκα 1+1 cajolin.

Συμπέρασμα : ευτυχώς που δεν τα δέχτηκαν στα 4 πρώτα καταστήματα.

104 μεζούρες απορρυπαντικό και 120 μεζούρες μαλακτικο μόνο 7 ευρώ.

• Moderators
Δημοσ.

μηπως ισχυει ακομα; ειχα την αισθηση οτι σημερα θα ηταν 20 αλλα ηταν μονο αίσθηση...

Κατσε γιατι σαν να μην καταλαβαινω τι θες να πεις. Μαλλον νομιζω οτι εχεις δει "στραβα"-βιαστικά το εντεκάτου (Νοεμβριος) για δεκάτου. 20 Νοεμβριου ληγει. Οχι χθες.

• Like 2
Δημοσ.

Κατσε γιατι σαν να μην καταλαβαινω τι θες να πεις. Μαλλον νομιζω οτι εχεις δει "στραβα"-βιαστικά το εντεκάτου (Νοεμβριος) για δεκάτου. 20 Νοεμβριου ληγει. Οχι χθες.

θα ορκιζόμουν οτι το πρωι πρωί ήταν 10ου! Και ειχα την ιδια αίσθηση απο χθεσινό μύνημα!

Σε κάθε περίπτωση ειναι 11ου οποτε εχουμε καιρό ακόμα! Καλη περίπτωση!! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...