HERTHAN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τουλάχιστον να περνάει αυτό από τις επιθυμίες άλλα δεν ξέρω αν τα Ariel pods είναι στα 2,90 ευρώ.
Apos74 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα τα έχει 7,99€ αλλά πρέπει να είσαι εκεί 08:00 ακριβώς γιατί 08:05 δεν θα υπάρχει τίποτα. Δυστυχως θα πρεπει να εισαι εκει κατα τις 07:30 το πολυ γιατι λογικα θα εχει ουρα απ'εξω και με το ανοιγμα στις 8, γινεται ενας ψιλοπανικος και οποιος προλαβει ( τις καλες ευκαιριες ). Μια φορα πηγα 07:50 και με το που ειδα τον κοσμο απ'εξω, εφυγα. Αυτο μονο στα Lidl το παρατηρω συχνα.
vstrom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Προλαβανε και βγαλανε τα my market απο το pockee για το κουπονι με τα ariel Στο pockee που μόλις είδα δεν γράφει εκτός my market κρατήστε και screenshot για του λόγου το αληθές.
killertomato Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βιάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Σάββατο για τα Lidl, είδα προχθές (24/9) στο Σκλαβενίτη στα Βριλήσσια πως είχε -7 ευρώ στα Babylino, δηλαδή έβγαινε γύρω στα 8,5 ευρώ το πακέτο. πέρασα τώρα από Σκλαβενίτη και ισχύει και σήμερα η έκπτωση -7 , οπότε 8,42 το πακέτο χωρίς ουρές και ταλαιπωρίες
Apos74 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στο pockee που μόλις είδα δεν γράφει εκτός my market κρατήστε και screenshot για του λόγου το αληθές. Στο δικο μου pockee γραφει οτι εξαιρειται το mymarket. Αρα προλαβανε και το αφαιρεσανε. 1
dimigar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για να δω το δικό μου πόκι.. Το έχει Βασικά δεν αναφέρεται καμία εξαίρεση.. 2
Questioner Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για να δω το δικό μου πόκι.. Το έχει Βασικά δεν αναφέρεται καμία εξαίρεση.. Κάνε μια ανανέωση στην κεντρική σελίδα και μόλις πας στο ariel θα δεις ότι δεν θα περιλαμβάνει mymarket και βερόπουλο. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το pockee. 2
Questioner Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλέπω τίποτε .. Εμένα πάντως έγραφε 23/23 αλυσίδες και μόλις έκανα ανανέωση έπεσε στις 21/23. Αν ξανακάνω ανανέωση δεν ξέρω τι θα δουν τα μάτια μου. 1
HERTHAN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις επέστρεψα από 4 καταστήματα my market.......σε κάθε κατάστημα πηγα με 2 κουπόνια από επιθυμίες Ariel pods και σε κανένα κατάστημα δεν μου τα δέχτηκαν γιατί μου είπαν ότι δεν συνδυάζεται με την προσφορά που έχει το κατάστημα. Μάλιστα στο ένα η κύρια μου ειπε δεν ότι δεν γίνεται να τα πάρω τόσο φθηνά και της είπα να τα βρούμε στην μέση και στραβωσε. Οπότε μας τελείωσαν και τα κουπόνια από τις epithimies.gr.Θα στείλω μια επιστολή τύπου παραπόνων και δεν θα ξανασχοληθώ άλλη φορά μαζί τους. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε συνδιασμο με το pockee βγαινει 0.90 και λογικα πρεπει να το περναει επειδη στην αποδειξη δεν το βγαζει σαν προσφορα Δεν ειναι στις αλυσιδες που ισχυει η προσφορα το mymarket - "ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ", ακομα και να ηταν γραφει με κοκκινα γραμματα δεν ισχυει συνδιαστικα με προσφορα ή κουπονι καταστηματος και μεσα στο κουπονι το ξαναλεει με κεφαλαια "ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ". Μην την πατησει κανεις λοιπον. (add: το εχουν γραψει αλλοι 2-3 βλεπω το πρωτο σκελος) 1
ozzo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Iσχυει κανονικα.Σε μενα μου βγαζει τωρα 23 αλυσιδες. Θα πληρωθουν ολοι οσοι παρουν σημερα ariel.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσικα και ΔΕΝ ισχυει. 21 απο 23 και με τα κοκκινα και κεφαλαια, οπως και τα κουπονια του επιθυμιες. Ειναι τα ιδια κουπονια που ειναι και χαρτινα. Και σε εκεινα οπως εχετε γραψει εχει την ιδια σημειωση με κοκκινο. ΔΕΝ. Απλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις