Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μασούτης   29/9 - 1/10

-40% σε όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα Ελληνική ζύμη Αραμπατζής

-40% σε όλα τα δημητριακά Kellogg's

-30% σε όλα τα προϊόντα  πυρηνέλαιο Μάνα 1 και 2 λίτρων

-42% στα  Dixan  σκόνη 50μεζ, υγρό 48μεζ, κάψουλες Duo caps 36τεμ και Power mix 32τεμ

-40% σε όλα τα προϊόντα Finish

-40% στα χαρτιά υγείας Zewa

-40% στις οδοντόκρεμες Whitening,Max white, Sensitive pro relief, Sensifoam, Maximum cavity protection, στις παιδικές oδοντόκρεμες, στις οδοντόβουρτσες,στα στοματικά διαλύματα και στα στυλό λεύκανσης Colgate

-40% στα καθαριστικά Ajax γιορτή λουλουδιών, spray, αντλίες, πολυκαθαριστικά gel και πανάκια

ΕΛΟΜΑΣ   28/9 - 1/10

-40% στις οικονομικές συσκευασίες σερβιέτες και στα σερβιετάκια Every Day

-40% στις φρέσκες και κατεψυγμένες ζύμες Κανάκη

-30% στις πάριζες και παριζάκια Υφαντής

-30% στα γιαούρτια και τα επιδόρπια γιαουρτιού ΜΕΒΓΑΛ(εξαιρείται ο κωδικός  Κάθε μέρα στραγγιστό)

-Φέτα δοχείο  5,49€/κιλό

Market In   30/9 - 1/10

-Γραβιέρα Αμφιλοχίας  7,65€/κιλό

-Κρέμα γάλακτος  Μικρές φάρμες του βουνού  200ml   0,79€

-Γλώσσα φιλέτο Ατλαντικός  595γρ   3,49€

Κρητικός  έως 1/10

-Βόειο ποντίκι  5,99€/κιλό (προέλευση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

-Σκληρό τυρί Όλυμπος  5,55€/κιλό

-Ακέφαλο κοκκινόψαρο  3,99€/κιλό

-45% στις οδοντόκρεμες  Colgate Total και sensitive pro relief

My Market   29/9 - 1/10

-Κρις κρις Τόστιμο ψωμί σταρένιο  400γρ ή 800γρ ή ολικής άλεσης 400γρ   1+1 δώρο

-40% στα γάλατα  Neslac junior ή school

-Μέλι Φίνο ή Αττική, 1 κιλού  8,50€

-Φρέσκια χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο  3,50€

-45% στις οικονομικές συσκευασίες πάνες  Babylino

-40% στα προϊόντα Dettol

-Ultrex σαμπουάν 400ml   2,40€

-Ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Finish Al In One  30τεμ   3,99€

Επεξ/σία από efkola
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου απάντησε το ποκι για την αγορά των ariel οτι δεν ισχύει στο Βερόπουλο -μμαρκετ ,τους έστειλα ένα μειλ:

Είναι πολλοστη φορά που συμβαίνει αυτό και εκτός από κωμωδία έχει αρχίσει να γίνετε και κουραστικό.Θα παρατηρήσετε ότι από τις 16/7 μόνο μια συναλλαγή έχω κάνει και αυτή είναι η δεύτερη και όπως και αρκετοί άλλοι και η τελευταία. Πιστεύω ότι η δεν ειστε ικανοί να διαχειριστείτε όλο αυτό που φτιάξατε (που ήταν καλό μέχρι πριν λίγο καιρό) η πλέον δεν έχετε λόγο ύπαρξης για τους καταναλωτές και φαίνεται από την μείωση χρήσης πλέον του pockee.

Σας αποστέλλω screenshot το πως εμφανίζονταν η προσφορά στον υπολογιστή μου και πάρα τις άπειρες ανανεώσεις και συνδέσεις-αποσυνδέσεις( μου το έχετε ξανακάνει ) εμφάνιζε το ίδιο ακριβώς κείμενο και δεν έφταιγε ούτε ο υπολογιστής μου ούτε εγώ.Την επόμενη ημερα φυσικά η αλλαγή ήταν εμφανής, υπήρχε κείμενο σε παρένθεση στο τέλος της περιγραφής. Συγνώμη για το ύφος αλλά είναι λόγω της απογοήτευσης γιατί κακά τα ψέματα ήταν αρκετά καλό όταν ξεκίνησε

Περιμένω απάντηση και ενημερώνω .

• Like 11

Από ΑΒ Βριλησσίων (φαντάζομαι θα ισχύει παντού), πάνες Babylino μικρή συσκευασία 1+1δωρο (6,47€ οι 20+20πανες για το νο4) βγαίνει λίγο φθηνότερος από τον σκλαβενιτη και κοντά στην προσφορά του Λίντλ που ερχεται, όμως σήμερα ο ΑΒ για κάθε 20€ δίνει 20 πόντους οπότε συνολικά βγαίνει καλύτερα από λιντλ. Επίσης έχει 6-7 τμχ πουπουλενιο μαξιλάρι Laura ashley στα 18€ (-60%) και έβγαλε προσφορά πουπουλενιο πάπλωμα Laura Ashley με -50% (διπλο 69,5 , μόνο 44,5), φάγε. Τρίκαλινο μπαστούνι -25%,  

• Like 1

Ασ μην βγαζουν κουπόνια.ας εχουν μονο τις προσφορες στα καταστήματα.

Ουτως η αλλως πιστευω οτι κουπονια χρησιμοποιει μοβο το 10-15% απο αυτους που ψωνιζουν στα σουπερ μαρκετς.σιγα την χασούρα

• Like 3

• Moderators

Ουτως η αλλως πιστευω οτι κουπονια χρησιμοποιει μοβο το 10-15% απο αυτους που ψωνιζουν στα σουπερ μαρκετς.σιγα την χασούρα

Πολυ λες. 1-2%.

• Like 5

Ε ναι παω 3-4 φορες στο σουπερ την εβδομάδα ειτε για λιγα πραγματάκια ειτε φια πολλά.ζήτημα τοσα χρόνια να εχω δει 2 ατομα γυρω γύρω να δίνουν κουπόνια.επομένως σιγα τα λεφτα που χάνουν.πελατες χάνουν.δεν λεω να ειναι τσάμπα οπως βγαινανε καποιες φορές αλλα δεν θα παω να πληρωσω 25ευρω την oral b και με το κουπονι να παει στα 18€.αλλά αν βγει στα 5-7€ νομιζω ειναι μια χαρα Τιμή.και εγω την αγοραζω και αυτοι με κανουν πελατη τους γιατι θα παιρνω τα ανταλλακτικα μετα ή θα κανω και διαφήμιση στους γυρω μου για να την αγορασουν και αυτοί...

• Like 1

Εντωμεταξύ το πόκι είναι για κλάματα.

Η εταιρία έχει αποχωρήσει από την αγορά αλλά τα κουπόνια κουπόνια... http://www.news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/telos-epoxhs-gia-to-gala-noynou-eklekto.4286822.html

• Like 1

μου απάντησε το ποκι για την αγορά των ariel οτι δεν ισχύει στο Βερόπουλο -μμαρκετ ,τους έστειλα ένα μειλ:

Είναι πολλοστη φορά που συμβαίνει αυτό και εκτός από κωμωδία έχει αρχίσει να γίνετε και κουραστικό.Θα παρατηρήσετε ότι από τις 16/7 μόνο μια συναλλαγή έχω κάνει και αυτή είναι η δεύτερη και όπως και αρκετοί άλλοι και η τελευταία. Πιστεύω ότι η δεν ειστε ικανοί να διαχειριστείτε όλο αυτό που φτιάξατε (που ήταν καλό μέχρι πριν λίγο καιρό) η πλέον δεν έχετε λόγο ύπαρξης για τους καταναλωτές και φαίνεται από την μείωση χρήσης πλέον του pockee.

Σας αποστέλλω screenshot το πως εμφανίζονταν η προσφορά στον υπολογιστή μου και πάρα τις άπειρες ανανεώσεις και συνδέσεις-αποσυνδέσεις( μου το έχετε ξανακάνει ) εμφάνιζε το ίδιο ακριβώς κείμενο και δεν έφταιγε ούτε ο υπολογιστής μου ούτε εγώ.Την επόμενη ημερα φυσικά η αλλαγή ήταν εμφανής, υπήρχε κείμενο σε παρένθεση στο τέλος της περιγραφής. Συγνώμη για το ύφος αλλά είναι λόγω της απογοήτευσης γιατί κακά τα ψέματα ήταν αρκετά καλό όταν ξεκίνησε

Περιμένω απάντηση και ενημερώνω .

Και σε εμένα εμφάνισε ότι το ariel ήταν ο.κ. σε ΌΛΑ τα καταστήματα δίχως υποσημείωση. Την τρίτη το πρωί εμφάνισε την υποσημείωση που αρκετή χρήστες του φόρμουμ μου ανέφεραν και δεν τους πίστευα .  Σε 12 συνολικά λογαριασμούς μιας ομάδας από φίλους δεν είχε υποσημείωση ΚΑΜΙΑ υποσημείωση .  

Εγω ολα αυτα τα χρονια δεν πρεπει να εχω δει ουτε εναν με κουπονια σε σουπερμαρκετ.

Δεν νομιζω το ποσοστο να ξεπερναει το 2%.

Προσωπικά τυπώνω ότι κουπόνι με ενδιαφέρει, αλλά τελικά ελάχιστα χρησιμοποιώ.  Πότε τα ξεχνάω στο αυτοκίνητο, πότε πάει η γυναίκα μου, πότε βιαζόμαστε αφάνταστα. Και όταν τα πάρω μαζί μου είναι αδύνατον σπρώχνοντας το καρότσι να κρατάω και να κοιτάω τα ψιλά γράμματα του κάθε κουπονιού (βάλε βγάλε γυαλιά για κοντά).  Άσε που ελάχιστα είναι στη λίστα αγορών μου.  

Όσο για το πόκι, δεν το βολεύτηκα καθόλου. Θέλει προεργασία, διάβασε τη λίστα με τα κουπόνια με τα γυαλιά στο σπίτι, πάνε στο σ/μ και σκάναρε τη κάθε π@παριά να δεις αν έχει κουπόνι, τράβα σπίτι, πέρνα την απόδειξη κ.ο.κ..

Τι με βόλεψε:  Τα on site κουπόνια.  Τα είχαν παλαιότερα στο σ/μ κάτω από το προϊόν σε φακελάκι.  Τσίμπαγες το πακέτο, έπαιρνες και το κουπόνι και στο ταμείο.

Δυστυχώς η διαδικασία με τα κουπόνια θέλει χρόνο προεργασίας, ελέγχου και προγραμματισμό.  Βέβαια αν η προσφορά αξίζει π.χ. απορρυπαντικά θα πάω επί τούτου στο σ/μ με το κουπόνι στο χέρι και λίγο αργότερα για τα υπόλοιπα ψώνια.

Από την άλλη πλευρά, έχω φίλη που αγοράζει μόνο ότι είναι σε κουπόνι, (λόγω πολύ περιορισμένου budget και μεγάλης οικογένειας).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...