krokos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μα τον θεο...δεν καταλαβαινω απο που περιμενει να βγαλει λεφτα η Procter & Gamble με την Oral-b απο τα ανταλλακτικα? θα περιμενω κανα μηνα και θα παρω μια (2,3,4) καινουργια οδοντοβουρτσα με το ανταλακτικο της πακέτο, απο 1 εως 4 ευρο καλα για τις οδοντοκρεμες (pro expert) δεν το συζηταω,γεματη ντουλαπα...τις εχουμε για να γυαλιζουμε και τα ασημικα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από krokos
flyk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στον Μασούτη από 20 Νοέμβρη έως 9 Δεκέμβρη θα έχει ξανά έκπτωση 40%: Οδοντόβουρτσα Oral-b 14,99€ - 12€ το κουπόνι = 2.99€ Οδοντόκρεμα Oral-b Pro Expert 2,09€ - 1,5€ το κουπόνι = 0,59€ Το κουπόνι γιατί δεν μπορώ να το βρω στο σιτε? έγραψε ένας φίλος ότι είναι πλέον στην 2η σελίδα αλλά εγώ μόνο 1 σελίδα βλέπω. τι κάνω λάθος?
teodor_ch Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 μα τον θεο...δεν καταλαβαινω απο που περιμενει να βγαλει λεφτα η Procter & Gamble με την Oral-b απο τα ανταλλακτικα? θα περιμενω κανα μηνα και θα παρω μια (2,3,4) καινουργια οδοντοβουρτσα με το ανταλακτικο της πακέτο, απο 1 εως 4 ευρο καλα για τις οδοντοκρεμες (pro expert) δεν το συζηταω,γεματη ντουλαπα...τις εχουμε για να γυαλιζουμε και τα ασημικα Δημιουργία νέου πελάτη. Τη μία θα πάς με κουπόνι, τη δεύτερη πάλι κουπόνι. Κάποτε θα βαρεθείς και θα τα σκάσεις. Θα χαλάσει και η μηχανή κάποτε οπότε έχουν αυτοί τρόπους. Η πλάκα είναι ότι για έναν που ασχολείται 5' για να πλύνει τα δόντια του, με μία απλή οδοντόβουρτσα τα καθαρίζει καλύτερα! Τεκμηριωμένο στα βιβλία σχολής οδοντιατρικής. Και τέλος, η οδοντόκρεμα επηρεάζει κατα 1% το τελικό αποτέλεσμα καθαρισμού. Με λίγη μαγειρική σόδα αποκτάς το ίδιο αποτέλεσμα. Λύσεις για οικονομία υπάρχουν. Τα υπόλοιπα είναι marketing 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 κουπόνι οδοντόβουρτσας oral B δεν έχει ούτε σε μένα.
giorginho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ^ ρε παιδια, μολις ξαναμπηκα στις 'επιθυμιες' και ειναι στην 2η σελιδα κουπονιων (το 1ο κουπονι νομιζω) κανονικα το -12ευρω... τι γινεται και δεν το βλεπετε εσεις;
FiKiFiKi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ^ ρε παιδια, μολις ξαναμπηκα στις 'επιθυμιες' και ειναι στην 2η σελιδα κουπονιων (το 1ο κουπονι νομιζω) κανονικα το -12ευρω... τι γινεται και δεν το βλεπετε εσεις; και εγώ εκτύπωσα πριν 1 ώρα
ReBeLoS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 εμενα παλι ενω εβαλα να εκτυπωσει 5 κουπονια , εκτυπωθηκε το ενα και τα αλλα 4 μου λεει οτι εχουν εκτυπωθει και δεν μπορω να τα επιλεξω παλι.
giorginho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ^δες τις τελευταιες σελιδες στο θεμα με την ξυριστικη pro-glide styler απο Σκλαβενιτη στα 3,90 λιγο παρακατω... εχουν γεμισει μερικες σελιδες με διαφορα 'κολπα' (για να μην γινει κι εδω το ιδιο)
efkola Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Το κουπόνι γιατί δεν μπορώ να το βρω στο σιτε? έγραψε ένας φίλος ότι είναι πλέον στην 2η σελίδα αλλά εγώ μόνο 1 σελίδα βλέπω. τι κάνω λάθος? Δες ένα απόκομμα που ίσως βοηθήσει...στο κάτω μέρος της σελίδας μέσα στο μπλε πλαίσιο γράφει ''πατήστε εδώ για επόμενη σελίδα.2η σελίδα κουπονιών''
Questioner Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κανένας Γαλαξίας που να έχει oral-b; Έχω πάει σε 2 συνοικιακούς και δεν έχω βρει.
efkola Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μια που λέμε για Γαλαξία...ξέρει κανείς αν ο μεγάλος ο Γαλαξίας πάνω στον Κηφισό(στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά,λίγο πριν την έξοδο της Λιοσίων)είναι κανονικό κατάστημα λιανικής ή αν δουλεύει μόνο για χονδρική;;
dimigar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Με λίγη μαγειρική σόδα αποκτάς το ίδιο αποτέλεσμα. Και με μαγειρικό αλάτι. Τέλεια καθαριότητα..
Questioner Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μια που λέμε για Γαλαξία...ξέρει κανείς αν ο μεγάλος ο Γαλαξίας πάνω στον Κηφισό(στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά,λίγο πριν την έξοδο της Λιοσίων)είναι κανονικό κατάστημα λιανικής ή αν δουλεύει μόνο για χονδρική;; Cash & Carry γράφει ο,τι είναι. http://www.5ae.gr/?q=Shops
efkola Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Είναι αυτό των Σεπολίων ε;Άρα μόνο για επαγγελματίες,αν και έχω την εντύπωση πως σε κάποια cash and carry αν κάποιος θέλει να αγοράσει ποσότητες από συγκεκριμένα προϊόντα,του επιτρέπουν κι ας είναι ιδιώτης.
umbrella co. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Είναι αυτό των Σεπολίων ε;Άρα μόνο για επαγγελματίες,αν και έχω την εντύπωση πως σε κάποια cash and carry αν κάποιος θέλει να αγοράσει ποσότητες από συγκεκριμένα προϊόντα,του επιτρέπουν κι ας είναι ιδιώτης. Eιναι και cash & carry και λιανικη. Το λιανικο καταστημα ειναι οπως μπαινεις αριστερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις