bfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το ξερω αλλα ελεγα μηπως κι εχει 1+1. Cajoline 1+1 δεν είχε, αλλά όπως είχαμε πει σε προηγούμενο ποστ πολλές φορές δε δέχονται τα κουπόνια livesmart με συσκευασίες 1+1. Τουλάχιστον εγώ σταμάτησα να προσπαθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Cajoline 1+1 δεν είχε, αλλά όπως είχαμε πει σε προηγούμενο ποστ πολλές φορές δε δέχονται τα κουπόνια livesmart με συσκευασίες 1+1. Τουλάχιστον εγώ σταμάτησα να προσπαθώ. Τα δεχονται κανονικα τελευταια φορα που τα χρησιμοποιησα ηταν στον Βασιλοπουλο και τον Μασουτη. Εκτος αν εννοεις οτι δεν τα δεχονται στο MyMarket. Δεν εχω δοκιμασει στο MyMarket τωρα θα παω να δω αν θα τα δεχτουν και θα σου πω μολις επιστρεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καθε φορα πρεπει να λεμε τα ιδια ομως, πραγματα που τα εχουμε ξαναπει; Εχω την αντιθετη εμπειρια με σενα, σε ΑΒ Βασιλοπουλο ΔΕΝ τα δεχθηκαν παρα την επιμονη μου και την προσκληση του υπευθυνου. Μην το γραφεις λοιπον καθε φορα που τιθεται το ερωτημα, σαν να ειναι η δικη σου περιπτωση αυτη που συμβαινει παντου. Πιθανον να ησουν μια στις 100 πιθανοτητες, 10 στις 100, 50 στις εκατο. Αγνωστο το ποσοστο, αλλα το να επαναλαμβανεις την δικη σου περιπτωση (εσυ, εγω ή οποιος αλλος) δεν το αυξανει. Αν μιλησει καποιος που δεν το εχει γραψει ηδη 3-4 φορες, καλως, θα προσθεσει κατι στο στατιστικο δειγμα και στην κουβεντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μόλις επέστρεψα και δεχτηκαν κανονικά το κουπονι των -5 ευρώ. Πήρα 1+1 skip κι ένα cajoline(δεν είχε συσκευασίες 1+1) και πληρωσα στο συνολο 3,79 ευρώ από 8,79(skip 1+1=5.51 και το cajoline=3.28). Matrixxx επειδή δεν τα δέχτηκαν εσένα δεν σημαίνει ότι δεν θα γράψω εγώ τι μου συνεβει. Το κάνω για να εκμεταλλευτούν κι άλλοι την προσφορά και όχι για να δείξω ότι μόνο σε μένα περνάνε κι όλοι άλλοι μένουν με το κουπόνι στο χέρι για να το παίξω έξυπνος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καθε φορα πρεπει να λεμε τα ιδια ομως, πραγματα που τα εχουμε ξαναπει; Εχω την αντιθετη εμπειρια με σενα, σε ΑΒ Βασιλοπουλο ΔΕΝ τα δεχθηκαν παρα την επιμονη μου και την προσκληση του υπευθυνου. Μην το γραφεις λοιπον καθε φορα που τιθεται το ερωτημα, σαν να ειναι η δικη σου περιπτωση αυτη που συμβαινει παντου. Πιθανον να ησουν μια στις 100 πιθανοτητες, 10 στις 100, 50 στις εκατο. Αγνωστο το ποσοστο, αλλα το να επαναλαμβανεις την δικη σου περιπτωση (εσυ, εγω ή οποιος αλλος) δεν το αυξανει. Αν μιλησει καποιος που δεν το εχει γραψει ηδη 3-4 φορες, καλως, θα προσθεσει κατι στο στατιστικο δειγμα και στην κουβεντα. Και σε μενα περασε το 1+1 στο skip+cajoline στον Μασουτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Matrixxx επειδή δεν τα δέχτηκαν εσένα δεν σημαίνει ότι δεν θα γράψω εγώ τι μου συνεβει. Το κάνω για να εκμεταλλευτούν κι άλλοι την προσφορά και όχι για να δείξω ότι μόνο σε μένα περνάνε κι όλοι άλλοι μένουν με το κουπόνι στο χέρι για να το παίξω έξυπνος. Αυτο ακριβως ειναι το θεμα, να μην κανεις ατομα να τρεξουν με την βεβαιοτητα που τα λες και μεινουν με το κουπονι στο χερι. Ειδικα οταν μιλας για ΑΒ που εχουμε πολλες αναφορες οτι ΔΕΝ τα περνανε. Δεν ειπε κανεις οτι θες να το παιξεις εξυπνος, δεν προκυπτει αυτο απο καποιο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Κι εγω το είχα κάνει στον ΑΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Κι εγω το είχα κάνει στον ΑΒ Χωρις date stamp δεν βοηθαει πολυ. Παλια γινοταν σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αυτο ακριβως ειναι το θεμα, να μην κανεις ατομα να τρεξουν με την βεβαιοτητα που τα λες και μεινουν με το κουπονι στο χερι. Ειδικα οταν μιλας για ΑΒ που εχουμε πολλες αναφορες οτι ΔΕΝ τα περνανε. Δεν ειπε κανεις οτι θες να το παιξεις εξυπνος. Για τον ΑΒ καταρχήν με είχε ενημερώσει το μέλος bill987 και είχαμε μιλήσει κιόλας μέσω p.m. για να μου δώσει και περισσότερες πληροφορίες γιατί το είχε κάνει ήδη.Μπορει να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος άλλωστε. Ποτέ δεν είχα μιλήσει απο μόνος μου. Επίσης για τον Μασουτη είμαι 99,99% σίγουρος ότι δεν έχω αναφερθεί άλλη φορά εκτός από σήμερα που απάντησα στον bfc. Κι εγω το είχα κάνει στον ΑΒ Το ξέρω είχαμε μιλήσει κιόλας μέσω p.m. Ήταν τώρα τελευταία που έδινε και τους 80 πόντους για αγορές πάνω από 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πριν έναν μήνα ήταν τώρα κοίταξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Στις ταμπέλες δεν είχε ημερομηνια σε καμία από τις προσφορές...υποθετω τα βουτήματα θα είναι για 2ημερο...για τα παγωτά πρέπει να ειναι ανάλογα και με το κατάστημα γιατί κάποια είχαν και κάποια αλλά δεν είχαν πχ. Όλα τα χαγκεν ντατζ και τα καγιάκ ήταν στο -50% από τα καρτ ντορ μόνο 2-3 γευσεις , και αρκετά αλλά το ίδιο. Αν μπορει ας επιβεβαιώσει και άλλος Να ΞΑΝΑεπιβεβαιωσω για τον Βασιλοπουλο: -30% στα mcvitties,-20% στα βουτηγματα και -50%hagaen κτλ ΚΑΙ στο ΑΒ Βασιλοπουλο ΙΚΕΑ Θεσσαλονικης. Παγωτα δεν τρωω οποτε δεν περναω απο τα παγωτα.Mcvitties τρωω περναω απο τα Mcvitties. Σημερα τα λιγουρευτικα περασα και ενημερωσα Και σε μενα περασε το 1+1 στο skip+cajoline στον Μασουτη Σε δυο καταστηματα Μασουτη στην πολη μου το ενα καταστημα δεχεται κουπονια οταν υπαρχει προσφορα(εκτος αν γραφει οτι δεν συνδιαζεται μεπροσφορα) ,το αλλο καταστημα δεν δεχεται καθολου.Ειναι αναλογα στη ταμια και στον/η διευθυντη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω είχαμε μιλήσει κιόλας μέσω p.m. Ήταν τώρα τελευταία που έδινε και τους 80 πόντους για αγορές πάνω από 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πριν έναν μήνα ήταν τώρα κοίταξα. Πότε έγινε καλέ αυτό με τους 80 πόντους; Μήπως ήταν προσφορά προσωπική με επιστολή στο σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckalog Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Να πιο φθηνά (με γκουγκλάρισμα 1/2 min).. https://www.aliexpress.com/item/SB417A-Rotary-Dual-dean-B-Electric-Tooth-Brush-Head-Replacement-Product-for-Braun-Oral-Hygiene-Toothbrushes/32285679472.html Mε την ευκαιρία αυτή, ας παραγγείλω κι εγώ απ΄αυτά.. καλή φάση. σε κανένα εξάμηνο που υπολογίζω να χρειαστώ πάλι θα το έχω υπόψην Ρε παιδια προσεξτε τι βαζετε στο στομα σας! Δεν ειναι στικακι που αμα καει κλαιν. Στις οδοντοβουρτσες κυριως προτιματε τις γνησιες. Προσωπικα εχω βρει πωλητη απο Σιγκαπουρη παιρνω τις floss action και βγαινουν γυρω στα 2,5 εκαστη... πάντως εγώ δεν κατάλαβα διαφορά από τις αυθεντικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αυτο ακριβως ειναι το θεμα, να μην κανεις ατομα να τρεξουν με την βεβαιοτητα που τα λες και μεινουν με το κουπονι στο χερι. Ειδικα οταν μιλας για ΑΒ που εχουμε πολλες αναφορες οτι ΔΕΝ τα περνανε. Δεν ειπε κανεις οτι θες να το παιξεις εξυπνος, δεν προκυπτει αυτο απο καποιο ποστ. Συμφωνώ μαζί σου γιατί και 1% να μη περνάει το κουπόνι εγώ δε το ρισκάρω. Ούτε χρόνο έχω να χάσω και δε μου αρέσει ο κόσμος να με κοιτάει σα να είμαι ζητιάνος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 My Market Ήπειρος φέτα 400γρ €3,95 - €1,00 pockee=€2,95 hpeiros_feta_pop_taper_p.png Δεν βλέπω κουπόνι στο pockee για φέτα Ήπειρος. Το αφαίρεσαν; Συμφωνώ μαζί σου γιατί και 1% να μη περνάει το κουπόνι εγώ δε το ρισκάρω. Ούτε χρόνο έχω να χάσω και δε μου αρέσει ο κόσμος να με κοιτάει σα να είμαι ζητιάνος. Μην δίνεις και τόση σημασία στον κόσμο. Αυτοί που τα βγάζουν εύκολα ή που κλέβουν εμένα, εσένα, το δημόσιο και μπορούν εύκολα να σκορπάνε τα λεφτά τους ας με κοιτάζουν σαν ζητιάνο όταν χρησιμοποιώ κουπόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν λεει "οταν χρησιμοποιεις", αλλα οταν θα πρεπει να διαμαρτυρηθεις και οι αλλοι να σου λενε με υφος μαλιστα οτι δεν περνανε και να μοιαζεις σαν "να ζητιανευεις για κατι που δεν δικαιουσαι". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις