Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά,πάντως σήμερα που πήγα Σκλαβενίτη με ενημέρωσαν πως τα κουπόνια από επιθυμίες δεν έχουν πια περιορισμό αν υπάρχει και άλλη έκπτωση.

Δεν ξέρω για αλλα Σ/Μ

Εκτύπωσα και ψώνισα χωρίς πρόβλημα.

Επίσης είχε έκπτωση στα barilla περίπου 40 λεπτά,δεν θυμάμαι ακριβώς.

Ευχαριστω

σε ποιον Σκλαβενίτη σε ενημέρωσαν για τα κουπόνια από επιθυμίες; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγοράζοντας 5 καφέδες στον ΑΒ απο 20/10- 2/11 αξίας 31,30€ παίρνετε 100πόντους αξίας 3 ευρώ και μια δωροεπιταγή 6ευρώ. 

Αρα το σύνολο της έκπτωσης ανέρχεται στα 9 ευρώ. Οποτε η τιμή της συσκευασίας ανέρχεται στα 4,46€ απο την αρχική των 6,26€

image.jpg

• Like 1

Στην πραγματικότητα είναι ψευτοπροσφορά για μένα.... Αν κάνετε τους υπολογισμούς παίρνοντας την 300γρ συσκευασία που έχει 8.40-1.5 κουπόνι λάιβμαρτ τα 200γρ βγαίνουν 4.6 ευρώ...Ε δηλαδή στα 5 τμχ. κερδίζεις με την προσφορά του ΑΒ 0,14*5=0,70 ευρώ +1 ευρώ για το κουπόνι λάιβσμαρτ... Σύνολο 1.7 ευρώ κ αν δεν έχεις και ήδη πόντους στην κάρτα ΑΒ θα πρέπει να κυνηγάς και να συμπληρώσεις πόντους... κλάιν μάιν δηλαδή κατ' εμέ... Ο μόνος λόγος να στοκάρεις είναι επειδή από 1.1.2017 θα ανέβει η φορολογία στον καφέ...Τίποτα άλλο... Xώρια που πλέον υπάρχουν και τα 3 ευρώ κέρδος ανά 25 ευρώ σε Κρητικό ή Μυ Μαρκετ από τις εφημερίδες... Οποτε....

• Like 1

Μόλις επέστρεψα και δεχτηκαν κανονικά το κουπονι των -5 ευρώ.

Πήρα 1+1 skip κι ένα cajoline(δεν είχε συσκευασίες 1+1) και πληρωσα στο συνολο 3,79 ευρώ από 8,79(skip 1+1=5.51 και το cajoline=3.28).

Ξέρουμε αν η έκπτωση ισχύει ακόμα ή έληξε; Επίσης το 1+1 παίζει σε όλα τα mymarket ή ήταν σε συγκεκριμένα;

Σκέφτομαι να δοκιμάσω το απόγευμα...

Ξέρουμε αν η έκπτωση ισχύει ακόμα ή έληξε; Επίσης το 1+1 παίζει σε όλα τα mymarket ή ήταν σε συγκεκριμένα;

Η προσφορά είναι στο -35% και ισχύει στο καινούριο φυλλάδιο που βγήκε προχθές.

Για το 1+1 είναι θέμα αν έχει το συγκεκριμένο κατάστημα που θα επισκεφτείς. Εγώ στο δικό μου που πήγα χθες ήταν γεμάτο.

Αν πάρεις και Cajoline μαζί και δεχτούν το κουπόνι livesmart θα πάρεις και -5 ευρώ. Καλή επιτυχία!!!

τα ασπρόμαυρα τα παίρνουν, δε θυμάμαι

Οχι μονο εγχρωμα.

Οτι σου ειπε ο bfc πιο πανω ισχυει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...