SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε εμενα ειναι εκτος τα my market. Οσο για τα babylino πέρασα απο Σκλαβενίτη και πήρα με 8,42€ όμορφα και ωραία χωρις ταλαιπωρία. Και με τον διπλασιασμο στους μικρους χυμους frulite απο 0.82 παει στα 0.22€ το τεμάχιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozzo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω σας λεω οτι θα πληρωθουν τα σημερινα ariel.Η αλλαγη εγινε το απογευμα.Ειναι δυνατον να πληρωσουν τους πρωινους και οχι τους βραδινους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ σίγουρος είσαι ozzo. Το -50% δεν θεωρείτε προσφορά καταστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Όποιος θέλει screenshot με το αριελ να μου στείλει μήνυμα. Εγώ δεν πήγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στο blog του pockee (pockee.com/news) έχει βγει ανακοίνωση από τις 23/9 ότι "οι προσφορές σε προϊόντα P&G δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλο κουπόνι ή προσφορά καταστήματος". Το pockee φρόντισε να αναγράψει τον παραπάνω περιορισμό και στα κουπόνια, αλλά προφανώς μερικά προϊόντα τα ξεχάσανε. Είναι στην ευχέρια τους αν θα πληρώσουν ή όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα με το pockee, πάει και μας τελείωσε, r.i.p.! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πήραμε γάλα και γιαούρτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβως bill, μας τελειωσε. Και σε αυτο που λεει η helena οσα προιοντα των επιθ. τσεκαρα Σαββατο βραδυ στο ποκ, ολα ειχαν με κοκκινο οτι δεν συνδιαζονται. Δεν πιστευω οτι ειχαν ξεχασει καποιο. Το αν δεν ειχαν εξαιρεσει αλυσιδα δεν εχει καμια σημασια αν υπηρχαν τα κοκκινα γραμματα περι μη συνδιαστικης και δεν θα χρειαζονταν να την εξαιρεσουν καν απο την στιγμη που γραφει αυτο το "δεν συνδιαζονται". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozzo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το ariel δεν ειναι συνδιαστικη προσφορα και γιαυτο εσπευσαν να εξαιρεσουν 2 αλυσιδες....εκ των υστερων! Για να μην εκτεθουν ομως θα πληρωδουν ολα τα σημερινα ariel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς.το pockee για τα περισσοτερα προιοντα μας τελείωσε.εγω προσωπικα το χρησιμοποιώ μονο οταν ειναι πολύ καλη η προσφορά και σε πραγματα που συνδιαζονται μόνο.οπως με τα zewa που στοκαρα για ενα χρόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το ariel δεν ειναι συνδιαστικη προσφορα. Το ότι το Mymarket αναγράφει τις τελικές τιμές στις αποδείξεις, δε λέει κάτι. Στα ράφια, αλλά και στις διαφημίσεις αναγράφεται και η αρχική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τιμη σοκ ελεγε στις διαφημισεις. Προσφορα ειναι. Για μενα προσωπικα αυτα τα κουπονια που εξαιρουν συνδιασμο ειναι σαν να μην υπαρχουν. Παμε για αλλα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozzo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το ότι το Mymarket αναγράφει τις τελικές τιμές στις αποδείξεις, δε λέει κάτι. Στα ράφια, αλλά και στις διαφημίσεις αναγράφεται και η αρχική τιμή. Τοτε γιατι τρεξαν να εξαιρεσουν το my market? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 στον ΑΒ που τρέχει προσφορά -30% για τα κατεψυγμένα έχει τις πίτσες pillsbury με έκπτωση 2€ και συνδυάζεται , για την πίτσα με τα 3 τυριά η τελική τιμή είναι 5.35€ (2τμχ των 715γρ) , λίγο παραπάνω βγαίνει για αυτην με το ζαμπόν/μπεϊκον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkouklakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω πολλά Pockee και τα ariel δεν εξαιρούνται από κανένα σούπερ μάρκετ σε κανένα από τα Pockee μου. Αλλά και σε ένα φίλο μου που και αυτός έχει πολλά δεν τα εξαιρούν. Μάλιστα κοιτάζω έκπληκτος τα Post με τις εξαιρέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις