Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ποτε ειναι αυτα; Καποια ενημερωση απο αλλο φιλο που θα περασει απο ΑΒ, αν ισχυει σε ολα τα υποκαταστηματα, θα ειναι χρησιμη.

Στις ταμπέλες δεν είχε ημερομηνια σε καμία από τις προσφορές...υποθετω τα βουτήματα θα είναι για 2ημερο...για τα παγωτά πρέπει να ειναι ανάλογα και με το κατάστημα γιατί κάποια είχαν και κάποια αλλά δεν είχαν πχ. Όλα τα χαγκεν ντατζ και τα καγιάκ ήταν στο -50% από τα καρτ ντορ μόνο 2-3 γευσεις , και αρκετά αλλά το ίδιο. Αν μπορει ας επιβεβαιώσει και άλλος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΕΛΟΜΑΣ    20/10 - 22/10

-40% στις χωριάτικες και στριφτές  πίτες,στα πιτάκια και τις πίτσες Κανάκη

-40% στα Soupline Ultra

-40% στα αφρόλουτρα Palmolive

-40% στις οδοντόκρεμες Colgate Total, Maximum cavity, Sensitive pro-relief

-Skip σκόνη 52μεζ  7,99€

εχει κανάκι και στο pockee

ΑΒ Βριλησσίων -30% σε όλα τα μπισκότα mcvities , - 20% στα χύμα βουτήματα από το αρτοποιείο και αρκετά παγωτά με -50%

Να επιβεβαιώσω ότι η προσφορά για τα mcvities την έχω δει και εγώ σε Βασιλοπουλο.

Η συγκεκριμένη προσφορά παίζει και σε άλλα σουπερμάρκετ πχ μασουτη. Επίσης την είδα και σε carefour.

Το μεσημερίδα θα επιβεβαιώσω και από ΑΒ ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης.

Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν με ενδιαφερουν οπότε δεν τα προσέχω.

Να επιβεβαιώσω ότι η προσφορά για τα mcvities την έχω δει και εγώ σε Βασιλοπουλο.

Η συγκεκριμένη προσφορά παίζει και σε άλλα σουπερμάρκετ πχ μασουτη. Επίσης την είδα και σε carefour.

Το μεσημερίδα θα επιβεβαιώσω και από ΑΒ ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης.

Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν με ενδιαφερουν οπότε δεν τα προσέχω.

Οκ. Πρόσεξε μόνο αυτά που σ' ενδιαφέρουν...

• Like 3

Το Μy Μάρκετ έχει προσφορά μέχρι και αύριο τις κάψουλες Ariel των 15 τεμαχίων στα 4,19 και το ποκί μου έδωσε τα 2 ευρώ επιστροφής. Τελική τιμή 2,19 οι 15 κάψουλες.

Μαζί ήταν και τα σερβιετάκια αλλά ίσως δεν είναι τόσο σημαντική προσφορά.

Μου επιβεβαίωσε και εμένα το pockee τα 2€ για τα Ariel 15τμχ από My Market (χθεσινή αγορά).

• Like 2

Βρήκα στο mymarket skip 26 μεζουρες πανίσχυρο μικρο 1+1 δεμένο πακέτο και - 35% έκπτωση τελική στα 5,51€.

Μηπως ειδες αν εχει και κανενα μαλακτικο Cajoline 1+1 μηπως και περασουμε το κουπονι που εχει to livesmart -5,00 ευρω?

Μηπως ειδες αν εχει και κανενα μαλακτικο Cajoline 1+1 μηπως και περασουμε το κουπονι που εχει to livesmart -5,00 ευρω?

Kαι με ένα Cajoline θα κάνεις δουλειά αν το δέχονται το κουπόνι..

καλησπέρα,

περίμενοντας πολύ καιρό για καποια προσφορά σε ανταλλακτικά oral-b, εκανα παραγγελία από Κίνα αυτά Link.png Site: εδώ . Μετά από 16 μέρες παρέλαβα τις 3 συσκευασίες μου (συνολικά 12) και όλα είναι ΟΚ, καθώς είναι συμβατή με τις vitality που έχουμε στο σπίτι.

Το κάθε ανταλλακτικό βγαίνει κάτω από 1 ευρώ (3.7 € η τετράδα με δωρεάν μεταφορικά).

Απ' ό,τι αναφέρει στη σελίδα, είναι συμβατά με τα εξής μοντέλα: Oral-B:Triumph,Professional Care,Vitality,Advance Power.(except Sonic and Cross action)

καλησπέρα,

περίμενοντας πολύ καιρό για καποια προσφορά σε ανταλλακτικά oral-b, εκανα παραγγελία από Κίνα αυτά Link.png Site: http://www.banggood.com/4PCS-Universal-Replacement-Electric-Toothbrush-Head-For-Oral-b-p-948321.html">εδώ . Μετά από 16 μέρες παρέλαβα τις 3 συσκευασίες μου (συνολικά 12) και όλα είναι ΟΚ, καθώς είναι συμβατή με τις vitality που έχουμε στο σπίτι.

Το κάθε ανταλλακτικό βγαίνει κάτω από 1 ευρώ (3.7 € η τετράδα με δωρεάν μεταφορικά).

Απ' ό,τι αναφέρει στη σελίδα, είναι συμβατά με τα εξής μοντέλα: Oral-B:Triumph,Professional Care,Vitality,Advance Power.(except Sonic and Cross action)

Aκριβα ειναι....

..περίμενοντας πολύ καιρό για καποια προσφορά σε ανταλλακτικά oral-b, εκανα παραγγελία από Κίνα αυτά Link.png Site: εδώ . ..

Aκριβα ειναι....

Να πιο φθηνά (με γκουγκλάρισμα 1/2 min).. https://www.aliexpress.com/item/SB417A-Rotary-Dual-dean-B-Electric-Tooth-Brush-Head-Replacement-Product-for-Braun-Oral-Hygiene-Toothbrushes/32285679472.html

Mε την ευκαιρία αυτή, ας παραγγείλω κι εγώ απ΄αυτά.. 

Ρε παιδια προσεξτε τι βαζετε στο στομα σας!

Δεν ειναι στικακι που αμα καει κλαιν.

Στις οδοντοβουρτσες κυριως προτιματε τις γνησιες. Προσωπικα εχω βρει πωλητη απο Σιγκαπουρη παιρνω τις floss action και βγαινουν γυρω στα 2,5 εκαστη...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...